Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ORLANDON LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Orlandon kansainvälinen lentokenttä

  Jos etsit autonvuokrausen markkinoiden parhaita tarjouksia, muista tarkistaa Auto Europen tarjonta laajalla valikoimalla. Vertailukelpoiset hinnat, useamman vuosikymmenen kokemus alalta ja erinomainen asiakaspalvelu ovat Auto Europen ominaisuuksia. Tarjoamme autonvuokrausta Orlandon lentokentältä, sillä tämä on Floridan toiseksi vilkkain lentokenttä yli 40 miljoonalla matkustajalla vuosittain. Haluamme varmistaa, että pääset aloittamaan lomasi mahdollisimman nopeasti ja joustavasti yhdessä Floridan tunnetuimmassa kohteessa. Koska teemme yhteistyötä lukuisten vuokraamojen kanssa paikan päällä, voimme tyydyttää kaikkia asiakkaita kaikilla tarpeilla. Kauttamme löydät autoteollisuuden pienempiä miniautoja, sekä myös suuria pikkubusseja suuremmalle ryhmälle. Lue myös ennen matkaasi autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Orlandosta asiakkailtamme, ketkä vierailivat auringonpaisteessa.

  Autonvuokraus Orlando lentokentältä vie sinut varmasti jännittävälle seikkailulle, joita tämä moderni kaupunki Yhdysvalloissa on täynnä. Adrenaliinin ystävät voivat nauttia lukuisista Orlandon huvipuistoista Walt Disneyn vesilaitteista Legolandiin, sekä luonnon innoittamista kohteista, joissa pääsee todella lähelle luontoa. Lisäksi vain Orlandossa voit lentää 1930-luvun avoimessa kaksitasoisessa lentokoneessa. Golfin harrastajat voivat kokeilla onnea kauniissa ja parhaiten varustetuissa golfkohteissa. Monipuolisen tarjonnan ansiosta kaupunki on myös suosittu lapsiperheiden kohde. Nuori hääpari taas saa itse nähdä, miksi Orlando on yksi maailman suosituimmista hää- ja kuherruskuukausikohteista.

  Lentokenttätiedot

  Orlando Airport (MCO)
  Virallinen nimi: Orlando International Airport.
  Osoite: 1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, USA.
  Puhelin: +1 (407) 825-2001
  Sijanti: Orlandon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä kaakkoon keskustasta, 136 kilometriä Tampasta ja jopa 370 kilometriä Miamiasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi useita Amerikan ja Euroopan lentoyhtiöitä, yhteensä 38. Suurimpia niistä, jotka lentävät Eurooppaan, ovat Lufthansa, Norwegian, Virgin America, United, Eurowings, Emirates, Edelweiss, British Airways, American Airways ja Air Canada.

  Mistä noudan vuokra-auton Orlandon lentokentältä?

  Orlando on maailman suurimpia autonvuokrauksen tarjoajia maailmassa, sillä suurin osa suurimmista autonvuokraamoista sijaitsevat lentokentällä ilman bussikuljetuksen tarvetta toimistoille. Autovuokraamot Orlandon lentokentällä sijaitsevat terminaalin A- ja B-puolella maakuljetuksen tasolla. Orlandon kansainvälinen lentokenttä tarjoaa lentoyhtiöiden lähtöselvityspalveluja "R1" tasolla pysäköintialueella, jonne palautetaan vuokra-autot. A-parkkihalli sijaitsee länsipäässä ja B-parkkihalli itäpäässä. Autovuokraamot ovat auki vuorokauden ympäri, mutta sinun tulee silti ilmoittaa lennon numerosi varauksessa, jotta he osaavat odottaa saapumistasi myös yöllä.

  Alamo Orlando lentokenttä Alamo Orlandon lentokentällä
  1 Jeff Fuqua Boulevard,
  Orlando, FL 32827, USA

  +1 844 370 3164
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Dollar Orlando lentokenttä Dollar Orlandon lentokentällä
  9201 Airport Blvd,
  Orlando, FL 32827, USA

  +1 407 583 8000
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Europcar Orlando lentokenttä Europcar Orlandon lentokentällä
  1 Jeff Fuqua Boulevard,
  Orlando, FL 32827, USA

  +1 407 203 1204
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Hertz Orlando lentokenttä Hertz Orlandon lentokentällä
  1 Jeff Fuqua Boulevard,
  Orlando, FL 32827, USA

  +1 407 859 8400
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7
  Thrifty Orlando lentokenttä Thrifty Orlandon lentokentällä
  9201 Airport Blvd,
  Orlando, FL 32827, USA

