Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO SAN FRANCISCO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus San Franciscossa parhailla hinnoilla

  San Francisco on täysin eri kaupunki kuin mikään muu. Emmekö kaikki unelmoi ajaa avoautoa Golden Bridge siltaa pitkin? Tästä voi tulla totta autonvuokrauksella San Franciscossa Auto Europen kautta, eikä se pilaa lomabudjettiasi. Auto Europe tarjoaa edullisimpia autonvuokrauksen hintoja markkinoilla. Teemme yhteistyötä parhaiden autovuokraamojen kanssa ja tarjoamme asiakkaille laajan valikoiman autoja kilpailukykyiseen hintaan.

  Lukuisilla kuuluisilla maamerkeillä, San Francisco on todellinen turistimagneetti. Sosiaalisesti ja kulttuurisesti vapaamielinen, kaupungilla on paljon tarjottavaa vierailijoille. Autolla autovuokraamosta San Franciscossa voit nähdä kaiken tässä kiehtovassa kaupungissa, esimerkiksi China Town tai pysähtyä legendaarisessa City Lights-kirjakaupassa. Tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin San Franciscosta, jotta saat täydellisen kuvan siitä, miten hyvin matka voi sujua tässä kauniissa kaupungissa.

  Liikenne

  Liikenne San Franciscossa on yksi pahimmista Yhdysvalloissa. Siksi älä aja ruuhka-aikana, mikäli voit sitä välttää. Kaupungissa on laaja moottoritie- ja valtatieverkosto. Pohjoispuolella, US 101 valtatie yhdistää San Franciscon Golden Gate sillan kautta kuuluisan Marinen kaupunkiin ja San Rafaeliin. I-80 tie kulkee Oakland Bayn yli ja tarjoaa yhteyden Oaklandiin ja jatkaa edelleen Sacramentoon. Sekä US 101 ja Interstate 280 on hyvä yhteys San Joseen. US 101 jatkuu etelään Los Angelesiin. Lue lisää yksityiskohtaista tietoa ajamisesta USA:ssa kuljettajan oppaasta.

  Pysäköinti

  Yleinen sääntö pysäköinnille San Franciscossa on, ellei toisin mainita, että voit pysäköidä auton maksimissaan 72 tunniksi samalle paikalle. Pysäköi autosi 18 tuumaa (457 mm) reunakivestä liikenteeseen päin. Jos pysäköit alamäkeen, käännä etupyörät kulmaan, jos jarrut pettävät, auto osuu raunakiveen. Kiinnitä huomiota pysäköintimerkkeihin rajoitetuilla alueilla, pysäköintiaikoihin, hinausalueisiin ja erityisaikoihin. Pysäköinti kadulla on maksettava maanantaista lauantaihin klo 9.00 - 18.00 välillä. Pysäköintimittarit hyväksyvät käteistä, San Francisco Municipal Transportation Agency (SFMTA) antamia pysäköintilupia ja luottokortteja. Maksut matkapuhelimella ovat mahdollisia PayByPhone sovelluksen kautta. Pidä mielessä, että pysäköinti ei ole sallittu punaisella alueilla. Maksulliset julkiset pysäköintialueet, autohallit ja parkkipaikat löytyvät hajallaan ympäri kaupunkia.

  Maantieteelliset tiedot

  San Francisco sijaitsee kaupungin mukaan nimetyn niemimaan pohjoiskärjessä. Sitä ympäröi Tyynimeri lännnessä ja San Francisco Bay idässä. Kaupunki on kuuluisa sen mäkisestä maisemasta. Paikalliseen säähän vaikuttaa viileät merivirtaukset. San Franciscossa on Välimeren ilmasto lievillä ja kosteilla talvilla ja kuivilla kesillä säännöllisellä sumulla, joka lakaisee kaupunkia.

  Lentokentät

  Sijatsee 21 kilometriä etelään San Franciscon keskustasta. Valitse mieleisesi autovuokraamo San Franciscon lentokentällä ja pääset aloittamaan lomasi heti saapuessasi.

  San Francisco lentokenttä (SFO)
  Osoite: San Francisco, CA 94128, Yhdysvallat
  Puhelin: +1 800 435 9736
  Nettisivut: www.flysfo.com

  Julkinen liikenne

  Kaupungin julkista liikennettä liikennöi San Francisco Municipal Railway, joka sisältää linja-autoja, johdinautoja, raitiovaunuja ja köysiratoja. Bay Area Rapid Transit (Bart) palvelee San Franciscon alueella nopeilla rautatie- ja metroyhteyksillä San Franciscosta Itä-Bayn kaupunkeihin, kuten Richmond, Oakland, Pittsburgh tai Fremont sekä San Franciscon lentokentälle. Voit helposti valita ja järjestää autonvuokrauksen San Franciscosta lukuisista kaupunkitoimistoista.

  Asuntoautot San Franciscossa

  Aiot lähteä kiertomatkalle, joka alkaa San Franciscossa ja haluavat nauttia rajattomattomasta vapaudesta ilman, että sinun täytyy asetettua tiettyihin paikkoihin ja hotelleihin? Jos näin on, asuntoauto San Franciscossa on ihanteellinen ratkaisu sinulle.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info San Francisco