Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KIERTOMATKA KESKI-ESPANJASSA

  Tutustu Madridin, Segovian, Avilan ja Toledon vilkkaisiin ja historiallisiin kaupunkeihin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Keski-Espanjan kiertomatka - Madridista Toledoon

  Välimeren ilmasto, kulinaarisia nautintoja ja rikas kulttuuriperintö houkuttelevat tuhansia turisteja Espanjaan vuosittain. Madrid, kuin mikään muu kaupunki, on paras paikka aloittaa matka Espanjassa. Vaikka Madrid ei ole merenrantakaupunki, sen historia ulottuu keskiajalle. Espanjan pääkaupunki on tunnettu monipuolisista, ultramoderneista rakennuksista historiallisten monumenttien naapurina, jotka odottavat saapumistasi.

  Madridilla on paljon tarjottavaa moneen makuun ja kaiken ikäisille kulinaarisista kohokohdista oikuttelevaan Flamencoon, kaupungilla on kaikkea. Kuitenkin, jos haluat tutkia Espanjan pääkaupunkia perusteellisesti, autonvuokraus Madridissa on paras valinta vastaamaan haasteeseen.

  Ajaminen Madridissa voi olla ajoittain haastavaa, siksi ensimmäisenä matkasi päivänä suosittelemme julkista liikennettä ja nähtävyyksiin tutustumista jalkaisin. Kun olet valmis lähtemään Madridista, nouda auto yhdestä useista keskustan toimistoista tai Madridin lentokentältä ja aloita kiertomatka Keski-Espanjassa. Lue Espanjan kuljettajan opasta ja tutustu paikallisiin liikennesääntöihin.

  Metropolin ulkopuolella tulet kohtaamaan loputtomia kultaisia vehnäpeltoja ja piilotettuja mielenkiintoisia paikkoja. Vilkkaan yöelämän ja taidegallerioiden jälkeen Madridissa, tämä reitti vie pohjoiseen romanttiseen Segovian kaupunkiin sadun kaltaisella arkkitehtuurilla ja herkullisilla paikallisilla ruuilla. Seuraava pysähdyspaikka reitillä on Ávilan kaupunki, jolla on ehjät keskiaijan muurit. Unescon maailmanperintökohde Avila on myös koti useille vanhoille kirkoille ja siksi sitä kutsutaan myös nimellä "Kivien ja Pyhimysten kaupunki". Viimeinen osa Keski-Espanjan kiertomatkaa johtaa historialliseen Toledon kaupunkiin.

  Nauti täysillä kiertomatkasta autonvuokrauksella Espanjassa suoraan Auto Europelta. Tutki, mitä maassa on tarjota, joustavasti vuokra-autolla. Ota yhteyttä varaustiimiimme, etsi parhaat tarjoukset ja anna meidän olla matkakumppanisi Keski-Espanjan kiertomatkalla.

  Kohteet Etäisyys Arvioitu aika
  Madrid - Segovia 92 km 1 tunti 11 minuuttia
  Segovia - Avila 68 km 57 minuuttia
  Avila - Toledo 131 km 1 tunti 43 minuuttia
  Yhteensä: 291 km 3 tuntia 51 minuuttia

  Päivä 1: Madrid

  Kiertomatka Madrid, Espanja Kiertomatka Madrid, Espanja

  Tekemistä Madridissa:

  Aloita loma kiertomatkalla Madridissa, maan kaikkein vilkkaimmasta kaupungista. Maailmankuulut museot ja legendaarinen yöelämä ovat paras alku matkalle. Taiteen ystäville löytyy runsaasti museoita ja gallerioita, joista valita. Museo del Pradossa esimerkiksi on vaikuttava kokoelma maalauksia, veistoksia, piirustuksia ja grafiikkaa eri puolilta maailmaa. Museossa on tärkeitä teoksia kuuluisilta espanjalaisilta taiteilijoilta, kuten Goya, Velásquez tai El Greco. Muiden suurten taiteilijoiden, kuten Salvador Dalín ja Joan Mirón työt ovat esillä Centro de Arte Reina Sofiassa, jossa voit myös nähdä Guernican - Gernikan pommituksen innoittaman Pablo Picasson mestariteoksen. Toinen kohokohta, Thyssen-Bornemisza Museum, näyttää yleiskatsauksen 1300- ja jo 2000-luvun taiteeseen, joista kuuluisimpia ovat Rubens, Dalin, Van Goghin ja Hopper.

