Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO KUUSAMON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Kuusamon lentokentällä

  Kuusamon sijanti tekee siitä täydellisen kohteen luonnon ystäville. Kaunis erämaa, loputtomat luontopolut ja kirkkaat vedet vetävät puoleensa aktiivisia ihmisiä ympäri maan. Alueella sijaitsee useita luonnonsuojelualueita, kuten pohjoisosassa Sukerijärven luonnonpuisto ja Oulangan kansallispuisto. Vaikka kunta perustettiin jo kauan aikaa sitten, itse Kuusamon kaupunki on ollut olemassa vasta vuodesta 2000. Suomen suosituin hiihtokeskus Ruka on talvikauden suuri vetovoimatekijä, joka sijaitsee Kuusamosta vain 25 km. Koe tämä kaikki saapuessasi Kuusamon lentokentälle!

  Auto Europe haluaa olla avuksi kaikille asikkailleen ja haluaa tarjota mahdollisuuden löytää sopiva auto myös Suomen pohjoisemmissa kohteissa. Yli 60 vuoden kokemus on vahvistanut yhteistyötämme suurten kansainvälisten vuokraamojen kanssa. Myös autonvuokraus Kuusamon lentokentällä on mahdollista kauttamme ja saatavilla on laaja valikoima ajoneuvoja.

  Lentokenttätiedot

  Kuusamon lentokenttä (KAO)
  Virallinen nimi: Kuusamon lentoasema.
  Osoite: Lentokentäntie, 93600 Kuusamo, Suomi.
  Puhelin: 020 7088801
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee vain noin 6 kilometriä Kuusamon kaupungista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentoliikenne on hyvin kausiluonteista ja jatkuvia lentoja lentää Finnair. Muita lentoyhtiöitä ovat Rossiya Airlines ja Flybe Nordic.

  Terminaalit

  Kuusamon lentokentällä on vain yksi terminaali. Terminaalia on laajennettu hiukan muutama vuosi sitten lisääntyneen turistimäärän takia, mutta kooltaan lentokenttä on kuitenkin varsin pieni. Se palvelee suurimmaksi osaksi sesonkilentoja talvella ja kesällä.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kaikki autovuokraamot Kuusamon lentokentältä löytyvät rakennuksesta. Koska lennot ovat hyvin kausiluonteisia, myös autovuokraamot ovat auki vain varausten mukaan tai kiireisimipinä päivinä. Siksi on tärkeää, että ilmoitat meille lentosi numeron, jotta autovuokraamo on auki sinua varten ja joku heidän työntekijöistä on paikalla.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 23.59
  Budget 8.00 - 23.59
  Europcar 7.00 - 22.00
  Hertz 6.00 - 23.00
  Sixt 6.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Porttialueen myymälästä voit ostaa upeita matkamuistoja ja makeisia. Valikoimassa on myös Kuusamon alueen juustoja. Fly Cafe& Shop Kuusamo löytyy porttialueella ja valikoimaan kuuluvat erilaiset kahvit, sekä monet leivonnaiset ja pikkupurtavat. Kahvilasta voit ostaa myös alkoholijuomia. Lentokentällä voit käyttää ilmaista nettiyhteyttä ja postilaatikkoa. Voit pitää kokouksia kokoushuoneessa Ravontuli, johon mahtuu 20 henkilöä ja käytössäsi ovat monitoimi-TV ja kirjoitustaulu, sekä videotykki. Lentokentän välittömässä lähteisyydessä löytyy myös monitoimitalo Mosquito, jossa voit pitää kokouksia, saunoa tai vaihtaa varusteita. Pihalla on käytettävissä myös laavugrillikatos.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Kuusamon keskustasta ja 27 kilometrin päässä Rukalta. Pohjolan Matka liikennöi lentokentältä Kuusamoon, Rukalle ja Sallaan. Myös muita linja-autoja liikennöi lentokentältä Kuusamon kaupunkiin ja sen lähialueille tai kaukoliikenteenä esimerkiksi Rovaniemelle tai Ouluun, tarkista kaikki lentosi saapumisen aikana saatavilla olevat bussit Matkahuollon sivuilta. Kuusamon takseja on lentoaseman edustalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Voit myös varata taksin etukäteen tietylle ajalle tai toiveiden mukaan. Lentokentältä löytyy eri taksitolpat ennakkoon tilatuille ja vapaille takseille. Autonvuokraus Kuusamon lentokentältä on kuitenkin helpoin ja vaivattomin tapa liikkua omatoimisesti.

  Pysäköinti

  Pysäköintialue sijaitsee terminaalin edessä ja invapaikat löytyvät erikseen merkityillä paikoilla. Pysäköinti tulee maksaa ennakkoon terminaalin automaattiin ja maksuvälineinä käyvät Eurocardin, Visan ja Mastercardin debit- ja credit-maksukortit (ei Diners tai Amex). Käteinen ei kelpaa maksuvälineeksi. Maksun voi suorittaa halutessasi myös EasyParkin mobiilisovelluksella. Voit myös varata lämpöpaikan etukäteen tai käyttää pitkäaikaista pysäköintiä. Kuusamossa pyäköntipaikat ovat vähäisi mutta kadulle pysäköinti on silti mahdollista. Seuraa parkkirajoituksia kaupungissa. Useammat majoitusvaihtoehdot tarjoavat ilmaista pysäköintiä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Kuusamo Airport kotisivut


  Lisätietoa Kuusamon lentokentästä

  Kuusamon lentokenttä
  Lentokentäntie
  93600, Kuusamo Suomi 29004

  IATA Code: KAO
  ICAO Code: EFKS
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 29.1355
  Pituusaste: 65.5925

  Yleistietoa: Kuusamon pieni lentokenttä sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Kuusamon keskustasta, jonne pääset nopeasti omalla autollasi.