Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ROVANIEMI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Rovaniemi - Löydä täydellinen autosi

  Suomen arktisella piirillä sijaitsee Lapin tunnetuin, sekä alueen pääkaupunki Rovaniemi. Pohjoisen kaupunki, jonka on suunnitellut itse Alvar Aalto, ilmasta katsottuna kuvaa poron päätä sarvineen. Koska Rovaniemi sijaitsee Napapiirillä, pääset siellä vieraillessa kylpeä keskiyön auringossa kesäkuukausien aikaan ja kokea kaamoksen pimeys ja mystinen valoa talvisin. Jos olet onnekas, pääset näkemään pohjoisen alueiden tunnetuimman nähtävyyden, revontulien loimun eri väreissä syksystä koko talven läpi hutikuuhun saakka. Näistä valoilmiöistä saa kuulla lukuisissa maagisissa suomalaisissa kansantaruissa ja niiden shamaaneilta, jotka yhdistyvät loitsuihin ja henkiin, ovat osa pohjoisen kansoja ja karua, sekä ihmeellistä luontoa. Lapin pääkaupunki tuli tutuksi koko maailmalle todennäköisesti sen jälkeen, kun Joulupukki kotiutui virallisesti Rovaniemelle Pajakylään. Lappi yleisesti tunnetaan myös upean luonnon keskuksena, jossa voit kokea kaikki neljä vuodenaikaa, josta erityisin ja varmasti värikkäin on ruska. Ruska on luonnonnäytelmä, joka salpaa vierailijoiden hengen syyskuun puolessa välissä tai ainakin kuukauden loppuun mennessä. Matkaa siis Lapin upeiden kohteiden halki ja näe mahdollisimman paljon, valitse autonvuokraus Rovaniemeltä ja lue autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Rovaniemellä, mitä mieltä muut ovat olleet.

  Auto Europe on kansainvälinen autovuokraamo, joka on yhteistyössä sekä kansainvälisten, että paikallisten autovuokraamojen kanssa jopa 180 eri maassa. Autonvuokraus Rovaniemellä Auto Europen autonvuokrauspalvelun kautta on helppoa ja edullista. Rovaniemeltä voit noutaa vuokra-auto suoraan lentokentältä, rautatieasemalta tai keskustatoimistosta. Starttaa rennosti lomalle omalla vuokra-autolla ja koe kaunis pohjoisen pääkaupunki Rovaniemi. Omalla autolla pääset mukavasti myös muihin Suomen suosittuihin kaupunkeihin, kuten Ouluun, Kittilään tai vaikkapa Ruotsiin. Riippuen sitä, mitkä ovat matkasuunnitelmasi Rovaniemellä, paikalliset autovuokraamot voivat tarjota sinulle suuren valikoiman ajoneuvoja jokaiseen tarpeeseen. Sopivin tarjous löytyy myös jokaiselle vuodenajalle sydäntalvesta kesän ja sen keskiyönaurinkoon. Lähde laskettelemaan, hiihtämään tai luistelemaan pakkaspäivinä, patikoi suurissa koskemattomissa metsissä keskikesällä ai koe syksyn ruskan värikäs ihmemaailma. Luonnon ihmeiden lisäksi älä unohda itse kaupunkia, jossa jokaisella nurkalla näkyy tyylikäs kansallisarkkitehdin Alvar Aallon kädenjälki.

  Liikenne Rovaniemellä

  Kadut Rovaniemellä pyritään aina pitämään mahdollisimman hyvässä kunnossa joustavan ja turvallisen liikkumisen turvaamiseksi. Autolla autovuokraamosta Rovaniemeltä pääsee helposti tutustumaan kaupunkiin ja lähiympäristöön. Lapissa on niin paljon nähtävää ja julkiset kulkuneuvot eivät aina kulje kaikkialle. Liikenne on pääsääntöisesti rauhallista, ruuhka-aikana tai lomilla voi olla enemmän liikennettä, mutta muuten se onnistuu sujuvasti. Koska Rovaniemestä on tullut lähiaikoina suosittu turistikohde myös ulkomaalaisten turistien joukossa, etenkin joulukuussa ja kesäisin kaupunki voi olla hyvin täynnä autoja tai turisteja kuljettavia linja-autoja.

  Autonvuokraus ja pysäköinti Rovaniemellä

  Pysäköinti on pääsääntöisesti keskustan alueella maksullista ja maksu hoituu normaalisti lippuautomaatista. Parkkimaksut voi myös halutessaan maksaa EasyPark, eParkki tai ParkMan matkapuhelinsovelluksilla. Nämä sovellukset eivät kuitenkaan kelpaa lentokentällä tai rautatieasemalla. Keskustan ulkopuolelta voi löytää maksuttomia parkkipaikkoja tai parkkipaikkoja parkkikiekolla. Monet hotellit ja majoituspalvelut tarjoavat ilmaisia paikkoja asiakkailleen, joten kannattaa kysyä asiasta etukäteen, sillä pysäköinti maksulliselle paikalle keskustan alueelle pidemmäksi aikaa voi tulla kalliiksi.

  Rovaniemen lentokenttä

  Rovaniemen lentokenttä on kasvanut nopeasti viime vuosien aikana, varsinkin talvisesongin tuoman turistimassan vuoksi. Lentokenttä aloitti toimintansa vuonna 1940 ja sitä uudistettiin useaan otteeseen vuosien varrella. Nykyinen asemarakennus valmistui vuonna 1992 ja vuodesta 2018 sitä on laajennettu entisestään. Sitä edeltävänä vuonna valmistui viimeisin laajennus, jonka ansiosta lentokenttä pystyy vastaanottamaan jopa 75% enemmän matkustajia. Rovaniemen lentokenttä sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta, jonne pääset vuokra-auton lisäksi myös linja-autolla tai taksilla. Lentokentältä löytyy kaksi kahvilaa, matkamuistomyymälöitä ja jopa Joulupukin posti. Kahvilassa voit napata mukaasi paikallisia ruokia, rieskaa tai keittoa ja nauttia kupillisesta kahvia. Rentoudu keinutuolissa lentoasi odotellessa ja kytke laitteesi langattomaan verkkoon ilmaiseksi.

  Rovaniemen lentokenttä (RVN)
  Osoite: 96101 Rovaniemi, Suomi.
  Puhelin: +358 20 7086506
  Nettisivut: www.finavia.fi

  Tekemistä Rovaniemellä

  Pohjoisella napapiirillä sijaitsevassa arktisessa kaupungissa riittää nähtävää. Rovaniemi on Suomen Lapin moderni ja vilkas pääkaupunki täynnä kulttuuritapahtumia ja kaunista luontoa. Rovaniemen kaupungin alueelle on siroteltu esimerkiksi monia julkisia taideteoksia kuten Alvar Aallon pronssinen Aurora Borealisa. Kaikki neljä vuodenaikaa ovat unohtumaton kokemus Rovaniemellä. Kesällä valoisat yöt, talvella kaamosaikana kimaltelevat hanget ja kauniit revontulet ja ruska-ajan värikäs luonto. Rovaniemi ei ehkä ole niin tunnettu laskettelumahdollisuuksista Lapissa, kuin Kittilä, mutta se on joulupukin kotikylä. Pajakylä napapiirillä on suosittu turistikohde ympäri vuoden ja talvella lapset voivat tavata pukkia ja esittää hänelle lahjatoiveita. Vaihtuvien vuodenaikojen ansiosta Rovaniemellä riittää tekemistä jokaiselle. Autonvuokraus Rovaniemellä auttaa tutustumaan ympäröivään luontoon ja Rovaniemen kaupungin sykkeeseen lomallasi!

