Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO OLBIAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Olbian lentokentällä edullisesti

  Sardinian saaren koillisosan tärkein kaupunki Olbia on autenttinen, monimuotoinen ja kulttuurinen. Olbian luonnollisesta satamasta voi nauttia kävelemällä palmupuiden reunustamilla satamapromenadilla ja myöhemmin shoppailun ystävät voivat käyttää rahansa arvokkaasti kauniisti asetetulla ostoskadulla. Katukahvilat kutsuvat sinua nauttimaan paikallisesta kahvista, virvoitusjuomista ja maukkaista leivonnaisista, ja San Simplicion basilika on kohtauspaikka sekä paikallisille että turisteille. Jos haluat tutustua tyypilliseen Sardinian kaupunkiin, jolla on runsaasti suurkaupungin tunnetta, sinun on pysähdyttävä Olbian keskustaan matkallasi lentokentältä. Olbian ympäristö on kuuluisa myös ensiluokkaisista viineistään, kuten Vermentino di Gallura. Kaupungin lähellä sijaitsevassa viehättävällä viinitilalla voit maistaa hienoja viinejä ja hemmotella itseäsi sardinialaisilla herkuilla. Mutta älä unohda retkeilykenkäsi, sillä Castello di Pedresin keskiaikainen linna jättiläisen haudalla istuu kukkulalla vain muutaman kilometrin päässä. Kun olet kiivennyt linnan mureneville raunioille, sinut palkitaan upealla panoraamanäkymällä alueelle ja merelle. Unohtumattoman matkan auttaa järjestämään autonvuokraus Olbian lentokentältä tietenkin kauttamme!

  Olbian lentokenttä Sardinian Costa Smeraldalla tarjoaa matkustajille tukikohdan lukuisista eri Euroopan kohteista ja Italiasta. Halpalentoyhtiöt, kuten Easyjet, liikennöivät Sardinian suurimmalta lentokentältä suurimpiin Euroopan kohteisiin. Muutamat muut lentoyhtiöt tarjoavat myös kotimaisia ja kansainvälisiä lentoja. Aikataulu- ja budjettilentojen lisäksi on lentokentällä on saatavilla myös lentoja, jotka liikennöivät Eccelsa General Aviationin kautta ja käyttävät terminaalirakennusta esimerkiksi yksityiseen ilmailuun, huoltoon ja helikopterien tilauslentoja varten. Olbian lentokentän terminaali on varustettu ravintoloilla ja baareilla, pankkiautomaateilla kassapalveluita varten, ilmaisilla WiFi-alueilla ja kokous- ja yrityskeskuksella, jossa voidaan järjestää ammatillisia kokouksia ja kopiointi-, faksaus- ja Internet-palveluita. Varaa vuokra-auto Olbian lentokentällä ja pääset kaupungin keskustaan helposti ja mukavasti. Auto Europe tarjoaa laadukasta ja täydellistä palvelua Olbian Costa Smeraldan lentokentällä. Teemme yhteistyötä tärkeimpien vuokraamojen kanssa ja voimme varmistaa sinulle turvallisimman ja kätevimmän autonvuokrauksen.

  Lentokenttätiedot

  Olbian lentokenttä (OLB)
  Virallinen nimi: Olbia Costa Smeralda Airport.
  Osoite: 07026 Olbia, Province of Olbia-Tempio, Italia.
  Puhelinnumero: +39 0789 563444
  Sijainti: Olbia Costa Smeraldan lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, joka on vain 4 kilometrin päässä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Olbian lentokentällä liikennöi noin 60 eri lentoyhtiötä, joista miltei kaikki ovat sesonkilentoja. Suurimpia yhtiöitä ovat Air Italy, Alitalia, esyJet, Lufthansa, SAS ja TUI.

  Mistä noudan vuokra-auton Olbian lentokentältä?

  Autonvuokraus on ehdottomasti nopein ja mukavin tapa liikkua saarella. Autovuokraamot Olbia lentokentällä sijaitsevat saapuneiden hallin lähellä, ilmaterminaalin ulkopuolella noin 50 metrin päässä, ja pääset sinne helposti jalkaisin. Sieltä löydät tärkeimmät kansalliset ja kansainväliset autovuokraamot. Alta löydät muutamat lentokentän suosituimmat vuokraamot ja niiden puhelinnumerot ja muuta tärkeää tietoa. Lisäksi, jos haluat miellyttävän hinnan tai jos etsit erikoistarjouksia, tarkista saatavuus verkkosivuiltamme!

  Avis Olbia lentokenttä Avis Olbian lentokentällä
  Smeralda, Aeroporto Olbia Costa,
  07026, Olbia,, Italia

  +39 0789 69540
  Aukioloajat:
  07:30-23:45
  Europcar Olbia lentokenttä Europcar Olbian lentokentällä
  Olbia Costa Smeralda Airport, c/o,
  07026, Olbia OT, Italia

  +39 0789 69548
  Aukioloajat:
  08:00-23:00
  Sixt Olbia lentokenttä Sixt Olbian lentokentällä
  Via Degli Astronauti,
  07026, Olbia, Italia

  +39 0294 757979
  Aukioloajat:
  08:00-23:30

  Terminaalit

  Lentokentällä on vain yksi terminaali, joka uudistettiin vain muuta vuosi sitten. Lentokentällä on kaksi kerrosta. Olbia Costa Smeraldan lentokentän ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat saapuneet ja lähtevät lennot, sekä lähtöselvitysalueet. Tärkeimpiä palveluja tässä kerroksessa ovat sisäänkirjautuminen, infopiste, lentolippujen toimitukset, kadonneet ominaisuudet, matkatavarasäilytys, huone liikuntarajoitteisille henkilöille, lähtöselvitys, turvallisuustarkastukset, Club Lounge, matkalaukkuapu, pankkiautomaatit, ostos- ja ruokailualueet. Lentoaseman ulkopuolelta löytyvät automaattiset pysäköintialueet, autonvuokrausterminaali, bussipysäkit ja taksipysäkki. Terminaalin ensimmäisessä kerroksessa (mezzanine) on yliopisto, yrityskeskus, kappeli ja museon kokoushuoneet.