  Madrid tekee iloiseksi myös arkkitehtuurin harrastajat. Kaupunki on kuin ulkoilmagalleria historiallisilla rakennuksilla ja aukioilla. Vaikuttava Royal Palace of Madrid 1800-luvulta on virallinen Espanjan kuninkaallisen perheen asunto. Sitä käytetään vain valtion seremonioita varten ja palatsi on avoinna yleisölle ja tarjoaa katsauksen Madridin kuninkaalliseen varuskamariin tai kuninkaalliseen apteekkiin peräisin 1600-luvulta. Plaza Mayor, suuri aukio Madridin keskustassa, näki Espanjan turbulenssin historian, se oli teloitusten ja tapahtumien, kuten härkätaisteluiden ja markkinoiden kohtauspaikka. Tänään merkittävänä matkailukohteena se on aloituspaikka kaikille kiertoajeluille ja sieltä löytyy runsas valikoima vanhoja ja perinteisiä kauppoja ja kahviloita.

  Pidä taukoa nähtävyyksistä ja tee rentouttava kävely Retiro-puistossa, tai vuokraa soutuvene ja lähde veneretkelle puiston järvelle. Värikäs matadors, härkätaistelut ja ikoniset Espanjan näyt tulevat eloon Plaza de Toros Las Ventasissa, joka on ehkä tunnetuin härkätaisteluareenaa maailmassa. Syyskuu on hyvä aika käydä Madridissa, koska hinnat ovat alhaisemmat ja voit välttää matkailijoiden väkijoukkoja ja katsella Real Madridin peliä Santiago Bernabeussa. Nähtävyysrikkaan päivän jälkeen haluat kokea vilkkaan yöelämän Madridissa ja sen fantastisia klubeja ja baareja. Perinteistä ajanviettoa varten suosittelemme flamenco-esitystä Las Tablasissa ja Sherry lasillista La Venenciassa. Jos haluat sen sijaan tanssia, käy cocktail-lounge Museo Chicotesssa elävää DJ-musiikkia varten. Jos haluat tutustua Madridiin paremmin, käy kaupungissa kuuluisien festivaalien aikana. Fiesta de San Isidro paraateja, härkätaistelut ja perinteiset tanssit kaduilla tapahtuvat toukokuussa ja flamenco festivaali, Suma Flamenca, pidetään alkukesällä.

  Ruokailumahdollisuudet Madridissa:

  Madrid on paikka, jossa ruokailusta nautitaan ja paikalliset ravintolat houkuttelevat sinua herkullisilla aterioilla. Kaupungissa on myös lukuisia kauppoja, jotka myyvät paikallisia herkkuja ja viiniä, kuten Casa Gonzalez tai Mercado de San Miguel useilla eri juustoilla ja perinteisillä tapaksilla. Siitä puheen ollen, tapasbaarikierrokset ovat suosittu tapa viettää aikaa Espanjassa ja Madrid ei siitä eroa. Tortilla de patatas Juanalalocassa, croquetas Casa Juliossa ja alkuperäinen Andalusian hillo Bocaitossa ovat parhaita tapaksia, joita löytyy Madridissa. Kannattaa myös maistaa mustekalavoileipiä Plaza Mayorissa. Suosittelemme myös käyntiä Casa Albertossa tukevaa ateriaa varten, paikassa on tarjolla perinteisiä mustekalaruokia tai friteerattua oxtaililla täytettyä paprikaa. Vietä romanttista iltaa El Calderossa ja saat täydellistä paellaa. Jos uskallat turistilaumoihin ja korkeat hinnat eivät haittaa, suuntaa Sobrino de Botíniin, jossa Ernest Hemingway vietti aikaa. Kasvissyöjät ovat tervetulleita Viva La Vidaan kanssa, josta löytyy laaja valikoima aterioita.

  Majoitus Madridissa:

  Jos matkustat pienellä budjetilla, varaa huone Cat's-hostellista, joka tarjoaa suuria huoneita kilpailukykyiseen hintaan. Hostelli sijaitsee 1700-luvun linnassa, jossa on terassi ja kaksi baaria. Toinen edullinen vaihtoehto, joka on suosittu opiskelijoiden kesken, on Los Amigos Sol Backpacker hostelli ystävällisellä ilmapiirillä. Jos olet valmis käyttämään enemmän rahaa majoitukseen, kokeile Liabeny tai Preciados hoteleja moderneilla business-luokan huoneilla. Erikoiset Hotel Lope de Vegan huoneet ovat 1700-luvun espanjalaisen kirjailijan innoittamat. Autonvuokrauksella Madridista voit olla joustava, missä tahansa valitsemassasi majoituksessa Espanjan pääkaupungissa.

