Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO MIAMIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Miami lentokenttä - tutustu Floridaan

  Miami on tunnettu valkoisista hiekkarannoistaan, mahtavasta säästään ja ikonisesta yöelämästään. Mutta Miamilla on paljon muutakin tarjottavaa, kuten ylenpalttisesti koristeltu Art Deco -alue, jännittävä snorklaus tai syvänmeren kalastus, uskomattomia shoppailumahdollisuuksia, lähistön teemapuistoja ja niin paljon kulttuuritapahtumia, että sinua uhkaa valinnanvaikeus. Mielenkiintoisia alueita ovat esimerkiksi South Beach, Coral Gables, the Design District, Wynwood ja tietysti Little Havana, joista jokainen eroaa toisistaan ja uskoisit olevasi jopa eri maassa, kun vain siirryt korttelista toiselle. Miamin lentokenttä toimii porttina Latinalaiseen Amerikkaan ja Karibialle, ja moninainen kulttuuritunnelma on melkeinpä käsinkosketeltavissa. Lapsiperheille parhaat kohteet kaupungin sisällä ovat eloisa Bayside markkinapaikka, the Jungle Island ekopuisto ja eläintarha.

  Miamin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee yhdessä Yhdysvaltojen suosituimmista kaupungeista, on alle 20 kilometrin päässä Atlantin rannikosta, joten se on täydellinen aloituspiste lomalle. Tee autonvuokraus Miamin lentokentältä ja näe kaikki parhaimmat nähtävyydet tässä Auringonpaisteen osavaltiossa omaan tahtiin. Kiitos jo vuonna 1954 perustetun Auto Europen erinomaisen asiakaspalvelun ja uskomattoman hyvien tarjousten, alkaa lomasi varmasti hyvissä merkeissä. Voimme tarjota laajan valikoiman eri ajoneuvoja normaalista henkilöautosta avoautoon ja aina matkailuautoihin saakka, useasta eri noutokohteesta. Jos tarvitset apua, on ammattitaitoinen asiakaspalvelumme tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä. Lue myös muiden asiakkaidemme kirjoittamat autonvuokrauksen arvostelut Miamista saadaksesi tietoa muiden kokemuksista!

  Lentokenttätiedot

  Miamin kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös yleisesti nimellä MIA sen IATA-koodin mukaan. MIA on Floridan päälentokenttä ja se sijaitsee alle 15 kilometriä luoteeseen Miamin keskustasta. Lentokenttä aloitti toimintansa jo 1920-luvun loppupuolella, kun PAM American siirsi toimintansa Key Westistä Miamiin. Uusi terminaali avattiin vuonna 1959 ja se on nykyään yksi maailman kiireisimmistä lentokentistä yli 45 miljoonalla vuosittaisella matkustajallaan. Miamin lentoasema toimii porttina USA:n ja Karibian ja Latinalaisen Amerikan välillä ja suurin osa tavaraliikenteestä kulkee myös kentän kautta. Se on myös American Airlinesin ja Amican Eaglen keskus. Lentokentällä on kolme terminaalia, josta jokaisella on lukuisia halleja ja yhteensä yli 130 porttia. Muista siis varata aikaa lentokentällä liikkumiseen. Vaikka lentoasema on suuri, on se hyvin järjestetty ja esimerkiksi Miamin lentokentän autovuokraamot on helppo löytää, sillä toimistot sijaitsevat kaikki samassa paikassa. Laukkujen noudon jälkeen seuraa MIA Mover shuttle -kylttejä, ja tämä ilmainen raiteilla kulkeva shuttlebussi vie sinut MIA Rental Car Center -autonvuokrauskeskukseen, jossa sinun tulee vain mennä valitsemasi vuokraamon tiskille.

  Miamin kansainvälinen lentoasema (MIA)
  Osoite: 2100 NW 42nd Ave, Miami, FL 33126, USA
  Puhelin: +1 305 876 7000
  Miamin lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Lentokentältä liikennöi yli 50 eri lentoyhtiötä, muun muassa Aer Lingus, Air France, American Airlines, American Eagle, Austrian Airlines, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines ja United Airlines.

  Mistä noudan vuokra-auton Miamin lentokentältä?

