Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO LAS VEGAS

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Las Vegasissa parhailla hinnoilla

  Las Vegas tuo mieleen kuvia häikäisevistä valoista, Elviksen imitoijista, räikeistä kasinoista ja kaupungista, joka ei koskaan nuku. Kaupunkia pidetään maailman viihteen keskuksena ja vuosittain se nousee yhdeksi maailman käydyimmistä kaupungeista. Täällä Auto Europella autamme sinua tuomaan matkallesi tyyliä autonvuokrauksella Las Vegasissa. Tarjoamme laadukasta autonvuokrausta jopa 24,000 eri toimipisteessä ja erilaisia ajoneuvoja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin. Laajasta valikoimasta paikallisia ja kansainvälisiä autovuokraamoja, pystymme tarjoamaan sinulle parasta palvelua mahdollisimman alhaiseen hintaan.

  Liikenne

  Las Vegasissa on suuri määrä liikennettä ja kuljettajien pitäisi olla hyvin varovaisia tien päällä. Vilkkaimmat ajat ovat viikonloppuisin ja pyhinä, joten muista suunnitella matka tässä mielessä ja anna itsellesi runsaasti aikaa päästä kohteisiin. Jos matkustat paikkoihin kaupungin ulkopuolella, tiet ovat erittäin leveitä ja pitkiä. Varmista, että tankkisi on täynnä, sillä aavikolla ja kaukana kaupungeista huoltoasemia ei ole saatavilla niin usein. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista autonvuokraukselle on avoauto, kuten Ford Mustang. Tätä autoluokkaa ja luksusautoja tarjoaa suurin osa autovuokraamoista Las Vegasisssa ja on täydellinen tapa lähteä matkaan Route 66 reitille! Enemmän tietoa liikennesäännöistä saat USA:n kuljettajan-oppaasta.

  Pysäköinti

  Lähes kaikki suuret hotellit, jotka sijaitsevat "Strip"-alueella, tarjoavat asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin, joten varmista asia hotelliltasi ennen majoittumista. Vegas on koti valtavalle määrälle pysäköintialueiita mukaan lukien hotellin tilat, nähtävyydet ja ostoskeskukset. Nykyään on melko yleistä maksaa pysäköinistä kohteissa ja hinnat ovat varsin hyvät. Huomaa, että joskus sinua voidaan pyytää näyttämään henkilöllisyystodistus, avata takakontti tai avata ikkuna parkkipaikalle tultaessa.

  Maantieteelliset tiedot

  Las Vegas sijaitsee Mojaven autiomaassa, jota ympäröi Spring-vuoret ja Sierra Nevadan vuoristo, mikä tekee siitä loistavan kohdeen matkustaa päivämatkalle Los Angelesista tai Phoenixista, tai joka muutamaksi päiväksi San Franciscosta. Suuri osa maisemista on kivinen ja kuivaa aavikkokasvillisuutta ja villieläimiä. Se voi altistua tulville, vaikka paljon on tehty äkillisten tulvien vaikutusten lieventämiseksi parantamalla viemärijärjestelmää. Las Vegas on yleensä lämmin, tuulinen ja kuiva suurimman osan vuotta. Muista, että yöllä voi joskus olla viileää ympäröivistä vuorista johtuen.

  Lentokenttä

  Las Vegasin McCarranin lentokenttä sijaitsee kaupungissa. Voit valita autosi noudon suoraan lentokentältä useilta eri vuokraamoilta, tai yhdessä monista keskustan toimistoista.

  McCarran International Airport (LAS)
  Osoite: 5757 Wayne Newton Blvd, Las Vegas, NV 89119, USA.
  Puhelin: +1 702-261-5211
  Nettisivut: www.mccarran.com

  Julkinen liikenne

  Suosittu tapa kiertää kaupunkia on kohoradan kautta, joka pysähtyy monissa suurimmissa kohteissa ja hotelleissa. Toinen tapa kiertää kaupunkia on bussilla. Laaja bussiverkosto toimii ympäri kaupunkia, joten liikkuminen paikasta toiseen on helppoa. Autonvuokrauksella Las Vegasissa voit pysähtyä missä ja milloin haluat. Omalla auton sinulla on paljon enemmän vaihtoehtoja, joissa käydä ja nähtävyyksiä, sillä useammat niistä, kuten Hooverin pato, aavekaupungit ja Las Vegas Speedway sijaitsevat kaupungin ulkopuolella ja vaativat autoa.

  Asuntoautot Las Vegasissa

  Toinen vaihtoehto tutkia Las Vegasia, sekä mahdollisuus matkustaa muihin kaupunkeihin ja Nevadan autiomaassa, on vuokrata asuntoauto. Asuntoautolla Las Vegasissa voit nauttia mukavuudesta ja seikkailuista omaan tahtiisi. Tunne olosi kotoisaksi matkasi aikana kaikkialla!

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Las Vegas