Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MANCHESTERIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Manchesterin lentokentältä

  Tee autonvuokraus Manchesterin lentokentällä ja tutki kaikkea, mitä voit nähdä kiehtovassa Manchesterissä, tai lähde syvemmälle Pohjois-Englantiin. Manchester ei ole koti ainoastaan vaikutusvaltaiselle musiikille ja urheilujoukkueille, mutta kaupunki oli myös teollisen vallankumouksen synnyinkoti. Manchesterin lentokenttä on Iso-Britannian kolmanneksi vilkkain lentoasema vuonna 2013, mikä ei ole yllätys, sillä voit matkustaa noin 200 eri kohteisiin lentokentältä. Löydä itsellesi autonvuokrauksen tarjous laajasta valikoimasta paketteja ja vuokraa Auto Europelta tänään!

  Lentokenttätiedot

  Manchester Airport (MAN)
  Virallinen nimi: Manchester Airport, vaikka avaamispäivänä se tunnettiin nimellä Ringway Airport.
  Osoite: Manchester M90 1QX, Iso-Britannia
  Puhelin: +44 871 271 0711
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Ringwayssa, noin 14 kilometriä lounaaseen Manchesterin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Flybe on perustanut keskuksen Manchesterin lentokentälle ja muiden halpalentoyhtiöiden tapaan, kuten Monarch, Ryanair ja Easyjet, liikennöi lukuisia lentoja eri kohteisiin Euroopassa. Yhteyksiä Pohjois-Amerikkaan tarjoavat esimerkiksi American Airlines, United Airlines ja Delta. Lentoasemalta on myös hyvät yhteydet Aasiaan lentoyhtiöillä Emirates, Singapore Airlines ja Qatar Airlines. Thomas Cook Airlines ja Thomson Airways liikennöivät pitkän listan suosittuihin lomakohteisiin.

  Terminaalit

  Manchesterin lentokentällä on kolme terminaalia, 1, 2 ja 3. Terminaalit 1 ja 2 ovat yhdistetty skylink-käytävällä, joka on yhdyskäytävä rakennusten välillä. Kävely kestää noin 10-15 minuuttia. Terminaaliin 3 pääsee terminaalin 1 kautta, katettu käytävä yhdistää sen terminaaliin 1 ja Skylink-käytävään. Terminaali 1 on suurin kolmesta terminaalista ja toimii Easyjet, Jet2 ja Thomas Cook lentoyhtiöiden tukikohtana. Monarch, Thomson Airways ja Virgin Atlantic, toisaalta, löytyvät terminaalista 2. Terminaali 3 toimii lähinnä kotimaan lennoille, mutta myös Flybe ja Ryanair lentoyhtiöiden tukikohtana.

  Yleensä kaikkissa kolmessa terminaalissa on saapuneiden ja lähtevien lentojen alueet erillään niin, että lähtöselvitys ja saapuvat ovat pohjakerroksessa ja lähdöt löytyvät ylemmällä tasolla. Neuvontapisteet sijaitsevat useimmissa terminaaleissa, lähellä sekä saapuvien (kun olet poistunut matkatavaroiden noutoalueelta), että lähtevien alueilla. Terminaalissa 1, jotkut lähtöselvitystilat, kuten Jet2 lentoyhtiölle, sijaitsevat alemmalla tasolla, vaikka tärkein lähtöselvitysalue löytyy ylemmältä tasolta.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Autovuokraamot Manchesterin lentokentällä sijaitsevat ns. "Car Rental Village"-alueella Ringway-tiellä. Saavutat alueen helposti Manchesterin lentokenttäbusseilla (maksuton), jotka tarjoaa lentokenttä. Bussit lähtevät saapuvien alueen ulkopuolella kunkin terminaalin edestä (bussipysäkiltä B terminaaleissa 1 ja 2) ja kulkevat noin 10 minuutin välein.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 6.00 - 23.00
  Budget 6.00 - 23.00
  Europcar 24h
  Hertz 6.30 - 23.59
  National 24h
  Thrifty 7.00 - 20.00

