Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO GARDERMOENIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Oslon Gardermoen lentokenttä

  Tuhat vuotta ja ilman loppua, Norjan pääkaupunki on kaupunki, jolla on aivan erityinen tunnelmansa. Yhdistämällä ympäröivä erämaa valikoivilla arkkitehtuurisilla tyyleillä, se tarjoaa kävijälle ainutlaatuisen, hurmaava näkymän unohtumattomalle matkalle. Autonvuokraus Oslon Gardermoen lentokentältä auttaa erinomaisen loman suunnittelussa Norjassa. Oslon lisäksi voit myös ajaa romanttiselle ja viehättävälle Lillehammerin järven lähellä sijatsevalle Mjosalle tai yhdelle ihanista rannoista pääkaupungin läheisyydessä. Jos haluat tutustua tähän Pohjois-Euroopan kaunottareen kunnollisella kiertomatkalla, voit ajaa ylös pohjoiseen aina Trondheimiin tai Bergeniin asti läntisessä Norjassa ja ihastele lukuisia vuonoja ja vuoria matkalla. Anna Auto Europen löytää täydellinen tarjous autonvuokraukselle Norjassa! Käytä varausjärjestelmää ja selaa useita saatavilla olevia autoja, sekä tutustu asiakkaittemme autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Oslosta.

  Lentokenttätiedot

  Oslo Airport (OSL)
  Virallinen nimi: Oslo-Gardermoen International Airport.
  Osoite: Edvard Munchs veg, 2061 Gardermoen, Norja.
  Puhelin: +47 64 81 20 00
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 48 kilometriä Oslosta pohjoiseen Gardermoenissa.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Oslon lentokentällä liikennöi monia kansainvälisiä lentoyhtiöitä ja pienenmpiä kotimaisia. Finnair ja SAS tekevät suoria lentoja Suomeen.

  Terminaalit

  Oslon lentokentältä löytyy yksi suuri terminaali. Terminaalin alueella kotimaan lentojen portit sijaitsevat länsisiivessä ja portit kansainvälisille lennoille itäsiivessä. Myös Schengen ja ei-Schengen alueen portit ovat erotettu toisitaan, joista jälkimmäinen sijaitsee aivan siiven lopussa. Oslon lentokentällä on tietty tullimenettely, joihin sinun täytyy olla perehtynyt, jos olet kuljet kansainväliseltä lennolta kotimaan lennolle. Ensin sinun täytyy noutaa matkatavarat, poistua tullista ja tehdä lähtöselvitys ennen seuraavaa lentoa.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Matkatavaroiden noudon jälkeen voit noutaa auton autovuokraamosta Oslon lentokentältä erittäin sujuvasti. Autonvuokraamot sijaitsevat saapuvien alueella lähellä kotimaan lentojen matkatavara-aulaa. Löydät ne suoraan pääuloskäyntiä vastapäätä, joka johtaa kohti busseja, takseja ja hotelli- ja konferenssin länsitä keskusta. Tarkista autovuokraamojen aukioloajat vielä ennen matkaasi.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis Ma-la 7.00 - 23.30
  su 9.00 - 23.00
  Budget Ma-la 7.00 - 23.30
  su 9.00 - 23.00
  Enterprice Ma-la 7.00 - 23.30
  su 11.30 - 21.00
  Hertz Ma-la 6.30 - 23.30
  su 9.00 - 23.00
  Sixt 7.00 - 24.00

  Lentokenttäpalvelut

  Oslon kansainvälisellä lentokentällä kulkee miljoonia matkustajia vuosittain. Sellaisella määrällä kävijöitä, ei ole ihme, että lentoasema on moderni rakennus, jossa on suuri määrä ravintoloita ja kauppoja. Löydät lukuisia ravintoloita, baareja ja kahviloita lähtevien ja saapuvien lentojen alueilla. Verovapaat kaupat sijaitsevat sekä kotimaisten, että kansainvälisten saapuvien ja lähtevien lentojen alueella, jotka auttavat tekemään viime hetken ostoksia verottomasti. Ilmainen Wi-Fi on käytettävissäsi koko terminaalirakennuksessa.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Nopeat junat liikennöivät säännöllisesti Oslon keskustan ja lentokentän välillä. Matka vie vain 19 minuuttia junalla Norjan pääkaupunkiin. Junat myös yhdistävät lentokentän muihin lähikaupunkeihin. Bussiyhteys yhdistää lentokentän keskustaan, sekä muihin kaupunkeihin läheisyydessä. Airport Express bussi lähtee 20 minuutin välein ja matka kestää noin 40 minuuttia. Taksipalvelut ovat tietenkin saatavilla aivan tuloaulan edessä. Taksin infopiste voi antaa sinulle lisätietoja kiinteästä taksin hinnasta. Autonvuokrauksella Oslon lentokentältä voit saavuttaa keskustan noin 40 minuutissa. Kannattaa muistaa, tie, joka johtaa lentokentältä kaupunkiin, on osittain maksullinen. Tutustu Norjan kuljettajan-oppaaseen ennen matkaa.

  Pysäköinti

  Oslossa voit valita kunnallisen ja yksityisen pysäköinnin välillä. Kaupungin paikoilla, jotka tunnetaan myös nimellä yleinen pysäköintialue, on yleensä ilmaista pysäköidä sunnuntaisin, lauantaisin klo 15.00 jälkeen maanantaista perjantaihin klo 15.00 - 9.00. Yksityisellä pysäköinti on aina maksullista. Julkinen pysäköinti Oslossa on jaettu vyöhykkeisiin, joilla on erilainen aika- ja hintasäännöstely. Jos päätät hankkia Oslon Passin, se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää julkisia pysäköintialueita maksutta, mutta sinua silti koskevat samat säännöt. Kirjoita Oslo passsin pysäköintilippuusi päivämäärä, kellonaika ja rekisterikilven numero. Lentokenttä tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista pysäköintiä. Lyhytaikaiset pysäköintialueet P10 ja P1 sijaitsevat heti lentokentän kävelyetäisyydellä, kun taas P2, P3, P4, P5 ja P6 ovat yhteydessä lentokentältä bussikuljetuksella.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Oslon lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Oslon lentokentästä

  Oslon lentokenttä
  Edvard Munchs veg
  2061, Gardermoen, Norja

  IATA koodi: OSL
  ICAO koodi: ENGM
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 60.1138
  Pituusaste: 011.0602

  Yleistietoa: Oslon Gardermoen kansainvälinen lentokenttä on Norjan pääasiallinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 48 kilometriä pohjoiseen keskustasta.