Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO MIAMIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Miamin lentokenttä - Varaa ja säästä

  Miamin lentokenttä, tie Miamiin, Floridan suosituimpaan kaupunkiiin, on vain 19 kilometrin päässä Atlantin rannasta, joten se on täydellinen alku lomalle. Tee autonvuokraus Miamin lentokentältä ja näe kaikki parhaimmat nähtävyydet Floridassa omaan tahtiin. Kiitoksena Auto Europen erinomaiselle asiakaspalvelulle ja hyville tarjouksille, saat varmasti kilpailukykyisen hinnan ja parasta vuokrapalvelua autonvuokraukselle Floridassa. Tästä on todisteena muiden kokemukset, jotka näet autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Miamista.

  Lentokenttätiedot

  Miami International Airport (MIA)
  Virallinen nimi: Miami International Airport, johon viitataan nimellä "MIA", tai ennen myös Wilcox Field.
  Osoite: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, USA
  Puhelin: +1 305-876-7000
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä luoteeseen Miamin keskustasta.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Yhtenä tärkeimmistä USA:n lentokentistä ja porttina Latinalaiseen Amerikkaan, Miamin lentokenttä on lentotukikohta monille kansainvälisille ja kotimaan lentoyhtiöille. Se on keskus lentoyhtiöille American Airlinesin ja American Eagle. Atlantin ylittäviä reittejä liikennöi muun muassa Aeroflot, Air Berlin, Air Europa, Air France, Alitalia, Finnair, Iberia, Lufthansa, Quatar Airlines ja TAP Portugal.

  Terminaalit

  MIA on jaettu kolmeen terminaaliin, pohjois-, keski- ja eteläterminaali vierekkäisillä pilarimuotoisilla asemahalleilla. Pohjoisterminaali on suurimmalta osalta asemahallia D, josta löytyy bussiasema ja 45 porttia. Asemahallit E, F ja G muodostavat keskiterminaalin, josta löydät 52 porttia ja neljä bussiasemaa. Eteläterminaali koostuu asemahallista H ja J yhdellä bussiasemalla kummallekin ja yhteensä 28 portilla.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Kaikki autovuokraamot Miamin lentokentällä sijaitsevat sen ulkopuolella, MIA Rental Car Center-alueella. Lentokentän automatisoitu lentokenttäbussi, MIA Mover, on ilmainen palvelu, joka tarjoaa kuljetusta lentokentältä autovuokraamoille ja Miamin keskusasemalle.

  Kun järjestät autonvuokrauksen Miamin lentokentältä, tarkistaa vuokraamon nimi ja tule heidän toimistolle. Tunne omat vakuutuksesi ja polttoainepolitiikka ja vältä tarpeettomien paikallisesti mainostettujen ylimääräisten palvelujen ostamista. Mikäli kysyttävää, ota meihin vapaasti yhteyttä viikon jokaisena päivänä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Alamo 24h
  Budget 24h
  Dollar 24h
  National 24h
  Hertz 24h

  Lentokenttäpalvelut

  Finanssipalvelut, kuten pankit, valuutanvaihtotoimistot tai pankkiautomaatit löytyvät hajallaan ympäri terminaaleia varmistamaan vierailijoille helpon saatavuuden. Matkustajat, ketkä tarvitsevat matkatavaroiden varastointia, voivat löytää sen terminaalista E toisessa kerroksessa. Lost&Found sijaitsee pohjoisterminaalissa D kerroksessa 4. Wi-Fi alueet sijaitsevat ympäri terminaaleja; jotkut matkustamiseen liittyvä sivustot ovat saatavilla ilmaiseksi, muiden nettisivujen selaaminen, joita ei ole suunnitellut MIA, on maksullista. Lentoasema varmistaa myös mukavan matkustamisen lemmikkieläimille, löydät eläinten rentoutumisalueen asemahallista D, E ja J saapuvien lentojen kerroksessa. Matkailuneuvonta, Tourist Information Counters, sijaitsevat terminaaleissa D, E, H ja J.

  Miamin lentokenttä, jossa on erilaisia ravintoloita, baareja ja ruokapaikkoja palvelee jokaista makua ja kaiken ikäisiä. Ruokailutilat, sekä jotkut kaupat sijaitsevat kaikissa terminaaleissa. Matkustajat välilaskuilla voivat käydä kylpyläkeskuksessa toisessa kerroksessa terminaalissa H ja J.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Airport Expy-tie vie suoraan keskustaan ja edelleen jatkaessa 195 tiellä, Miami Beachille. Pääset Tampaan ja Orlandoon noin 4 tunnissa lentokentältä. Lisää liikennesäännöistä ja ajamisesta USA:ssa voit löytää täältä.

  Metrobus ja Metrorail asemat molemmat sijaitsevat Miamin keskusasemalla, jonne voit saapua ilmaiseksi MIA Mover-junalla lentokentältä. Bussit ja junat Miamin keskusasemalta tarjoavat yhteyksiä tärkeimpiin liike-, ostos-, kulttuuri- ja koulutuskeskuksiin sekä sairaaloihin.

  Taksit nimeltään Taxicabs ja SuperShuttle (pakettiautot) löytyvät matkatavaroiden alueen ulkopuolella lentoaseman saapuvien lentojen kerroksissa.

  Pysäköinti

  Julkiset pysäköintialueet Miamin kaupungissa huoltaa MPA, MiamiParking Authotiry. MPA hallinnoi katupysäköintiä ja julkisia autotalleja. Käytettäessä pysäköintipaikkoja kadun varrella, nouda lippu automaatista ja aseta se tuulilasin taakse. Pysäköintimittareilla voi maksaa kolikoilla, paperirahoilla (joissakin keskustan paikoissa) ja luottokorteilla: Visa ja MasterCard. Vaihtoehtona on myös maksaa puhelimitse ensin rekisteröitymällä sähköisellä hakemuksella. Pysäköinti julkisilla autotalleilla voidaan maksaa paikan päällä maksuautomaateilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Miami Airport kotisivut