Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO SANDEFJORDIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Oslon Sandefjord lentokenttä

  Suoraan Tönsbergfjordilla sijaitsee viehättävä rannikkokaupunki Sandefjord, joka on myös ihanteellinen kohde lähteä kiertueelle Norjassa sen eteläisen sijainnin ansiosta. Autonvuokraus Sandefjord Torpin lentokentältä on oiva tapa aloittaa matka viikinkien jäljille ja vierailla upealla kuninkaallisella haudalla Gokstadhaugen, joka kaivettiin vuonna 1880. Siellä löydettyjä aarteita voi ihmetellä Oslossa. Viikinkien aikana Sandefjordin lähellä sijaitseva kauppapaikka Kaupang oli tärkeä rannikkomerenkululle, joka kuitenkin aiemman merenpinnan nousun takia sijaitsi paljon lähempänä sisämaata kuin tänään. Auto Europe tarjoaa oikean auton retkillesi tarujen maahan ja palvelumme tasosta saat selvää lukemalla autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Oslosta.

  Lentokenttätiedot

  Sandefjord-Torp Airport (TRF)
  Virallinen nimi: Sandefjord lufthavn, Torp.
  Osoite: Torpveien 130, 3241 Sandefjord, Norja.
  Puhelin: +47 33 42 70 00
  Sijanti: Lentokenttää joskus kutsutaan myös Oslo-Torp lentokentäksi, mutta se kuitenkin sijaitsee jopa 120 km Oslosta ja 11 Sandefjordin kaupungista.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Lentokentällä liikennöi enimmäkseen halpalentoyhtiöitä, kuten Ryanair, easyJet ja Air Berlin, mutta myös suurempia, kuten KLM, SAS ja Lufthansa.

  Terminaalit

  Sandefjord-Torp kansainvälinen lentokenttä on pääosin rahoitettu Naton varoilla ja avattiin 2. heinäkuuta 1956. Alunperin sen tehtävänä oli palvella sodan sattuessa USA:n ilmavoimia. Vuonna 2015 lentokentällä kulki lähes 1,6 miljoonaa matkustajaa. Seitsemänneksi suurin lentokenttä Norjassa lisättiin Ryanairin reittiverkostoon vuonna 1997 ja on sen jälkeen paljon käyttetty halpalentoyhtiöille. Lentokentällä on yksi kiitotie.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Valitse auto autovuokraamosta Sandefjord Torp lentokentältä tunnetuila kansainvälisiltä kumppaneiltamme Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt. Alla löydät heidän aukioloajat, mutta ne saattavat vaihdella, joten muista tarkistaa ne ennen matkaasi. Kaikki vuokraamot löytyvät suoraan terminaalista.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 7.00 - 23.59
  Budget 7.00 - 23.59
  Europcar Ma-pe 7.30 - 18.00
  La 9.00 - 15.00
  Su 18.00 - 21.00
  Hertz 8.00 - 23.59
  Sixt Ma-pe & su 7.00 - 24.00
  La 7.00 - 18.00

  Lentokenttäpalvelut

  Vuonna 1991 uudistettu terminaali tarjoaa mukavuutta matkustajille, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa. Terminaali ei ole avoinna vuorokauden ympäri, mutta kuitenkin suurimman osan päivästä. Ennen turvatarkastusta voit nauttia purtavaa Narvesen kioskissa ja Gastro pubissa. Turvatarkastuksen jäkeen löytyy myös muutama ravintola ja kahvila. Lentokentällä on kaksi verovapaata myymälää, lähtevien ja saapuvien lentojen alueella. Sen lisäksi Tanum, joka on Norjan suurin riippumaton kirjakauppa, tarjoaa erilaista kirjallisuutta ja matkakirjoja eri kielilllä. Matkustajille on tarjolla ilmainen WiFi yhteys ja valuutanvaihtoa. Infopiste löytyy terminaalista ennen turvatarkastusta.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Bussikuljetus kulkee Sandefjord-Torp lentokentältä rautatieasemalle, sekä muihin Norjan kaupunkeihin. Juna pysähtyy Torpin asemalle, jonne pääset lentokenttäbussilla ja matka kestää noin 4 miinuuttia. Autonvuokrauksella Sandefjordin lentokentältä sinulla on lyhyt matka kaupunkiin, sillä se kestää vain noin 14 minuuttia, jos seuraa Eurooppa-tietä E 18. Jos haluat mennä pohjoiseen päin vaikkapa Bergeniin, vuokra-auto on ihanteellinen, sillä olet riippumaton aikatauluista. Idea lomamatkalle voisi olla myös Tønsberg, Norjan vanhin kaupunki. Älä unohda lukea Norjan kuljettajan opasta ja ota selvää paikallisista liikennesäännöistä!

  Pysäköinti

  Lentokentällä on usita pysäköntialueita eri pituiselle pysäköinnille. Sandefjordissa on muutamia parkkialueita ja halleja, jonne voit jättää autosi maksua vastaan. Sinulla on myös mahdollisuus varata paikka etukäteen joillakin alueilla, mutta pysäköinti yön yli ei ole mahdollista. Pysäköinti kadulla on myöskin mahdollista, mutta vaikeampaa löytää ja aina maksullista. Muista lukea kaikki pysäköntikyltit tarkkaan, sillä niiden säännöt vaihtelevat.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Sandefjordin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Sandefjordin lentokentästä

  Sandefjord-Torp lentokenttä
  Torpveien 130
  3241, Sandefjord, Norja

  IATA koodi: TRF
  ICAO koodi: ENTO
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 59.1059
  Pituusaste: 10.160

  Yleistietoa: Sandefjord-Torp lentokenttä on seitsemänneksi suurin lentokenttä ja sijaitsee vain 11 kilometrin päässä Sandefjordin keskustasta ja 120 km päässä Oslosta.