  Kaikki Miamin lentokentän autovuokraamot sijaitsevat hieman sen ulkopuolella, MIA Rental Car Center-alueella. Lentokentän automatisoitu lentokenttäbussi, MIA Mover, on ilmainen palvelu, joka tarjoaa kuljetusta lentokentältä Miami Intermodal Center (MIC) keskukseen, jossa autovuokraamot ja bussi- ja juna-asemat sijaitsevat. MIA Mover shuttle-juna lähtee lentoaseman kolmostasolta, löydät sen helposti viitoituksia seuraamalla.

  Ennen auton noutoa tarkista vuokraamon nimi ja ilmoittaudu heidän toimistoonsa sovittuna aikana. Tunne omat vakuutuksesi ja polttoainepolitiikka välttääksesi tarpeettomien paikallisten ylimääräisten palvelujen ostamista. Pääkuljettajan tulee esittää ainakin luottokortti, ajokortti ja henkilöllisyystodistus auton noudon yhteydessä. Kansainvälinen ajokortti ei ole pakollinen, mutta sen mukaan ottaminen on suositeltavaa. Selvitä etukäteen, mikäli tarvitset muita dokumentteja, kuten esimerkiksi lentolipun maasta poistumisesta tai kaksi luottokorttia. Tarvittavat asiakirjat voit selvittää varauksen yhteydessä ”Hinnoittelun tiedot” -välilehdeltä, ja tarkastaa vielä voucherista ennen varauksen noutoa. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin vapaasti yhteyttä viikon jokaisena päivänä.

  Alamo Miamin lentoasema Alamo Miamin lentoasemalla
  MIA Rental Car Center, 3900 NW 25th Street,
  FL 33142, Miami, USA

  +1 844 891 0547
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  ympäri vuorokauden
  Alamo Miamin lentoasema AVIS Miamin lentoasemalla
  MIA Rental Car Center, 3900 NW 25th Street,
  FL 33142, Miami, USA

  +305 876 1800
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  ympäri vuorokauden
  Hertz Miamin lentoasema Hertz Miamin lentoasemalla
  MIA Rental Car Center, 3900 NW 25th Street,
  FL 33142, Miami, USA

  +305 871 0300
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  ympäri vuorokauden
  National Miamin lentoasema National Miamin lentoasemalla
  MIA Rental Car Center, 3900 NW 25th Street,
  FL 33142, Miami, USA

  +305 423 2104
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  ympäri vuorokauden

  Terminaalit

  MIA on jaettu kolmeen terminaaliin, jotka ovat pohjois-, keski- ja eteläterminaali. Terminaalit ovat kolmekerroksisia. Ykköstasolla on saapuvien aula ja matkatavara-aula. Taksit ja jaetut tila-autot, julkisen liikenteen bussit ja Tri-Rail shuttle liikennöivät ykköstason edestä. Kakkostasolla on check-in, turvatarkastus, lippupiste ja lähtevien aula. Kakkostason edestä lähtevät hotellien shuttlebussit. Kolmostasolta on pääsy MIA Mover Station shuttlekuljetukseen ja parkkihalleihin. Pohjoisterminaali on suurimmalta osalta asemahallia D, josta löytyy 45 porttia. Asemahallit E, F ja G muodostavat keskiterminaalin, josta löydät 52 porttia. Eteläterminaali koostuu asemahalleista H ja J yhteensä 28 portilla. D halli on suuri, ja liikkumista avustaa Skytrain, jolla on 4 pysäkkiä terminaalin varrella. Kolmostasolla pääsee näppärästi kulkemaan liikkuvaa hihnaa pitkin, jossa kuuluu seistä oikealla puolen ja jättää vasen puoli vapaaksi heitä varten, jotka joutuvat kiirehtimään terminaalista toiseen.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokenttä on suuri, ja palveluntarjonta on laaja. Lentoasema pyrkii täyttämään kaikki matkustajien toiveet ja tarpeet. Esimerkiksi erilaisia ravintoloita, baareja ja kahviloita ja pankkiautomaatteja ja rahanvaihtopisteitä on niin sanotusti siroteltu ympäri lentokenttää, jotta nämä palvelut ovat aina helposti ulottuvillasi. Lisäksi voit muun muassa säilyttää matkatavaroita tavarasäilössä ja käyttää eläimiä niille tarkoitetuissa tiloissa ja saat halutessasi matkailuneuvontaa Tourist Information Counters -pisteestä. Langaton netti kattaa koko lentoaseman, mutta on maksuton ainoastaan mainosten kanssa. Jos haluat surffailla netissä ilman keskeytyksiä, joudut maksamaan pienen summan. Jos olet lentokentällä hyvissä ajoin ja haluat rentoutua, suuntaa lentoaseman omaan kylpylään tai jos haluat meditoida, on käytössäsi esimerkiksi joogahuone. Jos odotusaika on pitkä ja kaipaat lepoa vaikkapa lentojen välillä, voit hyödyntää lentoaseman sisällä sijaitsevaa MIA hotellia. Shoppailun ystävät ilahtuvat kentän monipuolisista liikkeistä ja ostosmahdollisuuksista, jotkut liikkeet ovat jopa voittaneet palkintoja niiden erinomaisuuden vuoksi!

