Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT MALTALLA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Malta

  Miksi et ottaisi aurinkoa ja nauttisi Välimeren hehkusta Maltalla? Auto Europe voi olla matkakumppanisi ja auttaa sinua tutustumaan tähän ihanaan Maltan saareen autonvuokrauksen avulla. Parempaa joustavuutta ja liikkuvuutta varten kaikilla saarilla on erittäin suositeltavaa vuokrata auto ja säästää arvokasta loma-aikaa.

  Vuokraa miniluokan auto Maltalla

  Miniluokan autonvuokrausMiniluokan autot ovat yhteen suosituimmista vuokra-autoluokista lomilla saarilla. Ne ovat erinomainen valinta pariskunnille, kenellä on hyvin vähän matkatavaroita. Pienet ja ketterät miniluokan autot ovat täydellisiä ajaa lähellä sijaitsevilla rannoilla, tutustua syrjäisiin lahtiin Maltalla tai käydä saaren historiallisissa vanhoissa kaupungeissa.
  Suositut miniluokan vuokra-automallit:Peugeot 107, Peugeot 108, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Toyota Aygo ja monia muita.

  Vuokraa economy-luokan auto Maltalla

  Economy autonvuokrausToinen kohtuuhintainen, mutta mukava tapa kiertää Maltan saarta on economy-luokan autolla. Hinnat eivät poikkea paljoa edellisestä miniluokasta, mutta economy-luokan malleissa on hieman enemmän tilaa kahdelle henkilölle ja kahdelle pienelle matkalaukulle. Muussa tapauksessa ajoneuvoon mahtuu jopa neljä matkustajaa ilman suurempia matkatavaroita.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Citroen DS3, Peugeot 208, Fiat Panda, Kia Picanto, Kia Rio, Peugeot 208 ja monia muita.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Maltalla

  Kompakti autonvuokrausLisämukavuutta ja jalkatilaa varten valitse kompaktiluokan autonvuokraus Maltalla ja nauti näiden ajoneuvojen monipuolisuudesta. Saatavilla on useita eri malleja jokaiseen makuun. Tällaisella upealla tarjonnalla sinulla on valinnanvaraa ja varmasti löydät ajoneuvon, joka vastaa tarpeitasi täydellisesti.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Peugeot 308, Chevrolet Kalos, Chevy Aveo, Nissan Juke, Hyundai i10, Opel Astra, Citroen C4 ja monia muita.

  Vuokraa keskikokoluokan auto Maltalla

  Keskikokoluokan autonvuokrausMatkustatko suuremmalla ryhmällä? Nauti matkastasi Maltalla keskikokoluokan auton tuomalla mukavuudella, johon mahtuu jopa viisi matkustajaa, sekä kaksi suurta matkalaukkua. Keskikokoluokan autojen optimaalisen koon ja toiminnallisuuden suhteen ansiosta ne sopivan useimmille matkustajille. Kokonsa takia keskikokoluokan automalleilla on melko helppoa ajaa jopa kapeilla teillä.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Toyota Corolla, Peugeot 3008, Citroen C4 Picasso, Opel Zafira, Peugeot Partner ja monia muita.

  Vuokraa perheauto Maltalla

  Perheauton vuokrausKun matkustat perheen tai useamman matkustajan ja matkalaukkujen kanssa, voit hyötyä perhekokoluokan auton vuokraamisesta Maltalla. Ne eivät ole ainostaan tilavia, mutta myös monipuolisia ja hyvin varusteltuja. Nämä autot voivat tehdä pitkistä kiertomatkoista lasten kanssa hauskoja ja rentoja. Erillinen takakontti on erityisen kätevä matkalaukuille.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Toyota Avensis, Alfa Romeo 159, Peugeot 508, Peugeot Expert, Nissan NV200, Ford Kuga ja monia muita.

  Vuokraa luksusauto Maltalla

  Luksusauton vuokrausSaadaksesi lisää glamouria tällä saarella, tutustu edullisiin luksusluokan autojen tarjouksiin Maltalla. Aja rannikolla avoautolla ja nauti auringosta kiertomatkallasi saaren ympäri. Voit valita huippuluokan automerkeistä ja nauttia niiden tuomasta ylellisyyden tunteesta.
  Suositut luksusautoluokan vuokra-automallit: Peugeot 308 Cabrio ja Peugeot Expert.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Maltalla

  SUV-auton vuokrausSUV-luokan ajoneuvot ovat luotettavia ja auttavat sinua pääsemään karuimmankin maaston läpi. Niiden kestävyys erottaa ne muista aiemmin mainituista autonluokista. SUV-luokan autot ovat ihanteellisia pidemmille perhematkoille ja viikonloppulomille, niissä on runsaasi säilytystilaa ja voit tuoda mukanasi myös urheiluvälineitä.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Ford Kuga.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Maltalla

  Tila-auton vuokrausTila-auton vuokraus on aina parempi vaihtoehto useammalle matkustajalle, ketkä etsivät edullisia autonvuokrausta. Se on merkittävästi halvempaa kuin useamman auton vuokraaminen samanaikaisesti. Tila-auton vuokraus antaa mahdollisuuden myös viettää lomasi yhdessä ryhmänä ja sinulla on hauskempaa matkan aikana.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Peugeot Expert, Nissan NV200, Citroen Dispatch, Peugeot Tepee, Ford Tourneo ja monia muita.
  Nyt kun sinulla on yleiskatsaus Maltan ajoneuvovalikoimasta, toivomme, että voit tehdä tietoon perustuvan valinnan. Jos olet epävarma, soita varauspalveluumme ja he pystyvät vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, sekä myös tehdä varauksesi. Olet myös tervetullut käyttämään turvallista verkkovarausjärjestelmäämme ja suorita varaus kolmella helpolla vaiheella.