  Lentokenttäpalvelut

  Olbia Costa Smeraldan lentokenttä tarjoaa matkustajille viihtyisän ostoskeskuksen, jossa on kauppoja ja putiikkeja ostoksille ennen lentoa tai saapuessaan. Vaatteet, hajuvedet, kirjakaupat, alusvaatteet, käsityöt ja tyypilliset Sardinian tuotteet, nahkatuotteet ja matkalaukut ovat vain muutamia esimerkkejä saatavilla olevista vähittäiskaupoista Land Side -alueella ennen turvatarkastuksia ja Air Side -alueella turvatarkastusten. Selvitä kaikki tämän osan myymälät. Lentokenttä tarjoaa matkustajilleen myös laajan valikoiman virvokkeita Land Side ja Air Side -alueilla. Baareja, kahviloita, pizzerioita, itsepalvelua, viinibaareja, tällä lentokentällä sammutat sekä janosi, että nälkäsi hyvin pitkäksi aikaa. Matkustajien käytettävissä on rikas, hyvin valmistettu ja monipuolinen valikoima ruokia tai juomia. Yksityisyyttä haluaville paras paikka odottaa lentoasi, sovittamalla yhteen työ ja vapaa-aika, on Olbian lentokentän Club Lounge, joka sijaitsee lähtöalueella lähellä ensimmäistä porttia. Noin 200 neliömetrin pinta-ala on täysin varusteltu huippuluokan mukavuuksilla, rentoutumisalueella, jossa on sohvia ja nojatuoleja, ja vastaanotolla, jolla on omistautunut henkilökunta. Lemmikeille löytyy oma alue, jossa he voivat leikkiä ja juoda. Tiscalin piste "WiFi Olbia Airport" -palvelu tarjoaa 12 yhteyttä koko ilmatilan alueella käyttämällä uutta infrastruktuuria.

  Kulkuyhteydet Olbian lentokentällä

  Autonvuokraus Olbian lentokentältä auttaa starttaamaan matkasi, mutta matkustajat voivat matkustaa kaupunkiin ja määränpäähänsä taksilla, kaupunkibussilla, kaukoliikenteen linja-autolla tai junalla. Matkustajat voivat nousta tunnin välein kulkeviin ARST linja-autoihin numero 2 tai 10, jotka vievät heidät Via Gabriele D’Annunzioon, josta löytyvät junalaiturit. Olbian asemalta matkustajat voivat matkustaa Golfo Arancin, Oristanon, Cagliarin, Macomerin tai Sassarin kaupunkeihin. Linja-autot liikennöivät noin 20 minuutin välein maanantaista lauantaihin klo 20.00 saakka, sekä sunnuntaisin ja klo 20.00 jälkeen noin 40 minuutin välein. Junayhteydet kulkevat harvemmat, joitakin saaren kohteita palvellaan vain viisi, kun taas toisia vain seitsemän kertaa päivässä. Sardinialla ei ole moottoriteitä ja yleisesti ottaen tiet voivat olla joillekin haasteellisia saaren muutamissa osissa. Ei ole harvinaista, että joillakin Sardinian sisäosissa sijaitsevilla majataloilla ei ole edes kunnollista tietä, tai voit nähdä lampaita ja sikoja kävelemässä keskellä tietä. Kaksikaistaisen valtatiet risteilevät saaren halki tärkeimpien kaupunkien välillä.

  Pysäköintivinkkejä

  Aivan terminaalin edessä on suuri maksullinen parkkipaikka, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Se on jaettu kolmeen sektoriin: sektoriin A länsiosassa lähteville lennoille ja osittain katettu, sektoriin B idässä saapuvien edessä ja kokonaan katettu ja sektoriin C, MyAirport Parking, joka on lähinnä terminaalia. Saapuessasi saat lipun, josta on maksettava joko maksuasiamiehille tai automaateissa. Kun maksat, sinulla on 15 minuuttia poistua pysäköintialueelta. Heille, ketkä haluavat tulla lentokentälle tekemään ostoksia, haluamme mainita Promo Shopping -kampanjasta, jolla sinulla on oikeus pysäköidä ilmaiseksi jopa puolitoista tuntia, kun ostat vähintään kymmenen euron arvosta lentokentältä. Voit noutaa autosi jo autovuokraamolta Olbian lentokentältä, mutta pidä mielessä, että tarvitset sille parkkipaikan kaupungissa. Keskustasta, rautatieasemalta ja satamasta löytyy maksullisia ja vartioituja pysäköintialueita, ja paikan voi varata myös etukäteen verkossa. Kaupungissa pysäköinti on melko helppoa, mutta kesällä suuren turistimäärän takia voi olla hieman hankalampaa. Keskustassa on oma liikenteeltä rajoitettu alue, jonne ei saa ajaa ilman lupaa. Alueen lukuisat liikennekamerat voivat ottaa sinusta kuvan ja lähettävät sakkomaksun vuokraamolle. Vältä ajamista keskustassa ja muista tämän alueen olemassaolo. Sinisellä merkityille paikoille voi pysäköidä maksua vastaan ja keltaisella kokonaan kielletty. Rannoilla paikat eivät aina ole selkeästi merkitty, mutta mikäli liikennemerkeillä se ei ole kielletty, voit pysäköidä autosi kaikkialle.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Olbian lentokentän kotisivut