  • Arktikum: Arktikum on tiedekeskus ja museo, jonka avulla voit kokea pohjoisen luonnon, kulttuurin ja historian läheltä. Siellä sijaitsevat myös Lapin yliopiston arktinen keskus ja Lapin maakuntamuseo, jotka yhdessä edistävät ajattelua, rohkaisevat keskustelua ja tarjoavat syvempää ymmärrystä arktisesta alueesta. Näe, tutki ja nauti kokemuksellisten näyttelyiden ja tapahtumien kautta jaetuista arktisista tarinoista! Kuten monet maailman ikoniset rakennukset, myös Rovaniemen Arktikum valaistiin vihreänä Irlannin kansallispäivän kunniaksi 17. maaliskuuta 2020. Myös silloin, kun Arktikum on suljettu yleisöltä, valaistus jatkuu sinisenä. Pimeän jälkeen ihmiset voivat ihailla valaistusta esimerkiksi Arktikumin ulkopuolella sijaitsevalta arktisesta puutarhasta. Jos harkitset tutustumiseen tähän museoon, Arktikum sijaitsee Ounasjoen rannalla kahden Rovaniemen keskustasta johtavan pohjoiseen suuntautuvan päätien risteyksessä. Upea näkymä kahden suurimman joen yhtymäkohdasta avautuu suoraan Arktikumin pääkäytävältä. Voit itse kävellä museoon Rovaniemen keskustassa sijaitsevalta hotellilta 15 minuutissa. Arctic Cafe tarjoaa keskustelutilaisuuksia eri aiheista, joille voi ottaa osaa ilmaiseksi ja paikan päällä on tarjolla kahvia.

  • Joulupukin pajakylä: Rovaniemellä sijaitsevassa Joulupukin pajakylässä sijaitsee joulupukin ympärivuotinen toimisto ja kylä, jossa Joulupukkia esittävä monikielinen näyttelijä hoitaa tärkeän päivittäisen liiketoiminnan tapaamalla tuhansia ihailevia faneja, ja jakaa yleistä jouluruokaa. Useat valokuvaajat, mukaan lukien Pawel Kopczynski, vierailivat kimaltavassa lumisessa Joulupukin pajakylässä. Vuonna 1950 silloinen Yhdysvaltojen presidentin vaimo Eleanor Roosevelt vieraili Rovaniemellä tarkistaakseen sen jälleenrakennustyöt. Ennen matkaa virkamiehet rakensivat majapaikan muutaman kilometrin päähän kaupungista pohjoiseen suoraan napapiirille. Tämä mökki seisoo edelleen joulupukin kylässä. Pajakylästä löytyy useita matkamuistomyymälöitä, Joulupukin pääkonttori, erilaista ohjelmaa, kahviloita, ravintoloita ja nähtävyyksiä. Lapset ja miksei myös aikuiset, voivat kirjoittaa ja lähettää joulupukille kirjeitä ja piirtää kuvia. Enemmän aikuisille tarkoitettu upea kohde on Laplandian jääbaari, jossa voit nauttia drinkistä täysin jäästä veistetyssä baarissa. Jos tämä kokemus ei ole tarpeeksi, alueelta löytyy myös lumihotelli. Kotahovi tarjoaa oikeaa ja kotimaista lappilaista ruokaa joskus myös livemusiikin kanssa. Pajakylä sijaitsee vain kahdeksan kilometrin päässä Rovaniemeltä ja se ei ole auki ainoastaan talvella, mutta myös muina vuodenaikoina.

  • Lapin metsämuseo: Lapin metsämuseosta löytyy Lapin metsähistoriaan liittyvää kulttuuriperintöä ja on myös ainoa museo maailmassa, joka pyrkii säilyttämään Lapin metsätyön historian. Lapin metsämuseossa voit tutustua savottojen aikakauteen 1870-luvulta lähtien aina metsätöiden koneellistumiseen sakka. Museoalue sijaitsee metsäisellä alueella, josta löytyvät aidot savottakämpät, metsätyövälineet, uittokalusto ja metsätyökoneet. Alueella olevia rakennuksia on siirretty sinne monilta eri alueilta Lapista ja jokaisella niistä on oma, mielenkiintoinen ja monipuolinen tarina. Myös joillakin esineillä on oma tarina kerrottavana, joista yksi mielenkiintoisimmista lienee ensimmäisellä koneellisella metsätyömaalla käytetty "Samperin veturi". Alueella järjestetään tavallisten näyttelyiden lisäksi myös erilaisia tapahtumia. Niitä voivat olla kaikkea kulttuurisista laulutapahtumista ja neulontatyöpajoista metsän luontoa käsitteleviin opastuksiin. Museon kaupasta voit ostaa mukaasi erilaisia käsitöitä, tuohitöitä, koruja ja paljon muuta. Halutessa voit vuokrata tilan myös omia tapahtumiasi varten. Lapin metsämuseo sijaitsee Pöykkölän kaupunginosassa Rovaniemellä, jolla sijaitsee 14 rakennusta. Miltei kaikkiin rakennuksiin pääsee esteettömästi ja opastus kannattaa aina varata etukäteen, varsinkin suuremmille ryhmille.

  • Ametistikaivos: Ametistikaivos sijaitsee Pyhä-Luoston kansallispuistossa, joka muodostui noin 2000 miljoonaa vuotta sitten muinaisiin vuoriin. Kukkulan päälle on rakennettu erityinen kaivos, joka kestää vielä satoja vuosia, ja täällä käytetään edelleen kestävän kehityksen periaatteita kiviä louhiessa. Täältä voit myös ihailla kenties alueen kauneinta maisemaa. Lampivaaran ametistikaivoksella voit lähteä opastetulle kierrokselle, jolla saat tietoa ametistista ja sen syntyhistoriasta. Kierros vie sinut tunturimaisemaan avokaivannolle, jossa kaikille annetaan mahdollisuus kaivaa ja ottaa mukaan oma ametistikivi. Noin tunnin pituiselle kierrokselle pääsevät yksittäiset vierailijat ilman varausta, ja ne lähtevät tasatunnein. Kansallispuistossa autoilu ei ole sallittu, joten sinun on tultava alueelle joko patikoimalla tai tilaustakseilla ja linja-autoilla. Talvella paikalle kulkee erityinen Pendolino upeiden ja lumisten tunturimaisemien läpi. Lampivaaran kahvila on rakennettu massiivipuusta ja on yksi ensimmäisistä rakennuksista, jotka rakennettiin Luoston alueelle. Vuosien mittaan se on tullut tunnetuksi monille vaeltajille ja hiihtäjille energisenä lepopaikkana, jossa ystävällinen henkilökunta, herkulliset munkit ja vastaleivotut pullat ja tuore kahvi tekevät lomastasi mahdollisimman nautinnollisen.

  Autonvuokraus ja päivämatkat Rovaniemellä

  Jäätävä jännitys vaeltaessa pohjoisella napapiirillä, tuulen pehmeä puhallus illallisessa lappilaisessa erämaassa, rauhallinen kalastus yksityisellä arktisella järvellä, revontulien värikäs loisto tai kesän yötön yö, Lappi tarjoaa runsaasti koettavaa kaikille ympäri vuoden! Ihmiset ympäri maailmaa kaipaavat näitä luontokokemuksia, mutta kotimaassamme Suomessa nämä fantastiset unelmat ovat todellisuuttamme joka päivä. Lähde pohjoismaiselle seikkailulle ja koe kaikki Rovaniemen alueella olevat erikoisuudet. Suunnittele ja järjestä seikkailuja Suomen Lapin halki, joka on kuin tarinoiden ihmemaa. Riippumatta siitä, onko suunnitelmissasi kodikas metsäretki porojen kanssa tai kellua arktisen järven kylmissä vesissä, voit kokea kaiken tämän oman auton avulla autovuokraamosta Rovaniemeltä. Tällä on niin paljon tekemistä, että on mahdotonta mainita ne kaikki, mutta tässä on muutama idea päiväretkille.

