Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO KAJAANI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kajaani - Taatut parhaat hinnat

  Haluatko lähteä lomalle kotimaassa ja matkasi vie Kainuun suuntaan? Siinä tapauksessa suosittelemme autonvuokrausta Kajaanista. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat valita lomakohteensa mahdollisimman vapaasti. Siksi Auto Europe on pyrkinyt tekemään yhteistyötä myös lukuisten kotimaisten autovuokraamojen kanssa ja pystymme tarjoamaan nyt muutamia noutokohteita myös Kajaanista. Voit lähteä lomalle yksin tai koko perheesi tai kaveriporukan kanssa, sillä sinulla on mahdollisuus vuokrata joko pikkuauto soolomatkailulle tai suurempia kombeja tai pikkubusseja useammalle henkilölle. Monen vuoden kokemus näkyy myös asiakaspalvelussamme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä tai ongelmatilanteissa, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimiste tai sähköpostilla.

  Kajaani on Kainuun maakuntakeskus ja oiva lähtökohta kotimaan matkailulle Pohjois-Suomessa. Täältä sinulla on erinomaiset yhteydet muihin alueen suosikkikohteisiin, kuten vaikkapa Vuokatti ja Oulujärvi. Kajaanissa voit kokea selvästi neljä vuodenaikaa ja kaikkia sen tarjoamia monipuolisia elämyksiä. Liikunnan harrastajille löytyy tekemistä sekä talvella, että kesällä. Alueen jokimaisemat ovat varmasti luonnonystävien mieleen ja historiaa harastavien kannattaa käydä Kajaanin linnassa, lussituvassa ja tervakanavalla. Kulttuuria tarjoavat erilaiset teatterit ja kulttuurikeskuksessa järjestetään useita musiikkitapahtumia. Vuokraa auto Kajaanista ja vilkkaan päivän päätteeksi voit nujertaa näläntunteen paikallisissa ravintoloissa. Tarjontaa löytyy myös vaativimmille vierailijoille aina suomalaisesta keittiöstä kansainvälisiin makunautintoihin. Paikallinen käsityökeskus tarjoaa kainuulaista käsityötä.

  Liikenne

  Kajaanissa on laaja katu- ja kevyen liikenteen verkosto. Katusuunnittelussa on otettu huomioon myös pyöräilijät ja jalankulkijat, joten paikasta toiseen pääsee auton lisäksi myös joukkoliikenteellä, kavellen ja polkypyörällä. Tiet ovat hyvässä kunnossa koko kaupungin alueella. Liikenne on kaupungissa rauhallista ja lähes ruuhkatonta. Pieniä ruuhkia saattaa esiintyä aamuisin ja iltaisin liikennevaloissa, mutta liikenteessä ei tarvitse viettää liikaa aikaa.

  Pysäköinti

  Keskustassa pysäköinti on maksullista ja se on jaettu kahteen vyöhykkseeseen. Vyöhyke 1 on tarkoitettu enintään kolmeksi tunniksi ja vyöhykkeellä 2 saa pysäköidä jopa 10 tunniksi. Maksu maksetaan lippuautomaateissa tai EasyPark, NextPark tai ParkMan- puhelinsovelluksilla ja hinta on vai noin yhden euron paikkeilla. Automaateissa voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

  Maantieteelliset tiedot

  Kajaani sijaitsee Kainuun maakunnassa Oulujärven itäpuolella Pohjois-Suomessa, noin 180 kilometriä Oulusta. Kaupungin maisemat ovat vaihtelevia, sillä se sijaitsee vaara-alueella. Sen läpi kulkee harjujakso, jonka ansiosta pääosa Kajaanin alueesta on loivasti kumpuilevaa. Kaupungin korkein vaara on 277 metriä korkea Leihunvaara. Kajaanin alueen vedet kuuluvat pääasiassa Oulujärven vesistöön ja kaupungin läpi virtaa Kajaaninjoki. Kasvitieteellisesti Kajaani sijoittuu vaihettumisvyöhykkeeseen, jossa kasvaa sekä etelän, että pohjoisen kasvillisuutta. Suurimmat kasvillisuuden muodot alueella ovat metsät ja suot. Alueen keskilämpötila on vain +2°C paikkeilla. Lämpimintä on heinäkuussa, jolloin lämpötila on noin +15°C tieniolla ja kylmintä on helmikuussa -18°C pakkasella. Lunta tulee yleensä jo marraskuussa ja se sulaa kokonaan toukokuun alussa.

  Lentokenttä

  Kajaanin lentokenttä sijaitsee Paltaniemellä, noin 9 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Nykyinen asemarakennus valmistui vuonna 1993 ja sieltä löytyy kahvila ja lahjatavarapuoti. Matkustajamäärältään Kajaanin lentoasema on Suomen 13 vilkkain. Reittilentoja lentokentälle on saatavilla vain Helsingistä.

  Kajaanin lentokenttä (KAJ)
  Osoite: Lentokentäntie 7, 87850 Paltaniemi, Suomi.
  Puhelin: +358 20 7087511
  Nettisivut: www.finavia.fi/kajaani

  Julkinen liikenne

  Helpoin tapa matkustaa on omalla autolla ja autovuokraamoja Kajaanissa on saatavilla lentokentän lisäksi myös kaupungissa. Kaupungissa liikennöin 5 kaupunkiliikenteen bussia. Hinnoittelu on jaettu kolmeen eri vyöhykkeeseen. Voit ostaa kertalippuja, 30 päivän kaupunkikortin tai ladata matkakorttisi tarvittavalla summalla. Kajaania palvelee myös seutuliikenteen linja-autot, joilla pääsee esimerkiksi Halla-ahon tai Kuhmon suuntiin. Kaukoliikenteen busseilla pääset kätevästi kauemmaksi pohjoiseeen, vaikkapa Kuusamoon. Kajaanin rautatieasemalta pääset paikallisjunilla lähempänä sijaitseviin kaupunkeihin, kun taas kaukojunilla on suora yhteys Helsinkiin ja Rovaniemelle.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Kajaani