  Lentokenttäpalvelut

  Kaikki kolme terminaalia tarjoavat valuutanvaihtoa ja internetkioskeja saapuvien alueella ja käteisautomaatteja sekä saapuvien, että lähtevien alueiden ympärillä. Terminaalin 1 tilat sijaitsevat pääasiassa lentokenttäalueella, kun olet päässyt turvatarkastuksen ohi. Palveluihin kuuluu valtavat ostosmahdollisuudet, kuten laatutuotemerkkejä ja monia ruokailupaikkoja, kahviloita pikaruolla ja lounaspaikoilla. Saapuvien alueella terminaalissa 1 tarjotaan hyödyllisiä palveluja, kuten pesula ja posti sekä kourallinen kahviloita ja ruokapaikkoja.

  Terminaalissa 2 tilat jaetaan samalla tavalla, kuin terminaalissa 1, saapuvien alue tarjoaa vain yhden kahvilan, kun taas lentokenttäalueen ostosmahdollisuuksiin kuuluu kosmetiikkaa, urheiluvaatetusta ja matkalukemista, mainitakseni vain muutamia. Lukuisat kahvilat ja ravintolat odottavat sinua lentokenttäalueella. Lähtevien alueella terminaalissa 3 antaa myös mahdollisuuden ostaa mitä ikinä tarvitset matkallesi, matkalaitteista matkalaukkuihin ja tullattaviin tavaroihin. Tarjolla on myös baarit ja ravintoloita. Saapuvien alueella terminaalissa 3 on supermarket ja kaksi kahvilaa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Autonvuokraua Manchesterin lentokentältä vie kohti kaupunkia, matkalla tie yhdistyy moottoritielle M56 (risteys 5), josta kaupunki on noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Koko Pohjois-Englanti avautuu sinulle, kun noudat auton autovuokraamosta Manchesterin lentokentältä. Liverpool esimerkiksi on suhteellisen lähellä: reitti M56 ja sitten M62 kautta vie Beatlesin kaupunkiin (joka on noin 60 km päässä) 50 minuutissa. Sheffieldiin pääsee puolessatoista tunnissa ajamalla M57 tietä pitkin 75 kilometirä. Lisää muita ajo-ohjeita Iso-Britanniassa löydät täältä.

  Julkinen liikenne on saatavilla myös Manchesterin lentokentällä. Tärkein liikenteen solmukohta on nimeltään The Station, joka sijaitsee terminaalien 1 ja 2 välissä. Pääset sinne terminaaleista Skylink-kaytävää pitkin. Asemalla liikennöi linja-autoja ja junia. Junia liikennöi TransPennine Express ja Northern Rail, joilla on palveluita lentokentältä Manchesterin Piccadilly asemalle, sekä muihin tärkeimpiin kohteisiin Pohjois-Englannissa. Busseilla on yhteyksiä eri puolille Suur-Manchesterin alueetta. Esimerkiksi Skyline bussikuljetus (numero 43) liikennöi koko päivän ja yön Manchesterin keskustaan. Linja-autopalveluja tarjoaa National Express eri kohteisiin lähellä ja kaukana.

  Pysäköinti

  Manchesterissa on olemassa neljä erilaista pysäköintialueitta. Alueet 1 ja 3 tarjoavat mahdollisuuden maksaa pysäköintipaikan kadun varrella jopa 10 tuntiin asti. Maksu on tehtävä lippuautomaateissa, jotka toimivat klo 8.00 - 20.00 välillä. Pysäköitäessä alueen 4 sisällä, pysäköinti voidaan maksaa viikonlopusta lauantaina tai sunnuntaina. Myös parkkialueita on saatavilla Manchesterissa, esimerkiksi lukuisia NCP puistoja löytyy kaupungin alueella.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Manchesterin lentokentäm kotisivut


  Lisätietoa Manchesterin lentokentästä

  Manchesterin lentokenttä
  M90 1QX
  Manchester, Iso-Britannia

  IATA koodi: MAN
  ICAO koodi: EGCC
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 53.2114
  Pituusaste: 2.1630

  Yleistietoa: Manchesterin lentokenttä sijaitsee 12 kilometriä lounaaseen Manchesterin kaupungin keskustasta.