Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO OSLO

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Oslossa Auto Europen kanssa

  Oslo, Norjan pääkaupunki, sijatsee ainutlaatuisesti vuonon päällä, jota ympäröivät vuoret ja kukkulat. Tee autonvuokraus Oslossa yhdestä kahdesta lentokentistä, jossa Auto Europe tarjoaa autonvuokrausta ja aloita seikkailusi. Lue nyt, mitä muut ovat kokeneet tehdessään saman autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Oslosta.

  Tutustu sataman edustalla loistaviin näköaloihin, josta löytyy paikallisia kauppoja, baareja ja ravintoloita. Tee kävelyretkiä kaupunkiin ja käy Norjan kansallisoopperassa ja baletissa. Kauempana kaupungista löydät Kon Tikin museon tai Vigelandin veistospuiston, jossa on yli 200 Gustav Vigelandin veistosta. Palattuasi kaupunkiin hyppää vuokra-autoon Oslossa ja aja Drobakiin, 30 minuuttia lounaaseen, jossa voit kokea kaupungin 1800- ja 1900-luvun katuja ja pieniä puutaloja. Sieltä voit myös ottaa lautan Oscarsborgin linnoitukselle ilmaisella sisäänpääsyllä. Toinen vaihtoehto on jatkaa ajamista etelään Fredrikstadin säilyneelle pohjoismaiden linnoitukselle 1700- ja 1800-luvun rakennuksilla. Kaiken tämän ja paljon muuta saavutat autonvuokrauksella Oslossa.

  Liikenne

  Oslon vierailijoita, ketkä tulevat kaupunkiin autolla, veloitetaan lisämaksulla. Jos sinulla on Autopass tunniste, sinua veloitetaan automaattisesti, kaikkien muiden ilman tunnistetta olevien matkaajien on maksettava maksu ESSO huoltoasemilla tai verkossa. Kysy lisää vuokra-autoasi koskevista säädöksistä autovuokraamosta Oslossa. Ajaminen Oslossa on stressitöntä, koska suurin osa kuljettajista noudattaa lakia ja autoja on suhteellisen vähän kaupungin pienen koon takia. Oslossa on suuri verkosto raitiovaunuja, joilla on etuajo-oikeus, eivätkä ne pysähdy jalankulkijoille. Tietoa ajamisesta autolla Norjassa löytyy täältä.

  Pysäköinti

  Pysäköinti Oslossa voi osoittautua vaikeaksi, ellet saa jättää autoa hotellille. Kaupungista löytyy julkisia parkkihalleja, jotka ovat kaikki maksullisia. Jos pysäköit keskustan ulkopuolella, löydät enemmän mahdollisuuksia pysäköidä ilmaiseksi ja usein joudut maksamaan kuitenkin vähemmän kuin kaupungissa.

  Maantieteelliset tiedot

  Oslo sijaitsee Oslofjordin pohjoispäässä ja kattaa valtavan maa-alueen, josta löytyy 40 saarta ja yli 340 järveä. Kaupunkia vastapäätä oleva Bygdøynniemi jakaa vuonon miltei kahtia. Kaupunki on koti monille puistoille, mäille ja vuorille ja ulkonäkö on vihreä ja avoin. Oslon säät ovat samanlaisia kuin Etelä-Suomessa, mutta talvi on hiukan leudompi ja kesäkausi vähän pidempi. Oslossa sataa melkoisesti ympäri vuoden, muttei lähestään niin paljoin kuin muissa Norjan rantakaupungeissa, kuten Bergenissä.

  Lentokentät

  Oslosta ja sen ympäristöstä löytyy kolme lentokenttää.

  Oslo lentokenttä (OSL)
  Osoite: Edvard Munchs veg, 2061 Gardermoen, Norja
  Puhelin: +47 915 064 00
  Nettisivut: avinor.no/en

  Oslo Lufthavn lentokenttä on virallinen Oslon lentokenttä. Se sijaitsee Gardermoenissa, 48 kilometriä pohjoiseen Oslosta. Sieltä voit lentää sekä kansainvälisiä, että kotimaisia lentoja. Lentokentältä voi matkustaa Airport Express-junalla (20 minuutin päässä Oslon lentokentältä) tai Airport Express linja-autoilla Osloon. Lentoasema on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

  Torp Sandefjord lentokenttä (TRF)
  Osoite: Torpveien 130, 3241 Sandefjord, Norja
  Puhelin: +47 334 270 00
  Nettisivut: www.torp.no

  Torp Sandefjord lentokenttä sijaitsee Vestfoldin kunnassa. Lentokenttä sijaitsee noin 126 kilometriä lounaaseen Oslosta. Matka Osloon kestää hieman yli tunnin. Kuten kaikilla lentokentillä Norjassa, löydät siellä runsaasti matkavaihtoehtoja.

  Julkinen liikenne

  Oslon erinomainen joukkoliikenneverkosto vie sinut ympäri kaupunkia ja sen lähialueille. Oslon joukkoliikenteen järjestelmä sisältää bussit, raitiovaunut, metrot, lautat ja paikallisjunat. Jos ostaa Oslon pass-lipun 24 tunniksi, tämän avulla sinulla on vapaa pääsy yli 30 museoon, voit matkustaa julkisella liikenteellä ja saat ilmaisen pysäköinnin julkisella pysäköintialueella. Yleisien julkisten liikenteen muotojen lisäksi erittäin suosittua on matkustaa lautoilla ja veneillä eri saaarille tai keskustan alueella vuokrattavilla polkupyörillä. Voit jättää vuokra-auton parkkihalliin ja lähteä tutustumaan kaupunkiin kävellen. Pienen koon ansiosta keskustan läpi voi helposti kulkea alle tunnissa. Käy ajan salliessa pikavisiitillä naapurimaassa Tanskassa tai Ruotsissa!

  Metro
  Kaupungissa on helpoiten liikkua Tunnelbane-metrolla ja raitiovaunuilla, jotka vievät keskustasta kätevästi sen ulkopuolella sijaitseviin kohteisiin. Kaikki metrojunat kulkevat Oslo S:n kautta, mukaan lukien lentokenttä. Metrolla pääseekin kätevästi kulkemaan ympäri keskustaa vaikkapa eri kaupunginosiin, vain hiukan sen ulkopuolelle esimerkiksi Vigelandsparken-veistospuistoon ja pitkällekin sen ulkopuolelle, kuten Holmenkollenille.

  Asuntoautot Oslossa

  Yhdessä Auto Europen kanssa voit nyt kokea hyvin erilaisen loman! Aloita jännittävä matka Norjan läpi ja vuokraa itsellesi asuntoauto Oslossa. Norjan kaupunkien ja parhaiden kohteiden etäisyydet ovat valtavat, joten asuntoauto on erinomainen idea nähdä kaikki kaupunkielämästä korkeisiin vuoriin.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Oslo