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 11 minuuttia


  Päivä 2: Segovia

  Kiertomatka Segovia, Espanja Kiertomatka Segovia, Espanja

  Tekemistä Segoviassa:

  Romanttinen Rooman arkkitehtuuri Segoviassa, tehty hiekkakivestä ja usein koristeltu terrakottalla, muistuttaa rikkaasta historiasta, joka ansaitsi kaupungille Unescon maailmanperintökohteen statuksen. Autonvuokrauksella Segoviassa voit tutustua kaupunkiin omaan tahtiin. Segovia on tutustumisen arvoinen arkkitehtuurin lisäksi sen viehättävän vuoristoisen maaston ansiosta. Monilla säilyneillä rooman ajan perustuksilla kaupungissa, Akvedukti on Segovian kohokohta ja yksi parhaiten säilyneistä roomalaisista rakenteista Espanjassa. 28 metriä korkea vesijohto rakennettiin ilman laastia ja sitä käytetään edelleen juomavettä varten. Toinen tutustumisen arvoinen paikka on goottilainen Segovian katedraali, joka sijaitsee pääaukiolla. 1900-luvun jälleenrakennettu keskiaikainen kaupungin yllä hallitseva Alcázarin on suosittu turistien kesken ja näyttää kauniin panoraaman. Vaatimaton mourinen arkkitehtuuri ja monet keskiaikaiset kirkot tekevät kävelystä pitkin kaupungin katuja ainutlaatuisen kokemuksen.

  Suurin osa keskustasta on kävelykatua ja voit nähdä Segovian nähtävyydet jalkaisin. Jos kuitenkin haluat käydä nähtävyyksillä kaupungin ulkopuolella, kuten romaaninen Vera Cruzin kirkko, joka rakennettiin temppeliherroille 1300-luvulla, autonvuokraus Espanjassa on paras matkasi vaihtoehto.

  Ruokailumahdollisuudet Segoviassa:

  Kiertomatkaa Segoviassa ei voi tehdä ilman uhkeaa paikallista ruokaa. Kaupungissa on useita ravintoloita, joissa voit kokeilla aitoja espanjalaisia aterioita. Vieraile Mesón de Candidossa, suositussa julkkisten kesken, tai kokeile Restaurante Casa Chapetea, usein paikallisten suosima. Vaihtoehtoisesti täällä on runsas valikoima tapas-baareja tai kotiravintoloita. Etsi jännitystä ja kokeile "mystistä ateriaa" Narizotasissa, tai valitse herkullisia äyriäisiä La Golondrinassa, jossa tarjoillaan paistettua mustekalaa ja kalmaria sienillä.

  Majoitus Segoviassa:

  Matkailijat otetaan hyvin huomioon Hotel Exe Casa de Los Linajesissa moderneilla ja tyylikkäillä huoneilla, kun taas perheen pitämä Hospedaje el Gato tarjoaa majoitusta halvemmalla, ystävällisellä ilmapiirillä, aamiaispalvelulla ja tapasbaarilla.

  Seuraava pysäkki: 57 minuuttia


  Päivä 3: Avila

  Kiertomatka Avila, Espanja Kiertomatka Avila, Espanja

  Tekemistä Avilassa:

  Kolmantena päivänä kiertomatkallasi tutustu Avilaan, viehättävään keskiaikaiseen kaupunkiin välimerellisellä tunnelmalla. Avila, joka on Unescon maailmanperintökohde, on tunnettu erittäin hyvin säilyneistä 1200-luvun muureista. Kaupunki on myös koti lukuisille historiallisille kirkoille, kuten Royal Real Monasterio de Santo Tomás tai majesteettinen basilika de San Vicente. Käy uskonnollisilla raunioilla - Four Posts, josta on upeat näkymät kaupungin muureille. Se on täydellinen paikka ottaa kuvia keskiaikaisista muureista, joten pidä kamera valmiina! Autonvuokrauksella Avilassa voit nähdä kaiken, mitä alueella on on tarjota. Mikäli vierailet kuuluisan kuuman kesän aikana, pidä taukoa nähtävyyksistä ja käy kävelyllä Grutas del Aguilan upeilla luolamuodostumilla.