  Revontuliretket

  On tuskin uutinen kenellekään, että Lapissa, ja myös Rovaniemellä, revontulet ovat näkyvillä hyvin usein talvikuukausien ajan. Valitse itsellesi yksi lukuisista tarjolla olevista revontuliretkistä Rovaniemen alueella, jotka voivat kestää muutamasta tunnista jopa useimpiin päiviin. Eri retkien järjestäjät voivat tarjota sinulle kaikkea tavallisista reki- tai moottorikelkkaretkistä matkoihin pienlentokoneella ja muutaman päivän patikointia karussa Lapin luonnossa ilman moderneja mukavuuksia. Tietenkin voit vaeltaa myös itseksesi Rovaniemen ulkopuolelle ja katsella yötaivasta revontulien toivossa. Aja ulos kaupungin valoista niille alueille, jonne kaupunkien valosaasteet eivät yllä. Matkusta mukavassa autossasi tai reessä, jota vetää moottorikelkan moottori tai porot, ja jossa voit istua peittoon kietoutuneena sen lämmössä. Koska valkoisen lumen heijastus antaa lisävaloa, voit helposti seurata polkuja kaukana kaupungista ja etsiä paikkoja taivaan ihailuun. Voit ottaa valokuvia matkan aikana ja lyhyillä pysähdyksillä luonnossa. Sopivia kiertueita löytyy kaikille, myös aikuisille ja lapsille, mutta ne sopivat erityisen hyvin heille, ketkä eivät enää halua päivän päätteeksi istua ratissa tai kenellä ei edes ole ajokorttia. Unohtumattoman kokemuksen tarjoaa retki Lapin erämaahan muutamaksi päiväksi. Varaa matka erämaamökille, jonne saapuessasi pääset lämmittämään aidon suomalaisen saunan, jonka prosessin kestää noin 60 minuuttia. Kun odotat saunan lämpenemistä, voit pelata hauskoja ulkopelejä ja yrittää nähdä päivän ensimmäiset revontulet. Jos sää on hyvin kylmä, voit myös rentoutua sisällä mökin lämmössä. Kun sauna on tarpeeksi lämmin, on aika tulla sisään ja nauttia saunasta vihdan ja oluen kanssa. Mikäli löydät itsellesi mökin veden äärellä, yritä järjestää itsellesi avanto, mikä varmasti herättää kehosi pitkän päivän jälkeen.

  Keskiyön auringon retket

  Kesällä et voi oikeastaan edes välttää tätä ilmiötä, nimittäin Rovaniemen sijainti tarjoaa luonnollisen keskiyöauringon kokemuksen koko kesän läpi. Koe se kuitenkin hyvin eri tavalla ja vaella esimerkiksi korkean vuoren huipulle oikeaan aikaan. Matka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ottaa ainutlaatuisia valokuvia Lapin luonnosta kun kylvet keskiyön auringon maagisessa hehkussa upeilla näkymille Lapin taigaan. Kuuntele tarinoita paikallisesta luonnosta ja erämaaelämästä grillaamalla avotulella tulista rakennetussa suojassa muiden seikkailunhaluisten matkailijoiden kanssa. Valitse kohteeksi vuoren lisäksi ehdottomasti myös yksi Lapin vaikuttavimmista näköalatorneista, josta on hieno 360 asteen näkymä luontoon. Tämä matka on myös hyvä mahdollisuus nähdä Lapin villieläimiä ja kokea yötön yö ja Lappi kauneimmillaan. Keskiyön aurinko Lapissa tapahtuu kesäkuukausina touko-, kesä- ja heinäkuussa. Varaa matkoillesi tarpeeksi aikaa, jos matkustat Rovaniemen ulkopuolelle tarpeeksi kauas kaupungin äänistä ja muista nukkua kunnolla sitä edeltävänä yönä! Halutessasi voit myös varata itsellesi matkan yhdeltä lukuisilta matkanjärjestäjiltä, jolloin sinun ei tarvitse itse ajaa tai huolehtia väsymyksestäsi, vaan rentoutua linja-auton kyydissä. Aivan pohjoisimmilla alueilla aurinko ei laske 73 vuorokauteen ja näissä osissa aurinko on näkyvissä keskiyön tunteina ja sen jälkeen. Tämä ilmiö johtuu siitä, että maapallon akseli kallistuu kiertorataansa suhteen aurinkoon ja se tapahtuu vain napapiirin pohjoispuolella ja Etelämantereen ympäri. Lapin paikalliset tuntevat Lapin vuodenajat, kaamoksen ja keskiyön auringon, ja se vaikuttaa heihin hyvin harvoin. Täällä pohjoisessa ihmiset nukkuvat vähemmän kesällä ja enemmän talvella. Uusia taloja rakennetaan kesäkaudella, talviaika on perinteisesti vain rentouttavaa aikaa keskittyen sisätiloissa tehtävään työhön.

