Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO SYDNEY

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Sydney - Taatut parhaat hinnat

  Me vertailemme Sydneyn autovuokraamojen hintoja sinun puolestasi. Paikallinen autovuokraamo lentokentällä tai kaupunkitoimistoissa on aina pitkäaikainen yhteistyökumppanimme. Tutustu Sydneyn kuuluisaan arkkitehtuuriin, nähtävyyksiin ja lähialueen puistoihin. Vuokra-auto Sydneystä on täydellinen alku Itä-Australian lomalle. Käy myös vuokra-autolla Adelaidessa tai muissa Australian suosituissa lomakohteissa. Vertaa ja tee varaus aina etukäteen ja ajoissa internetin kautta tai puhelimitse. Edullisin vuokra-auto löytyy yleensä Economy-luokasta. Meiltä saat myös pikkubussit ja matkailuautot eli asuntoautot Sydneyn lomamatkallesi.

  Sydneyn autovuokraamojen nouto-osoitteita esimerkiksi:

  • Hyde Park Plaza, 38 College Street, auki ma-pe klo 08:00 - 18:00 sekä la klo 08:00 - 12:00
  • 75 William Str., auki ma-pe klo 07:30 - 18:00 sekä la klo 07:30 - 16:00
  • Westfield Towers, 100 William Str., Kings Cross, auki ma-pe klo 07:30 - 18:00 sekä 07:30 - 17:00 sekä su klo 08:00 - 17:00
  • ja monia muita osoitteita.

  Vuokra-autolla Sydneyssä

  Anna vuokra-auton Sydneyn lentokentältä viedä sinut ainutlaatuisten nähtävyyksien äärelle kaupunkialueen ulkopuolellekin. Kaupungin rajalla sijaitsee esimerkiksi satojen hehtaarien suuruinen vehreä Centennial Parklands, jossa voit vuokrata polkupyörän tai jopa hevosen. Lyhyen ajomatkan päässä Sydneyn kaupungista pohjoiseen on myös upea sademetsäpuisto The Forest of Tranquillity, josta löytyy yli 200 eksoottista kasvilajia ja lukuisia sademetsän eläimiä.

  Vajaan tunnin ajomatkan päässä vuokra-autolla kaupungista oleva The Australian Reptile Park tarjoaa myös unohtumattoman elämyksen. Ihastele koko perheen voimin pehmeäturkkisia vompatteja, jättiläismäisiä kilpikonnia ja python-käärmeitä. Anna tropiikin kukkien tuoksun rauhoittaa mielesi samalla kun kuuntelet rauhallisten vesiputouksien solinaa. Tutustu tästä Sydneyssä tarjolla oleviin vuokra-autoluokkiin ja näe, kuinka edullinen autonvuokraus voi Sydneyssä olla.

  Vuokraa autosi Sydneyssä

  Etsitkö erinomaista asiakaspalvelua ja huippuedullista autonvuokrausta? Paikallinen autovuokraamo kuuluu luotettaviin yhteistyökumppaneihimme. Jos haluat lomailla samalla myös Uudessa-Seelannissa, varaa toinen auto esimerkiksi Pictonin autovuokraamosta, josta on mukava aloittaa Eteläsaaren tutkimusmatka. Jos sinulla tulee kysyttävää auton palautuksen jälkeen esimerkiksi paikan päällä veloitetuista maksuista, Auto Europen asiakaspalveluosasto auttaa sinua eikä sinun enää tarvitse itse ottaa yhteyttä Australian autovuokraamoon lomasi jälkeen. Onko sinulla kysyttävää autonvuokrauksesta ja hintavertailusta? Soita meille palvelunumeroomme tai käy lukemassa usein kysytyt kysymykset.

  Asuntoautot Sydneyssä

  Oletko koskaan ajatellut tehdä kiertomatkan Australiassa ja loamstasi erityisen kokemuksen? Voimme avata sinulle uuden tavan kokea lomasi, nimittäin asuntoautolla Sydneyssä! Tutki Australian aroja ja suurkaupunkeja omalla pikkuhotellilla.

  Käytännöllisiä linkejä

  Lentokentän viralliset kotisivut Sydney