Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PRAHAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Prahan lentokentällä Auto Europella

  Prahan kaupungin historialliset, kauniit rakennukset tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Kokeile paikallista suosittua olutta ja kuuntele katumuusikoiden hurmaavia sävelmiä Kaarlensillalla. Vanhakaupunki on täynnä historiaa ja taidetta ja tietenkin paikallisia pubeja ja ravintoloita, joissa voit päästä kokemaan tsekkiläistä tunnelmaa. Saavu kaupunkiin suoralla lennolla Helsingistä ja toteuta autonvuokraus Prahan lentokentältä, niin matkallasi ei ole esteitä.

  Yli 60 vuoden kokemus tarjoaa asiakkaille markkinoiden alhaisimmat autonvuokrauksen hinnat unohtamatta hyvää asiakaspalvelua ja laajaa valikoimaa autoluokkia, joista valita. Auto Europella on hyvät edellytykset järjestää sinulle täydellinen autonvuokrauskokemus, josta kertovat myös asiakkaamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Prahasta. Voit tehdä autonvuokrauksen Prahan lentokentältä, jotta voit nauttia kauniista Tsekistä, sen pääkaupungista Prahasta ja vaikkapa Ostravasta heti astuessa ulos lentokoneesta.

  Lentokenttätiedot

  Václav Havel Airport Prague (PRG)
  Virallinen nimi: Václav Havel Airport.
  Osoite: Aviatická, 161 08 Praha 6, Tsekin tasavalta.
  Puhelin: +420 220 111 888
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä länteen Prahan keskustasta.
  Lentoyhtiöt lentokentällä: Prahan lentokenttä on suurin maan lentoasema ja toimii Czech Airlines yhtiön kotikenttänä. Lentokentällä liikennöi yli 30 lentoyhtiötä, muutamia niistä ovat Finnair, Easy Jet, Ryanair, ja KLM. Lentokentällä toimii myös sesonkilentoja.

  Terminaalit

  Prahan lentokentällä on neljä terminaalia, kaksi matkustajaterminaalia ja kaksi yleistä terminaalia, mukaan lukien rahtiterminaali. Terminaaleja 1 ja 2 kutsutaan myös nimellä Pohjois-Terminaalit, ja suurin osa lennoista liikennöi näistä kahdesta terminaalista. Terminaalit 3 ja 4, joka tunnetaan Etelä-Terminaaleina, yleisesti hoitaa erityislentoja, VIP-lentoja ja pienkoneita.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Monet autovuokraamot Prahan lentokentällä tarjoavat autonvuokrausta. Toimistot sijaitsevat kaikki pysäköintialueen C pohjakerroksessa. On erittäin tärkeää, että varauksen yhteydessä tarkistat autovuokraamosi sijainnin, sillä kaikki autovuokraamot eivät sijaitse suoraan lentokentällä.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 8.00 - 22.00
  Budget Auki koko päivän
  Enterprice 7.00 - 22.00
  Firefly 8.00 - 22.00
  Sixt 8.00 - 22.00
  Thrifty 8.00 - 22.00

  Lentokenttäpalvelut

  Lentoasemapalveluihin Prahan lentokentällä kuuluu kahvilat, baarit, ravintolat, VIP-tilat, muutamat matkatoimistot, majoituksen vastaanotto ja postitoimisto. Tämän lisäksi, lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n, infopisteen, joka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, matkatavaroiden paketointipalvelun, apteekin ja suihkut. Terminaalissa 1 on kolme tasoa. Suurin osa palveluista, kuten saapuvat lennot, lähtevät lennot ja passintarkastus sijaitsevat kaikki ensimmäisellä tasolla. Löydät myös kauppoja, ravintoloita, baareja ja wc:t tällä tasolla. Toiselta tasolta löytyy MasterCard lounge sekä muutamia ravintoloita ja rukoushuone. Terminaalissa 2 on neljä tasoa. Pohjakerroksessa on pieni kahvila ja duty free-kauppa. Ensimmäiseltä tasolta löytyy saapuvien lentojen matkatavarat, infopiste, duty free ja kahviloita. Samat palvelut löytyvät tasolla kaksi. Kolmannella tasolla on tärkein lounge.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Pääset lentokentälle autolla ottamalla Exit 2 R7 pikatieltä. Lentoasema on merkitty liikennemerkeissä lentokoneen kuvalla. Kun olet lentokentällä, terminaalit on merkitty eri väreillä. Ota selvää yleisistä ajo-ohjeista ja liikennesäännöistä Tsekissä meidän kuljettajan oppaasta.

  Kaupunkiin ei ole suoraa metro- tai junayhteyttä. Airport Express bussi ja paikallinen linja-autoliikenne kulkevat lentoaseman kautta. Jotta pääset nopeasti keskustaan tai metroasemalle, kannattaa käyttää bussilinjaa no. 119 tai 100. Jos haluat päästä rautatieasemalle suoraan lentokentältä, sinun kannattaa matkustaa Airport Express bussilla. Paikalliset bussit kulkevat harvemmin. Viimeinen bussi keskustaan lähtee lentokentältä klo 23:40. Jos saavut tämän jälkeen, sinun täytyy ottaa taksi.

  Taksit ovat saatavilla lentokentältä keskustaan, ne ovat keltaisia ja helposti tunnistettavissa. Ne löytyvät kaikki saapuvien lentojen uloskäynnin luona lentokentällä.

  Pysäköinti

  Prahan lentokentällä on noin 3000 pysäköintipaikkaa, joista noin 1,000 on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin. Turvallisuussyistä matkustajat eivät saa pysäköidä ensimmäiselle kaistalle terminaalissa 1. P1 ja P2 pysäköintialueet ovat noutoa ja pois jättämistä varten. Molemmat pysäköintialueet sijaitsevat terminaalin edessä. Parkkipaikka on ilmainen ensimmäisen 15 minuutin aikana ja sen jälkeen maksullista.

  Lyhytaikainen pysäköintialue sijaitsee 70 metrin päässä, noin 2 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista 1 ja 3 minuutin päässä terminaalista 2 kävelytietä pitkin. Pitkäaikainen pysäköintialue sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista.

  Kun pysäköit Prahan keskustan kaduilla varmista, että parkkipaikkasi ei ole rajoitettu alue merkitty sinisellä värillä. Yleisesti autoja voi pysäköidä oranssille ja vihreälle vyöhykkeelle vain rajoitetun ajan. Liput voi noutaa pysäköintimittarista, jotka hyväksyvät vain kolikoita.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Praha Airport kotisivut


  Lisätietoa Prahan lentokentästä

  Prahan lentokenttä
  Aviatická
  161 08, Praha 6, Tsekin tasavalta

  IATA koodi: PRG
  ICAO koodi: LKPR
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 14.2750
  Pituusaste: 50.1080

  Yleistietoa: Prahan Václav Havelin kansainvälinen lentoasema sijaitsee kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta.