Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KUOPION LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kuopio lentokenttä - Varaa ja säästä

  Autonvuokraus Kuopion lentokentällä tarjoaa sinulle laatuluokan autoja sekä unohtumattoman lomaelämyksen Keski-Suomen ympäri. Kuopio on kaunis kaupunki monien järvien, jokien ja saarien ympäröimänä. Kuuluisin kohde Kuopion lähistöllä lienee Tahko, joka järjestää erilaisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Itse Kuopion kaupunki tarjoaa luontoelämyksien lisäksi museoita, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuripalveluita. Käy tutustumassa Kuopion historiaan Kuopion museossa, käy teatterissa tai Alahovin viinitilalla maistelemassa paikallisia viinejä. Auto Europen ansiosta voit kokea Kuopion ja sen lähialueet ja käydä naapurikaupungeissa Joensuussa tai Jyväskylässä vaivattomasti omalla autolla. Tarjoamme suuren valikoiman eri autoja ja korkeatasoista asiakapalvelua! Jos et ole vielä varma, haluatko suorittaa auton vuokran kauttamme, lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Kuopiosta ja hyviä kokemuksia!

  Lentokenttätiedot

  Kuopio Airport (KUO)
  Virallinen nimi: Kuopio Airport, Kuopion lentoasema
  Osoite: Lentokentäntie 275, 70900 Toivala
  Puhelin: 020 708 7202
  Sijanti: Kuopion keskustaan on matkaa noin 14 kilometriä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Finnair ja Flybe Nordic ovat ainoita lentoyhtiöitä, jotka tekevät reittilentoja Kuopioon ja vain Helsingistä. Etelän lomakohteisiin liikennöi vain tilauslennot seuraavilla lentoyhtiöillä; Primera Air, Freebird Airlines, Corendon Airlines, Onur Air, Thomas Cook Airlines, TUIfly Nordic ja Jet Time.

  Terminaalit

  Kuopion lentokentällä on vain yksi terminaali.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kaikki lentokentän autovuokraamot löytyvät lentokentän rakennuksesta. Auton nouto ja palautus onnistuu monista autovuokraamoista myös aukioloaikojen ulkopuolella lisämaksua vastaan.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Budget 6.45 - 24.00
  Europcar Ma-to 8.00 - 21.45
  pe 8.00 - 21.30
  la-su 7.00 - 21.30
  Hertz 6.00 - 23.00
  Sixt 6.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Kuopion lentoasemalla on kaksi Kanrestanravintolaa, yksi niistä sijaitsee ennen turvatarkastusta ja toinen turvatarkastuksen jälkeen. Arkipäivisin voit nauttia ravintolassa lounasta. Kahviloissa voit nauttia muun muassa suolaisia ja makeita leivonnaisia, erikoiskahveja ja sesonkijuomia. Kahvion yhteydessä toimii myös Siilinjärven apteekki. Turvatarkastuksen jälkeisessä kahvilassa voit tehdä myös ostoksia ja valikoimaan kuuluvat makeiset, elintarvikkeet ja matkamuistoesineet sekä paikallisia erikoisuuksia. Muita palveluita ovat kokoustilat, lastenhoitopöytä ja postilaatikko. Lentokentällä ei ole pankkiautomaattia. Lentokenttä tarjoaa matkustajille ilmaisen wifi-yhteyden, jonka käyttö on helppoa ja et tarvitse erillisiä tunnuksia.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Autonvuokrauksella Kuopion lentokentältä on matkaa noin 14 kilometriä kaupungin keskustastaan, Siilinjärven keskustaan 11 kilometriä ja Iisalmeen 70 kilometriä. Lähialueelta Kuopion lentoasemalle liikennöivät Kuopion seudun joukkoliikenne, Matka-Savo ja muiden liikennöitsijöiden aikataulut voit tarkistaa Matkahuollon sivuilta. Kuopion alueella liikennöi Savon Taksidata Oy:n takseja, joita löydät lentoaseman edustan taksitolpalla. Lentoaseman terminaalissa on yksi veloitukseton taksipuhelin, jota voit käyttää taksin tilausta varten.

  Pysäköinti

  Voit pysäköidä autosi terminaalin edustalla sijaitseville pysäköintialueille. Parkkipaikka P1 on tarkoitettu lyhytaikaiseen ja parkkipaikka P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin, sekä molemmilla parkkialueilla on lämpöpaikkoja. Lämpöpaikkamaksu ei sisälly parkkihintoihin. Invapaikat ovat merkitty erikseen terminaalin edessä. Lyhytaikasella parkkipaikalla voi pysäköidä ilmaiseksi 15 minuutin ajan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Kuopio Airport kotisivut