Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MALTA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Malta - Parhaat hinnat Auto Europella

  Kun suunnittelet lomaasi Maltalle, pidä huoli siitä, että järjestät vuokra-autosi Auto Europelta, joka tarjoaa sinulle enemmän kuin viiden vuosikymmenen kokemusta. Kun Auto Europe järjestää autonvuokrausta Maltalla, sinulle on taattu edulliset hinnat, hyvä asiakaspalvelu ja suuri valikoima eri autoja. Varaa netistä helposti kolmella vaiheella tai mikäli haluat mielummin järjestää matkasi puhelimitse, voit soittaa meille meidän palvelunumeroon. Meidän ystävällinen asiakaspalvelu palvelee sinua matkaasi varten seitsemänä paivänä viikossa.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Sisiliasta etelään ja Tunisiasta koilliseen, Malta on eksoottinen Välimeren saari rikkaalla historialla ja luonnollisella luonnonkauneudella. Kuuluista mäkisistä kukkuloista, rönsyilevistä pelloista ja suuremmoisesta merenrannasta, Malta tarjoaa satamia, lahtia, hiekkarantoja ja kivisiä alueita matkailijan iloksi. Autonvuokraus Maltalla antaa sinulle mahdollisuuden matkustaa muilla kuin turistien suosimilla alueilla ja muodostaa omatoiminen seikkailu kiinnostuksesi mukaan. Tutustu paikallisiin kyliin ja paikallisten asukkaiden vieraanvaraisuuteen, 1900- luvun historiallisiin rakennuksiin, festivaaleihin ja maaseutuihin. Paikallisiin alueisiin voit tutustua kävellen, vesitaksilla tai risteilyaluksella.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  Yleisesti päätiet ovat hyvin pidetty kunnossa ja maltalaiset ovat ajattelevia ja kohteliaita, mutta muista kuitenkin, että teiden kunnoilla tai paikallisilla kuljettajilla on parantamisen varaa. Vanhemmat tiet pienemmissä kylissä ovat yleensä huonokuntoisia ja etenkin kaupunkialueiden kuljettajat saattavat joskus olla argessiivisia eivätkä käytä suuntamerkkejä, joten on suositeltavaa hankkia lisävakuutus ajaessaan Maltalla. Muista noudattaa liikennesääntöjä ajaessasi vuokra-autolla. Tässä muutamia sääntäjä listattuna:

  • Maltalla ajetaan tien vasemmalla puolella.
  • Kaikkien matkustajien on pidettävä turvavyötä.
  • Alle 3 vuotiaiden lasten on istuttava heille tarkoitetuissa istuimissa.
  • Minkäänlainen matkapuhelimien käyttö ajon aikana on ankarasti kielletty.
  • Ajaessa sinun on pidettävä mukana voimassa oleva ajokortti sekä auton- ja vakuutuksen asiakirjat.
  • Useimmat huoltoasemat Maltalla ovat auki klo. 07:00 - 20:00, mutta voit löytää myös monia 24/7 auki olevia huoltoasemia. Useinmiten sinun on maksettava käteisellä, sillä luottokortit eivät yleensä kelpaa maksuvälineenä.

  Maltalla sallittu veren alkoholipitoisuun on 0.8 promillea. Jos poliisi pysäyttää sinut ja ylität tämän rajan, heillä on oikeus viedä ajokorttisi paikan päällä. Lisätietoa ajamisesta Maltalla voit löytää meidän kuljettajan oppaasta.

  Tiemaksut

  Maltalla ei ole maksullisia teitä.

  Ikävaatimukset

  Voit ajaa Maltalla autoa kun täytät 18 vuotta ja sinulla on vähintään 12 kuukautta vanha ajokortti. Autovuokraamot Maltalla vaativat kuljettajalta vähintään 21 vuoden ikää ja ajokortin on oltava vähintään 12 kuukautta vanha. Alle 26 vuotiaiden kuljettajien on joskus maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu riippuen vuokratusta autosta. Maltalla maksimi-ikä autonvuokraukseen on 70 vuotta.

  Valuutta

  Maltan valuuttana on toiminut euro vuodesta 2008. Raha-automaatteja löytyy helposti ympäri saarta ja pankit ovat auki vain rajoitetusti päivällä. Maltan paikallisvero on 18%.

  Aikaero

  Malta on Suomen aikaa tunnin jäljessä. Kesä- ja talviaikaan saarella siirrytään samoin kuin Suomessa.

  Sanakirja

  Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti. Maltan kieli on maan kansalliskieli ja sillä on nykyään paljon lainasanoja englannista, italiasta ja ranskasta, sillä se on kehittynyt niiden ympärillä. Alla on muutama lause maltan kielellä, joista voi olla apua matkallasi.

  Hei - Hello
  Hyvää huomenta - Bongu
  Hyvää iltaa - Bonswa
  Kiitos - Grazzi
  Näkemiin - Sahha
  Puhutko englantia? - Titkellem bl-Ingliz?
  Mitä kuuluu? - Kif inti?
  Ole hyvä - Jekk joghgbok
  Olen pahoillani - Jiddispjacini
  Apua! - Ajjut!
  Ei - Le

  Verkkovirta

  Maltalla sähkövirta on 230 volttia ja 50 Hz. Pistoketyyppi on sama kuin Britanniassa, eli kolmipiikkinen. Ota mukaan matkallesi adapteri tai voit helposti ostaa niitä myös paikan päältä.

  Viisumi ja suurlähetystöt

  Malta kuuluu Schengen-alueeseen, eli viralliseksi matkustusasiakirjaksi sopii passi tai kuvallinen henkilökortti. Viisumia ei tarvita. Maltalla ei ole Suomen suurlähetystöä, eli mahdolliset passin uusimiset tai uuden passin hankkiminen tapahtuu paikallisilta passinviranomaisilta. He voivat uusia passin Italiassa Rooman suurlähetystön kautta. Suomen kunniakonsulaatti löytyy kuitenkin Maltalta Vallettasta.

  Suomen suurlähetystö Rooma
  Ambasciata di Finlandia
  Via Lisbona 3
  00198 Roma, Italia
  Puhelin: +39-06-852 231
  Sähköposti: sanomat.roo@formin.fi

  Suomen kunniakonsulaatti Valletta
  Honorary Consulate General of Finland
  63/64 Graham Street
  Sliema, SLM 1711, Malta
  Puhelin: +356 - 21-343790 /1/2/3
  Sähköposti: info@oswaldarrigoltd.com

  Käytännöllisiä linkejä

  Maltan turisti-info