  +1 877 283 0898
  Aukioloajat:
  Ma - su 24/7

  Terminaalit

  Orlandon kansainvälinen lentokenttä on rakennettu jatkolentojen keskukseksi, jolla on yksi pääterminaalirakennus ja neljä lentoasemahallia, joiden välillä on helppo kulkea lentokentän ilmajunalla. Tästä suuresta terminaalitalosta löytyy A ja B terminaalit. Neljä lentoasemahallia on suunnitellu kuuluisat arkkitehdit. Pääterminaalin läheisyydestä löytyy ainutlaatuinen Hyatt Regency -hotelli ja suuri aula matkustajille. Terminaali A on jaettu lentoasemahalleihin 1 ja 2, ja terminaali B on jaettu lentoasemahalleihin 3 ja 4. Lentoasemahalli 4 on tällä hetkellä ensisijainen kansainvälisten lentojen saapumisalue. Tästä hallista on myös suora yhteys liukuportailla tullialueelta ilmajunalle.

  Lentokenttäpalvelut

  Orlando lentokenttä tarjoaa matkustajilleen erilaisia palveluita, kuten ravintoloita, kauppoja, postipalveluita ja pankkeja. Kaikki nämä palvelut, jotka sijaitsevat terminaaleissa A ja B, ovat saatavilla paitsi matkustajille, mutta myös muille henkilöille. Lentoasemahalleissa sijaitsevat myymälät ja ruokapaikat ovat vain matkustajien käytettävissä, joilla on voimassa olevat lentoliput. Lentokentältä löytyy matkapuhelimien latausasemat ja Wi-Fi on ilmainen koko oleskelusi ajan. Saatavilla on myös kongressitila ja oleskeluhuoneet. Erikoinen palvelu on lentokentän taidekokoelmat, jotka kuvastavat lentokentän kohokohtia. Kokoelma koostuu teoksista, jotka heijastavat erilaisia tyylejä ja mediaa. Taide yhdistää arkkitehtuuria, valoisia alueita ja vihreitä lehtiä, jotka luovat ainutlaatuisen vaikutelman Floridan lämmöstä, kirkkaudesta ja luonnon kauneudesta.

  Kulkuyhteydet Orlandon lentokentällä

  Lähde matkaan autovuokraamosta Orlandon lentokentältä keskustaan SR436 tietä pitkin ja sen jälkeen seuraa "East-West Expressway" maksullista tietä. Jos olet menossa etelään/länteen kohti Walt Disney maailmaa, ota maksullinen SR 528 (Bee Line/Beach Line Expressway). Tutustu maan liikennesääntöihin ja rajoituksiin USA:n kuljettajan oppaassa. Jos et matkusta autolla, vaihtoehtoisesti terminaalissa A pohjakerroksesta Commercial Lane -tiloista löydät paikallisbussit, jotka vievät sinut keskustan alueelle tai muualle Orlandoon erittäin kohtuulliseen hintaan. Myös taksit ja shuttle-bussipalvelut sijaitsevat tällä tasolla. SunRail matkustajat voivat nyt päästä Orlandon lentokentälle bussiyhteyden kautta Sand Lake Road SunRail -asemalta. Myös jotkut risteilyalukset tarjoavat kuljetuksia Port Canaveralin ja Orlandon lentokentän välillä, joten voit halutessasi tarkistaa asian omalta yritykseltä.

  Pysäköintivinkkejä

  Orlandon lentokentältä löytyy erinomaiset pitkäaikaiset ja lyhytaikaiset pysäköintitilat, jotka vaihtelevat pikapysäköintipaikoista hotellien parkkipaikkoihin. Orlando keskustassa on melko helppoa löytää turvallisia ja puhtaita parkkipaikkoja. Pysäköintijärjestelmää hoitaa Parking Division. Orlandon kaupunki tarjoaa kohtuuhintaisia julkisia pysäköintipaikkoja yhdeksässä autotallissa, kolmella ulko-ilma parkkialueella ja monia katupysäköintipaikkoja, jotka sijaitsevat keskeisillä paikoilla keskustan alueen ympärillä. Hinnat vaihtelevat eri pysäköintitilojen ja kellonaikojen mukaan. Joskus katupysäköintipaikat muuttuvat ilmaisiksi klo 18.00 jälkeen. Maksuautomaatit hyväksyvät normaalisti luottokortteja tai maksun puhelinsovelluksella.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Orlandon lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Orlandon lentokentästä

  Orlandon kansainvälinen lentokenttä
  1 Jeff Fuqua Blvd
  32827, Orlando, Yhdysvallat

  IATA koodi: MCO
  ICAO koodi: KMCO
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 28.2546
  Pituusaste: 81.1832

  Yleistietoa: Orlandon lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä Orlandosta kaakkoon. Se on Floridan toiseksi vilkkain lentokenttä ja se on helposti saavutettavissa vuokra-autolla.