  Ruokailumahdollisuudet Avilassa:

  Käy Los Candilesissa kokeilemassa kotiruokaa ja kuuma tomaattia ja leipäkeittoa, tai mureaa chuletón kylkiluunpihviä kohtuullisilla hinnoilla. Padel League tarjoaa enemmän jännittävimpiä aterioita, kuten sienikuorukoita ja grillattua mustekalaa. Löydät myös erinomaisia sekaravintoloita, kuten Restaurante Toixos tai trendikäs Soul Kitchen, joka sijaitsee linnassa peräisin 1600-luvulta. Ja jos haluat jälkiruokaa, etsi yemas de Santa Teresa, herkullinen sitruunamuffinssi vaniljakastikekeella, nimetty kaupungin suojelijan mukaan.

  Majoitus Avilassa:

  Kruunaa kiertomatkasi Avilassa kuninkaallisella yöllä ylellisessä hotellissa Palacio de los Velada ja nauti poikkeuksellisesta majoituksesta. Hotelli tarjoaa valikoiman mukavuuksia, kuten ravintolan ja baarin henkeäsalpaavalla pihalla. Parador de Ávila on myös keskeisellä paikalla ja pitää vieraat tyytyväisinä suurilla huoneilla, jotka sijaitsevat aidossa keskiaikaisessa ympäristössä. Jos etsit budjettivaihtoehtoa, varaa huone Hotel las Leyendasissa, jossa on tilavat kivihuoneet, joka tarjoaa parasta vastinetta rahoillesi.

  Seuraava pysäkki: 1 tunti 43 minuuttia


  Päivä 4: Toledo

  Kiertomatka Toledo, Espanja Kiertomatka Toledo, Espanja

  Tekemistä Toledossa:

  Toledo on alueen rikkaan historian arkkitehtoninen mosaiikki. Kaupungista löytyy roomalaisia, visigoottilaisia, juutalaisten, muslimien ja kristittyjen vaikutteita. Aloita matka läpi historian Toledossa käymällä Toledon katedraalissa - todellinen katolisen arkkitehtuurin helmi korkeilla pylväillä, lasimaalauksilla, pyhillä maalauksilla ja hohtavilla kultaisilla teoksilla. Ylety syvemmälle kristilliseen historiaan ja vieraile Fransiskaaniluostarissa San Juan de los Reyes. Toledon juutalaiskorttellissa on runsaasti nähtävyyksiä, kuten synagoga 1400-luvulta ja sefardi museo. Kävele kaupungin katujen labyrintin läpi ja saat käsityksen Toledon maurien arkkitehtuurista. Nauti vapaudesta matkallasi autonvuokrauksella Toledossa ja tutustu alueen nähtävyyksiin.

  Ruokailumahdollisuudet Toledossa:

  Kiertomatka Toledossa kulkee itsehallintoalueesta Kastilia ja León alueelta, missä kävit Segoviassa ja Avilassa, Kastilia-La Manchaan. Molempien alueiden keittiössä on kyse lihasta. Löydät kaiken karitsasta villisikaan ja peltopyyhyn Toledon ravintoloissa. Nauti kolmen ruokalajin menu Restaurante Los Cuatro Tiemposissa tai nauti menneisyyden tunnelmasta Restaurante Casón de los López de Toledossa. Yksinkertaista ja runsasta kotiruokaa tarjoaa suurella valikoimalla Restaurante Mesón Palacios. Paikka on suosittu sekä paikallisten ihmisten, että turistien keskuudessa, maistelemassa herkullista papukeittoa peltopyyllä. Kasvisruokia paikallisella hohdolla löytyy viihtyisässä La Abadiassa, joka tarjoaa grillattuja kasviksia, tai kokeile Madre Tierraa terveellisillä aterioilla.

  Majoitus Toledossa:

  Kiertomatkasi päätteeksi voit mukavasti yöpyä Casa de Cisnerosissa puu- ja kivityylisissä huoneissa. Hotellin aulassa on lasinen valoventtiili, josta näkyy rakennusten perustusta, asetettu 1100-luvun islamilaiseen palatsiin. Yövy La Posada de Manolo hotellissa ja nauti huoneista sisustettu kristillisellä, juutalaisella ja islamilaisella tyylillä. Parador de Toledon kaivaukset esittävät lumoavan näyn Tajo-rotkoon, sama, joka innoitti El Grecoa.


  Käytännöllisiä matkavinkkejä Espanjassa

  Kiertomatkavinkit
  Kiertomatkavinkit
  Yhdensuuntainen autonvuokraus
  Yhdensuuntainen autonvuokraus

  Tutki muita kiertomatkoja Espanjassa

  Andalusian kiertomatka Baskimaan kiertomatka Katalonia ja Valencia kiertomatka