Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PERTH

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Perth - Löydä täydellinen autosi

  Perth sijaitsee lounaisen Australian rannikolla pitkien välimatkojen päässä muista suurista kaupungeista. Erityisesti lukuisat urheilumahdollisuudet houkuttavat kaupunkiin matkaajia. Kun varaat vuokra-auton Perthistä, voit kiertää koko mannerta aivan omaan tahtiisi. Nauti oman vuokra-auton tuomasta vapaudesta ja unohda bussiyhteydet. Käytä tilaisuutta hyväksesi ja varaa moderni auto Perthin autovuokraamosta meidän kauttamme. Ota Auto Europen vuokra-auto vaikka heti lentokentälle saavuttuasi ja aja spontaanisti minne ikinä mielesi tekee. Auto Europen autonvuokrauspalvelu tarjoaa sinulle erinomaisen asiakaspalvelun ja erittäin hyvän alennuksen, kun varaat vuokra-auton Australiassa. Löydät varmasti juuri sinulle sopivan auton vuokra-autovalikoimastamme. Varaa edullinen vuokra-auto Perthistä online vaikka heti. Jos tarvitset lisätietoja, ota meihin yhteyttä puhelimitse.

  Perthin autovuokraamojen mahdollisia nouto-osoitteita esim.

  • 198 Adelaide Terrace, auki ma-pe 07:30 - 17:30 sekä 08:00 - 14:30
  • Hyatt Centre, auki ma-pe 08:00 - 17:00 sekä la-su 08:00 - 12:00
  • 3-5 Gordon Street, auki ma-pe 08:00 - 17:00 sekä la-su 08:00 - 12:00
  • 39 Milligan Street, auki ma-to 07:30 - 17:30 sekä pe 07:30 - 18:00 ja la-su 08:00 - 12:00

  Perthin rannikko vuokra-autolla

  Näe aina aurinkoinen Perth ja sen lähiseutu Auto Europen vuokra-autolla suoraan Perthin lentokentältä. Meiltä löytyvät juuri toivomasi vuokra-autot. Rennon ilmapiirin kaupungissa voit kokea ja nähdä kaikenlaista varsinkin vuokra-autolla. Aja upeille rannoille surffaamaan, uimaan, purjehtimaan tai vaikka piknikille. Uimarannoista suosituimpiin kuuluu esimerkiksi Cottesloe Beach. Tutustu ehdottomasti mahtavien näköalojen keskustapuistoon Kings Park. Auto Europen vuokra-autolla pääset myös kaupungin ulkopuolelle nauttimaan ennennäkemättömistä maisemista ja esimerkiksi kokeilemaan tuoreita kalaruokalajeja Fremantlen lähikaupungissa. Vietä mukava ja vaivaton loma Perthissä Auto Europen vuokra-autolla.

  Autonvuokraus Perth

  Olemme ammattilaisia vuokra-autonvälittäjiä Perthissä ja monissa muissa Australian kohteissa. Selaa tarjouksiamme myös näissä kohteissa: Adelaiden autovuokraamo ja Sydneyn autovuokraamo. Teemme yhteistyötä maailman parhaiden autonvuokrausyhtiöiden kanssa. Autonvuokrauspalvelumme takaa sinulle korkealaatuisen palvelun erittäin edulliseen hintaan. Auton noutopaikkana voi olla lentokenttä tai jokin keskustatoimistoista. Varaa vuokra-auto Auto Europen kautta Australiassa ja saat monia etuja:

  • Kun varaat auton Perthistä, hintaan sisältyy useimmiten kaikki muut kulut
  • Me emme peri peruutusmaksua, jos peruutat varauksesi vähintään 48 tuntia ennen sovittua noutohetkeä
  • Vuokra-autovalikoimastamme löydät juuri sinun matkabudgetillesi sopivan auton
  • Kun sinulla on meidän välittämämme vuokra-auto Perthissä, voit kysyä neuvoa palvelunumerostamme 7 päivänä viikossa

  Asuntoautot Perthissä

  Toinen vaihtoehto tutkia paitsi Perthin kaupunkia, mutta myös Länsi-Australian purjehdus- ja vesiurheilukeskuksia, on vuokrattavalla asuntoautolla Perthistä. Matkailuautolla voit nauttia mukavuudesta ja vapaudesta samaan aikaan. Tunnet olosi kotoisaksi joka puolella Australiaa!

  Käytännöllisiä linkejä

  Lentokentän virallinen kotisivu Perth