Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MARSEILLEN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Marseillen lentokentällä

  Nouda autonvuokrauksesi Marseillen lentokentältä, joka avartaa sinulle Etelä-Ranskaa ja voit tutkia samoin myös koko Välimeren rannikkoa omaan tahtiisi. Kun varaat auton seuraavalle lomalle Marseillessa, voit innolla odottaa kilometrejä pitkiä upeita rannikkoasemia ja auringonpaistetta. Auto Europen helppokäyttöisen varausjärjestelmän kautta voit löytää suuren valikoiman erilaisia autoja jokaiseen makuun. Valitse pienempi auto matkustaessa yksi, suurempi perheauto koko perheelle tai luksusauto lisäämään tyylikkyytä matkallesi.

  Lentokenttätiedot

  Marseille Airport (MRS)
  Virallinen nimi: Marseille Provence Airport, ranskaksi: Aéroport de Marseille Provence.
  Osoite: 13727 Marignane, Ranska
  Puhelin: +33 820 811 414
  Sijanti: Noin 27 kilometriä luoteeseen Marseillen kaupungista. Lentokenttä sijaitsee Mariganen seudulla Provence-Alpes-Côte d'Azurin alueella.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi useita pienempiä lentoyhtiöitä, sekä halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanair. Sen lisäksi lentokenttää palvelee myös muutamat suuremmat kansainväliset lentoyhtiöt, kuten Lufthansa ja Air France.

  Terminaalit

  Marseillen lentokentällä on kaksi terminaalia. Vanhempi ja suurempi rakennus on nimeltään MP, joka koostuu halleista 1 ja 3-4. Uusi MP2 terminaali avattiin vuonna 2006 ja se sijaitsee erillisessä rakennuksessa. MP2 palvelee halpalentoyhtiöitä.

  MP:n saapuvien ja lähtevien alueiden sijanti riippuu siitä, missä salissa olet. Salissa 1 löydät saapuvat vasemmalla puolella (kun kävelet sisälle rakennukseen) ja lähdöt oikealla puolella pohjakerroksessa. Saapuvat ja infopiste löytyy myös sisäänkäynnin vasemmalla puolella pohjakerroksessa hallissa 4, mutta lähtevät ja lähtöselvitysalue löytyvät ensimmäisessä kerroksessa. MP2:ssa saapuvat löytyvät vasemmalla ja lähdöt oikealla puolella pohjakerroksessa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Löydät autovuokraamot Marseillen lentokentällä MP terminaalin edessä. Vuokra-autot on palautettava alueelle, joka on hieman kauempana tietä pitkin, joka suuntaa pois terminaalirakennukselta.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo/Enterprice Ma-pe 7.00 - 23.30
  la-su 8.00 - 23.30
  Budget Ma-pe 6.30 - 23.59
  la 7.00 - 23.59
  su 8.00 - 23.59
  Europcar Ma-la 7.00 - 23.59
  su 8.00 - 23.59
  Interrent 8.00 - 13.00 ja 14.00 - 19.00
  Hertz Ma-pe 7.00 - 23.59
  la 8.00 - 23.59
  su 8.00 - 23.59
  Sixt Ma-pe 7.30 - 23.59
  la-su 8.00 - 23.59

  Lentokenttäpalvelut

  Marseillenlentokentällä on varmistettu, että matkustajat nauttivat olostaan miten lyhyenä aikana tahansa, ja sen takia lentoaseman teki suuria investointeja sen tiloihin vuonna 2013 lisäämällä 30 ravintolaa ja kauppoja. Sali 1 MP-terminaalissa tarjoaa kahviloita ja pikaruokapaikkoja, sekä valuutanvaihtopisteen ja pankkiautomaatteja sen pohjakerroksessa, ja ravintoloita ja lukuisia kauppoja ensimmäisessä kerroksessa. Salissa 4, löydät kahvilan ja pankin pohjakerroksessa, kun taas toisessa kerroksessa lukuisia kauppoja, joista yksi on myös erikoistunut paikallisiin Provencen tuotteisiin, elintarvikekauppa, raha-automaatti ja business center. Tarjottaviin palveluihin MP2-terminaalissa sisältyy ruokapaikkoja, kuten Välimeren kahvila, tax-free myymälä ja pankkiautomaatti. Wi-Fi-yhteys on käytettävissä osittain saleissa 1, 3 ja 4 MP-terminaalissa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Kun olet noutanut vuokra-auton Marseillen lentokentältä, voit vapaasti vaeltaa Ranskan Rivieraa pitkin sydämesi kyllyydestä. Matka Marseillen kaupunkiin lentokentältä kestää noin 25 minuuttia A55 moottoritien kautta. Matkalla idemmäksi pääset Nizzaan A8 moottoritien kautta noin kahdessa tunnissa. Tai jos haluat sen sijaan vierailla Ranskan Alpeilla, voit jopa päästä Grenobleen kahdessa tunnissa ja 40 minuuttissa, kun ajat A7 pitkin. Lisätietoa liikennesäännöistä Ranskassa löytyy täältä.

  Jos autonvuokraus Marseillen lentokentällä ei miellytä, voit sen sijaan vuokrata auton kaupungista ja käyttää julkista liikennettä matkalle keskustaan. Bussit lähtevät MP terminaalin edestä ja pääset suorilla yhteyksillä esimerkiksi Marseilleen sekä Aix-en-provinssiin. Myös taksit ovat saatavilla lähellä linja-autoja. Lentokentällä on jopa oma rautatieasema MP-terminaalin salin 1 edessä, josta kulkee suoria junayhteyksiä mm. Marseilleen, Avignoniin, Montpellieriin ja Perpignaniin.

  Pysäköinti

  Pysäköinti Marseillessa on maksullista keskustassa maanantaista lauantaihin noin klo 9.00 - 18.00 välisenä aikana. Voit yleensä pysäköidä enintään kahdesta neljään tuntiin. On kuitenkin olemassa monia poikkeuksia ja nämä ovat suuntaa antavia yleistyksiä, joten tarkista aina pysäköidessä alueen rajoitukset huolellisesti. Kadulla pysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää kapeilla kaduilla, joten voit myös harkita parkkeeraamista yhdessä kaupungin monista pysäköintialueista maksua vastaan.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Marseillen lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Marseillen lentokentästä

  Marseillen lentokenttä
  13727, Marignane, Ranska
  IATA koodi: MRS
  ICAO koodi: LFML
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 43.2612
  Pituusaste: 5.1254

  Yleistietoa: Marseillen lentokenttä sijaitsee 27 kilometriä luoteeseen kaupungin keskustasta.