  Kulkuyhteydet Miamin lentokentällä

  Airport Expressway -tie vie suoraan keskustaan ja edelleen Miami Beachille 195 -tietä jatkaessa. Tiet ovat leveitä ja miellyttäviä ajaa ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos pystyt ajamaan työliikennettä vastakkaiseen suuntaan, säästät hermojasi. Lentokentältä on hyvät yhteydet mihin tahansa haluatkaan seuraavaksi suunnata, pääset esimerkiksi Tampaan tai Orlandoon noin 4 tunnissa. Tästä syystä autonvuokraus Miamin lentokentältä on paras ratkaisu itsenäiselle matkailijalle.

  Jos haluat liikkua julkisella liikenteellä, voit mennä MIA Movers Shuttlella Miami Intermodal Centeriin ja jatkaa sieltä matkaa Metrobus, Metrorail tai Tri-Rail -junilla. Esimerkiksi Miamin keskusasemalta kulkevat bussit ja junat tarjoavat yhteyksiä tärkeimpiin liike-, ostos-, kulttuuri- ja koulutuskeskuksiin sekä sairaaloihin. Taksit nimeltään Taxicabs ja SuperShuttle löytyvät matkatavara-aulan ulkopuolelta lentoaseman saapuvien lentojen kerroksissa.

  Pysäköintivinkkejä

  Lentokentällä on useita pysäköintimahdollisuuksia, joten kannattaa tarkastaa etukäteen mikä olisi sopivin ratkaisu oman terminaalin läheisyydestä. Saat hyvät ohjeet lentokentän kotisivuilta, mutta pääohjeena voi pitää: Käytä Dolphin-tallia, kun lennät American Airlinesilla, British Airwaysilla, JetBluella tai Qatar Airwaysilla, jotka käyttävät halleja D ja E ja käytä Flamingo-tallia, kun lennät muilla lentoyhtiöillä halleista E-J. Auton voi pysäköidä maksimissan 45 vuorokaudeksi suurimmassa osassa parkkialuetta. Maksun voi hoitaa helposti MIA Quick Pay -automaateilla ennen ulosajoa, maksukuitti syötetään puomilla ja pääset jatkamaan matkaasi nopeasti. Vuokra-autoille on oma, erikseen määritelty pysäköintialue, jota tulee käyttää, kun auto palautetaan.

  Julkiset pysäköintialueet Miamin kaupungissa huoltaa MPA, Miami Parking Authority. MPA hallinnoi katupysäköintiä ja julkisia autotalleja. Käytettäessä pysäköintipaikkoja kadun varrella, nouda lippu automaatista ja aseta se tuulilasille hyvin näkyvälle paikalle. Pysäköintimittareilla voi maksaa käteisellä (yleensä kolikoilla) ja yleisesti ainakin Visa ja MasterCard -luottokorteilla. Vaihtoehtona on myös maksaa puhelimitse ensin rekisteröitymällä parkkisovellukseen. Pysäköinti julkisissa autotalleissa voidaan maksaa paikan päällä maksuautomaatteihin. Jos haluat lisää vinkkejä ajamiseen ja liikennekulttuurin liittyen, lukaise USA:n kuljettajan oppaamme, ja saat yleistietoa Yhdysvalloissa ajamisesta.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Miamin lentoaseman kotisivut