  Napapiirin retkeilyalue

  Napapiirin retkeilyalueella voit kokea hyvin erilaisia Lapin luonnonmaisemia ja näkymiä. Retkeilyreitit ovat hyvin varusteltu ja hyvin viitoitettu, sekä suosikkikohde myös paikallisten keskuudessa. Reittien varrelta löytyy monia laavuja, autiotupia, näköalatorneja sekä kuivakäymälöitä, sekä voit nähdä myös kaksi Raudanjoen komeinta koskea, Vikakönkään ja Vaattunkikönkään. Näiden koskien välillä kulkeva Könkäiden polku on kymmenen kilometriä pitkä luontopolku, jonka varrella pääset ihailemaan kaksi komeaa köngästä, upeita suomaisemia sekä muun muassa niittykulttuuripolkua. Voit lähteä polulle sen molemmista päistä ja jos haluat kulkea polun vain yhteen suuntaan, on hyvä suunnitella matka päätepisteestä reitin aloituspisteeseen etukäteen. Suurin osa reitistä on pitkostettu, mikä tekee liikkumisesta helppoa. Kielosaaren kasvi- ja sienipolku on lyhyt reitti, joka näyttää sinulle alueen rehevän kasvillisuuden ja sienilajiston rikkauden. Kasvien lisäksi voit nähdä Lapin eläinlajeja, jotka pääsevät elämään rauhassa kauniissa ympäristössä. Porojen, hirvien, kettujen ja jänisten lisäksi voit olla onnekas ja tavata polun varrella näädän, kärpän tai saukon. Erinomainen lintujen näköalapaikka on Könkäsaari, jonka elinympäristö tarjoaa kodikkaat olot monille lintulajeille. Älä jätä välistä suoluontopolkua, jolla pääset keskelle omaperäistä luontotyyppiä, aapasuota. Näillä suoalueilla näkee monimuotoista suokasvillisuutta ja harvinaisia kasvilajeja, kuten keltakukkainen lettorikko. Reittejä on tarjolla myös liikuntarajoitteisille ja kaikkien polkujen varsille on asetettu monia värikkäitä tietotauluja, joilta pääset oppimaan lisää alueesta. Jos kaipaat aktiviteettejä luonnossa, kokeile melontaa retkeilyalueen halki virtaavalla Raudanjoella. Vikakönkään virkistyskalastusalueella kalastus on sallittu vieheellä, jolla mukaasi voit saalistaa hopeisen harjuksen, taimenen, kirjolohen tai ahvenen. Talvella voit lähteä matkaan suksilla, vaikka hoidettua latuverkostoa ei ole.

  Matkustaminen Rovaniemellä

  Rovaniemellä pääsee kulkemaan kätevästi linja-autoilla, joita liikennöi Linkkari. Voit ostaa satunnaisia matkoja varten joko kerta- tai vuorokausilipun. Lipun hinta riippuu vyöhykkeestä, jolla matkustat, joita ovat A, B ja C. Keskustan alueen kattaa lähes kokonaan vyöhyke A ja vyöhykkeelle B liikennöi ainoastaan linja 14. Kauppakeskus Rinteenkulmassa sijaitsevasta Olkkari -hyvinvointi- ja palvelupisteestä, Matkahuollosta, R-kioskeista tai suoraan linja-auton kuljettajalta voit ostaa itsellesi erilaisia lippuja. Muita liikenneyhteyksiä Rovaniemellä ovat taksi tai vuokra-autot. Mikäli haluat, kesällä on helppo kulkea kaupungissa myös pyörällä. Talvella voi käyttää moottorikelkkaa, mutta itse kaupunkiin sillä ei saa ajaa ja ajaminen on sallittu vai sille merkityillä alueilla. Jos haluat matkustaa Rovaniemen ulkopuolelle, voit käyttää junaa, mikäli junayhteys on olemassa, tai sitten linja-autoja. Rovaniemen päärautatieasema sijaitsee Rovaniemen keskustassa, jolta on yhteydet kaikkialle Suomeen ja Rovaniemelle on myös hyvät yö- ja autojunayhteydet. Jos suunnittelet pidempää matkaa ja haluat viettää aikaa luonnon keskellä kaukana muista, harkitse siinä tapauksessa asuntoautoa Rovaniemeltä Auto Europen kautta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Rovaniemen turisti-info