Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO PARIISI-CDG LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Pariisi Charles de Gaullen lentokentällä

  Pariisi viettelee matkailijoita tutuilla nähtävyyksillään, kuten Eiffel-torni, Riemukaari, Notre-Dame ja erittäin moderni Pompidou-keskus. Kukaan ei voi vastustaa mahdollisuutta seistä maailman suosituimman maalauksen, Leonardo da Vincin Mona Lisan edessä ja ihmetellä sitä arvoituksellista hymyä! Tunnettu maailmanluokan taiteestaan, ikonimaisista maamerkeistä ja silmiinpistävästä arkkitehtuuristaan ​​Pariisi on rikkauksien aarrearkku, mikä tarkoittaa, että siellä on niin paljon nähtävää ja tekemistä suhteellisen pienellä alueella, joka kaikki on nopeasti ja helposti saavutettavissa Charles de Gaullen lentokentältä, suurimmalta lentoliikenteen solmukohdalta koko Ranskassa. Autonvuokraus Charles de Gaullen lentokentällä vie sinut ikonisten kaupunkinähtävyyksien ohi maalausmaiselle maaseudulle. Sanotaan, että on olemassa kaksi Ranskaa - Pariisi ja muu maa. Kaupunki todellakin sykkii huikeassa elämänrytmissä, jota ohjaa kattava joie de vivre ja tarttuva kahvi- ja croissant-kulttuuri, jota löytyy koko pääkaupungista, myös kaukaisimmista lähiöistä. Ruoasta puheen ollen, käy piknikillä Seinejoen rannalla, brunssilla bistrossa tai hienolla illallisella huipputason gourmet-ravintolassa. Pariisi lupaa herkullisia ruokia perinteisesti monille gastronomian ystäville, ketkä saapuvat säännöllisesti kaupunkiin kaikista neljästä maailman kolkasta. Lue muiden lomakokemuksista nyt autonvuokrauksen asiakasarvosteluista Pariisista.

  Lähes 60 vuotta Auto Europe on rakentanut kumppanuuksia eri autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme hyvän asiakaspalvelun, alhaiset hinnat ja laajan valikoiman vuokra-autoja. Voit suorittaa autonvuokrauksen Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä verkossa uudistetun ja tehokkaan varausjärjestelmämme kautta, vertaile hintoja ja hyödynnä hyviä tarjouksia Ranskassa. Apua varauksen teossa tarjoaa sinulle yksi koulutetuista asiakaspalvelijoistamme, ketkä ovat saatavilla joko puhelimen päästä tai voit lähettää meille sähköpostia. Yleisten perheautojen lisäksi Pariisissa tarjoamme luksusautoja erikoistapahtumaan tai täydellistä unelmalomaa varten. Pariisi on erinomainen kaupunki aloittaa matkasi Ranskassa ja tietysti Charles de Gaullen lentokentän kansainvälisten lentojen tarjonta tuo sinut tähän kaupunkiin mistä tahansa maailmalta. Lue kiertomatkaoppaamme Pariisista ja sen ympäröivistä alueista ja oppia lisää eri nähtävyyksistä alueella.

  Lentokenttätiedot

  Pariisin Charles de Gaullen lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Roissy Airport, ei ole ainoastaan Ranskan suurin, vaan myös Euroopan toiseksi suurin lentoasema. Se on nimetty suuren 1900-luvun armeijan johtajan ja valtiomiehen mukaan, ja se sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, vain 23 kilometriäkoilliseen, ja toimii kansallisen lentoyhtiön Air Francen pääkeskuksena. Maaliskuussa vuonna 1974 avattu Charles Charles de Gaulle palvelee nyt noin puoli miljoonaa lentoa ja melkein 80 miljoonaa matkustajaa vuodessa kolmella uudenaikaisella terminaalirakennuksella ja laajalla valikoimalla paikan päällä olevia palveluita ja mukavuuksia.

  Pariisi Charles de Gaullen lentokenttä (CDG)
  Virallinen nimi: Paris Charles de Gaulle Airport, kutsutaan myös nimellä Roissy Airport.
  Osoite: 95700 Roissy-en-France, Ranska.
  Puhelinnumero: +33 892 56 39 50
  Sijainti: Pariisin Charles de Gaulle sijatsee 23 kilometrä koilliseen Pariisin keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Kaikki suurimmat lentoyhtiöt liikennöivät lentokentällä. Lentokentältä löydät myös lukusia halpalentoyhtiöitä ja Suomeen lentää Finnair.

  Mistä noudan vuokra-auton Charles de Gaullen lentokentältä?

  Autonvuokraustoimistot sijaitsevat saapuvien lentojen hallissa terminaaleissa 1 ja 2. Terminaalissa 3 ei ole autovuokraamoja, mutta lentokenttäkuljetus vie sinut terminaaleihin 1 tai 2. Autolla autovuokraamosta Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä voit alkaa nauttimaan matkastasi Ranskassa heti lentokoneesta ulos astuessasi!

  Enterprise Paris CDG lentokenttä Enterprise Paris CDG:n lentokentällä
  Terminals 1 and 2,
  95716, Roissy, Ranska

  +33 148 621 204
  Aukioloajat:
  06:00-24:00
  Europcar Paris CDG lentokenttä Europcar Paris CDG:n lentokentällä
  Niveau arrivee porte 26,
  95700, Roissy, Ranska

  +33 148 627 822
  Aukioloajat:
  06:00-02:00
  National Paris CDG lentokenttä National Paris CDG:n lentokentällä
  Terminals 1 and 2,
  95716, Roissy, Ranska

  +33 148 621 204
  Aukioloajat:
  06:00-24:00
  Sixt Paris CDG lentokenttä Sixt Paris CDG:n lentokentällä
  Niveau arrivées Porte 26,
  95711, Roissy, Ranska

  +33 148 647 904
  Aukioloajat:
  06:30-23:00

  Terminaalit

  Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä on kolme terminaalirakennusta, terminaali 1 on vanhin ja sijaitsee terminaalia 3 ja terminaalia 2 vastapäätä, jolla on seitsemän terminaaliosaa (2A - 2G). Alun perin yksinomaan Air France lentoyhtiölle rakennettu terminaalia 2 on laajennettu huomattavasti vuosien varrella useille muille lentoyhtiöille, kun taas terminaali 3 palvelee nykyään enimmäkseen tilauslentoyhtiöitä ja halpalentoyhtiöitä. CDGVAL kuljetuspalvelu yhdistää kaikki terminaalit.

  Lentokenttäpalvelut

  Maailmanluokan lentokenttänä Charles de Gaulle Pariisissa tarjoaa matkailijoille parhaita ostos- ja ravintolamahdollisuuksia. Ympäri lentoasemaa löytyy käteviä palveluita, kuten postipalvelut, terveyskeskukset ja apua liikuntarajoitteisille matkustajille. Ostoksia tekeville on tarjolla hyvä valikoima parhaita tuotemerkkejä, kuten Burberry, Bulgari, Chanel, Dior, Hermès, Boss, Louis Vuitton, Rolex, Swarovski ja Victoria's Secret. Ruoka- ja juomatarjonta on yhtä vaikuttava, monien vakituisten ravintoloiden lisäksi, kuten Costa Coffee, McDonald's, Pret a Manger ja Starbucks, lentokentältä löytyy joitakin muita paikallisia yrityksiä, etenkin Frenchy's Bistro, Café Eiffel ja suosittu ranskalainen leipomo Maison Pradier. Muita tärkeitä palveluita ovat matkatavarasäilöntämahdollisuudet, hotellivarausten avustus ja ilmainen langaton internetyhteys koko lentokentällä. Autovuokraamot Charles de Gaullen lentokentällä sijaitsevat terminaaleissa 1 ja 2.

  Kulkuyhteydet Charles de Gaullen lentokentällä

  Jos et valitse autonvuokrausta Charles de Gaullen lentokentältä, voit matkustaa kaupunkiin bussilla tai junalla. Lentokentän kolmea terminaalia palvelee kuljettamaton ja ilmainen kuljetusjärjestelmä, joka yhdistää molemmat rautatieasemat terminaaleihin 1/3 ja terminaaliin 2 vain kahdeksassa minuutissa. Paikallinen Roissybus palvelu lähtee terminaaleista 1 ja 2, ja linja-autot kulkevat ilman pysähdyksiä Palais Garnieriin kaupungin keskustassa. Le Bus Direct on toinen tehokas palvelu, joka yhdistää lentokentän useisiin keskeisiin alueisiin, mukaan lukien Place de l’Étoile, Porte Maillot Trocadéro, Eiffel-torni, sekä Pariisin Orlyn lentokenttä sekä Gare Montparnassen ja Gare de Lyonin rautatieasemat. Pariisin Charles de Gaullen lentokenttää palvelevat myös RER B:n alueelliset pikapalvelut Pariisin keskustaan. Vain Pariisin virallinen taksi liikennöi lentokentällä, jotka tunnistaa ajoneuvon katolla olevan valon perusteella, ne ovat varustettu asianmukaisella mittarilla ja löytyvät pohjakerroksesta kaikissa tuloauloissa. Jos valitset auton, paras reitti kaupunkiin on Autoroute A1 tietä pitkin, joka yhdistää Pariisin Lilleen. Junalla pääsee Pariisiin ja muihin suuriin kaupunkeihin Ranskassa, kuten Nizzaan ja Lyoniin tai naapurimaihin.

  Pysäköintivinkkejä

  Pysäköinti lentokentällä on helppoa ja edullista kätevillä pysäköintialueilla kunkin terminaalin lähellä. Pysäköinti on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Lyhytaikaista pysäköintiä varten paikkoja on saatavana terminaalissa 1, terminaaleissa 2 A, C, D, E, F ja G, sekä terminaalissa 3. Pitkäaikaista pysäköintiä on saatavilla terminaaleissa 1, 2 ja 3. Jos haluat löytää parkkipaikan vuokra-autollesi Pariisin kaupungissa, on muutamia asioita, joita sinun pitäisi pitää mielessä. Mitä tulee pysäköintipaikkoihin kadun varrella, hinnat nousevat mitä lähemmäksi keskustaa pysäköit ja pysäköinnistä on maksettava maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 20.00 välillä. Huomaa, että maksuautomaatit hyväksyvät vain "Paris Carte" pysäköintikortin maksuvälineenä, mutta voit ostaa niitä sanomalehtikioskeista. Tämän lisäksi voit halutessa käyttää myös kaupungin parkkisovelluksia. Lue aina kaikki parkkisäännöt huolellisesti ja muista, että kadulla pysäköinti on rajoitettu kahteen tuntiin. Voit pysäköidä autosi paljon helpommin yhteen monista maanalaisista pysäköintialueista ympäri kaupunkia, joissa on vaihtelevia hintoja ja joissakin voit myös tehdä varauksen pysäköintipaikallesi etukäteen.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Charles de Gaullen lentokentän kotisivut