Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MADRIDIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Madrid lentokenttä - Varaa ja säästä

  Espanjan sydämessä sijaitseva Madrid on pääkaupunki ja suurin kaupunki maassa. Tee autonvuokraus Madridin Adolfo Suárezin lentokentältä ja voit tutkia tätä Espanjan osaa tarpeidesi mukaan luopumatta mukavuudesta. Jos sinulla on aikaa, käytä tilaisuus hyväksi ja tee kiertomatka Keski-Espanjassa! Hyvillä yhteyksillä lentokenttä on hyvä lähtökohta monille onnistuneille lomamatkoille Madridissa ja sen ympäristössä. Auto Europe on oikea osoite tehdä vuokra Adolfo Suárezin Madridin lentokentällä. Meillä on kaikkea miniluokan autoista tila-autoihin tai jopa luksusautoja unohtamatta vuokrattavia asuntoautoja Espanjassa.

  Lentokenttätiedot

  Madrid Airport (MAD)
  Virallinen nimi: Adolfo Suárezin Barajasin Madridin kansainvälinen lentoasema.
  Osoite: Avenida de la Hispanidad, s/n, 28042 Madrid, Espanja
  Puhelin: +34 913 21 1000
  Sijanti: Sijaitsee 13 km koilliseen historiallisen Madridin keskustasta, Madridin kaupungista, Paracuellos de Jaramasta, San Sebastián de los Reyesista ja Alcobendasista. Se on suurin ja tärkein lentokenttä Espanjassa ja yksi Euroopan suurimmista. Barajas on myös Euroopan tärkein lentokenttä lennoille Etelä-Amerikkaan.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Monet lentoyhtiöt palvelevat lentokentällä, mukaan lukien Iberia, Air France, Lufthansa, American Airlines, Alitalia, KL, British Airways, TAP Portugal, Royal Marokko, Finnair ja monet muut.

  Terminaalit

  Madrid lentokentällä on neljä terminaalia. Finnairin lentoja ja osittain muitakin, kuten American Airlines, Iberia ja British Airways operoidaan terminaalissa 4.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kumppanuudella monien paikallisten ja kansainvälisten vuokraamojen kanssa, Auto Europe tarjoaa asiakkailleen parhaat hinnat markkinoilla autovuokraamoissa Madridin lentokentällä ja koko Espanjassa. Jotkut autovuokramot löytyvät terminaalista ja muut lentoaseman ulkopuolella. Jälkimmäisiin vuokraamoihin asiakkaille on tarjolla shuttle-bussit, jotka vievät autovuokraamojen toimistoihin.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 7.00 - 23.59
  Avis 7.00 - 23.59
  Budget 7.00 - 23.59
  Dollar 7.00 - 23.59
  Enterprice 7.00 - 23.59
  Europcar 7.00 - 23.59
  Firefly 8.00 - 23.59
  Goldcar 7.00 - 23.59
  Hertz 7.00 - 23.59
  Interrent 7.00 - 23.59
  Keddy 7.00 - 23.59
  National 7.00 - 23.59
  Thrifty 7.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Madridin lentokenttä on hyvin mukavasti varustettu matkustajille! Sieltä löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, pankkipalvelut, kokoustilat, VIP huoneita, tiedotuskeskuksia ja matkustajien opastuskeskus, Wifi vyöhyke, posti, apteekit, lasten leikkipaikka, pysäköinti ja paljon muuta.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee koilliseen pääkaupungista, valtatien A-2 varrella, joka yhdistää Madridin Barcelonaan ja autonvuokraus Madridin lentokentältä on helpoin tapa lähteä lomalle. On olemassa useita kuljetusvaihtoehtoja Barajasin lentokentän ja Madridin kaupungin välillä: taksi, metro ja yksityinen liikennemuoto, kuten MAD Shuttle Europe ja Shuttle, EMT bussit säännöllisillä reiteillä Madridin lentokentälle. Yhtiö AresMobile/Aerocity tarjoaa myös mukavia ja taloudellisia kuljetuspalveluja lentokentän ja Madridin suurimpien kohteiden välillä. Sen lisäksi lentokentällä on 24/7 palvelu kaikkien terminaalien ja Puerta de Atochan rautatieaseman välillä. Lentoaseman tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun terminaalien välillä.

  Pysäköinti

  Koska Madrid Barajasin lentokenttä on erittäin suuri, sillä on useita pysäköintialueita, pitkälle ja lyhyelle pysäköinnille. P1 on ulkopysäköintialue terminaalia 1 vastapäätä. P2 on katettu pysäköinti, josta on suora pääsy terminaaleihin T1 ja T2. Lyhyen aikavälin pysäköintialue, sekä VIP pysäköinti sijaitsevat terminaalin 2 vastapäätä. Kuljetuspalvelu tarjoaa yhteyksiä terminaalien ja eri pysäköintialueiden välillä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Madrid Airport kotisivut


  Lisätietoa Madridin lentokentästä

  Madridin lentokenttä
  Avenida de la Hispanidad
  28042, Madrid, Espanja

  IATA koodi: MAD
  ICAO koodi: LEMD
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 40.2903
  Pituusaste: 3.3400

  Yleistietoa: Adolfo Suárez Madrid-Barajas lentokenttä on Espanjan suurin. Se sijaitsee 13 km kaupungin keskustasta.