Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO THRIFTY

  • 8.8
  • 8.8
  • 9.3
  • 9.3
  • Kokemuksen yleismielipide
  • Tehokkuus paikan päällä
  • Auton kunto
  • Palautuksen tehokkuus
  July 20
  We filled the tank 5km before returning the car. The gentleman at return checked the car and...
  February 12
  Helppoa vuokrausta
  February 04
  Auto ei ollut toivottu erooppalainen, Nissan juke ei ole ollenkaan sopiva Madeiralle. Huono näkyvyys eteenpäin varsinki mäkisessä maastossa. 1 vaihde ei jaksanut Madeiran mäkiä ilman rajua kaasutusta. Katevaraus vieläkin...
  Lue lisää

  Autonvuokraus Thrifty: Kaikki, mitä sinun tulee tietää

  Thrifty autonvuokraus - Auto EuropeVuonna 1958 perustettu Thrifty on kasvanut tasaisesti viime vuosikymmenien aikana ja lisännyt jatkuvasti eri kohteita ympäri maailmaa. Yhdessä Dollar Rent a Car -yrityksen kanssa Chrysler Corporation osti yrityksen vuonna 1989 ja marraskuussa 2012 Hertz Global Holdings osti Dollar Thrifty Automotive -konsernin tytäryhtiönsä The Hertz Corporationin kautta, joka harjoittaa tällä hetkellä autonvuokrausliiketoimintaansa Hertzin, Dollarin ja Thriftyn yritysten johdolla.

  Tunnettu vuokra-autojen tarjoamisen tehokkuudesta ja yksinkertaistamisesta, Thriftyn pääkonttori sijaitsee Esterossa, syvällä auringonpaisteisessa osavaltiossa Floridassa. Yrityksen perustamisesta lähtien se on pysynyt yhtenä suurimmista autonvuokrausyrityksistä maailmassa ja on nykyään elintärkeä osa maailmanlaajuista autovuokrauskonsernia, joka vastaa noin 11 000 toimipaikasta Euroopassa, Yhdysvalloissa, Etelä-Amerikassa, Australiassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Uudessa-Seelannissa ja Kaukoidässä.

  Voit vuokrata auton turvallisesti Thriftyltä myös nykyisen koronaviruksen aikana, ja lisätietoja heidän puhdistus- ja turvatoimenpiteistä saat täältä.

  Autovuokraamo Thrifty: Parhaat hinnat johtavalta vuokraamolta

  Yhdessä sisaryhtiöidensä Hertzin, Dollarin ja Fireflyn kanssa, Thrifty on yksi kansainvälisen autonvuokrausalan laajimmin tunnettu tuotemerkki ja sellainen, joka suoraan palvelee kustannustietoisia liike- ja lomamatkailijoita. Autonvuokraus Thriftyllä on aina saatavilla edulliseen hintaan ja keskittyy hinta-laatusuhteeseen tuhansissa kätevästi sijaitsevissa nouto- ja palautuskohteissa kaikkialla Euroopassa, Yhdysvalloissa, Amerikassa ja muualla maailmassa.

  Yhä useampi ihminen, kuka etsii erityistä vuokratarjousta tunnetulta kansainväliseltä vuokraamolta, voi lohduttautua sillä, että Thriftyn vuokraamo sijaitsee aina siellä, missä suunnittelet seuraavaa matkaasi. Ja kun kyse on ajoneuvojen valinnasta, Thriftyllä on saatavilla kaikkea moderneista, taloudellisista ja kompakteista autoista kiertoajeluja varten vilkkaissa kaupungeissa, kestäviin maastoautoihin, kuorma-autoihin ja pakettiautoihin, jotka pystyvät kulkemaan kaikkein karuimmassa maastossa.

  Auto Europe on auttanut matkustajia vuokraamaan autoja kaikissa maailman kolkissa vuodesta 1954. Työskentelemällä kaikkien tärkeimpien vuokraamojen kanssa, mukaan lukien Thrifty, tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia autoja ja parasta mahdollista asiakaspalvelua edulliseen hintaan. Auto Europe on vuosien varrella luonut erittäin vahvoja työsuhteita maailmanlaajuisten autovuokraamojen, etenkin Hertz Corporationin kanssa, joten olemme varmoja siitä, että olet enemmän kuin tyytyväinen Thriftyn autonvuokrauskokemukseen. Jos tarvitset apua varauksessasi tai vinkkejä siitä, mitä lisävarusteita voit lisätä varaukseesi, älä epäröi ottaa yhteyttä vuokra-asiantuntijoihimme, kenet voit tavoittaa seitsemänä päivänä viikossa palvelunumerosta tai lähettämällä meille sähköpostia.

  Uniikki Thriftyn autonvuokrauskokemus

  Mistä tahansa kohteesta riippumatta, autonvuokraus Thriftyltä on varmasti oikea valinta mille tahansa kiertomatkalle tai vapaa-ajan lomalle. Thriftyn avulla pääset taatusti kohteeseesi nopeasti, kätevästi ja tyylikkäästi suurista metropoleista, kuten New York ja Lontoo, maailman vilkkaimmille lentokentille ja rautatieasemille. Thriftyllä on aina tarjolla sinulle parhaat tarjoukset ja laaja valikoima ajoneuvoja ja eri merkkejä, kuten Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Hyundai, Jeep ja Lincoln.

  Olennaisena osana Hertzin yhtiötä, Thrifty on osa menestyvää ja erittäin vankkaa yritystä, jonka juuret ovat vakiintuneita kansainvälisen autonvuokrausalan sydämessä. Hertz on edeltäjiensä kanssa toiminut autonvuokrauksen alalla vuodesta 1918 ja on edelleen yksi maailman aktiivisimmista lentokenttä- ja keskustavuokraamoista. Erittäin laajan valikoiman avulla vuokratoimistoja ympäri maailmaa, myös tärkeimmillä Euroopan markkinoilla (joilla vuokraamo löytyy noin 150 suurimmalla lentokentällä), sillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota miljoonille asiakkaille omakohtaisia kokemuksia suurimmalla valikoimalla polttoainetaloudellisia ajoneuvomalleja. Thrifty on tärkeä osa tätä monikansallista yritystä ja on sitoutunut tarjoamaan pääsyn maailmanlaajuisesti kestäville liikennemuodoille.

  Thrifty on tunnettu autojen vuokrauksen tehostamisesta ja yksinkertaistamisesta, mutta tämä ei ole sen ainoa tehokas osa. Tuotemerkki on omistautunut antamaan hyvät mahdollisuudet yhä useammalle polttoainetaloudelliselle ajoneuvolle, mikä puolestaan antaa Auto Europen asiakkaille mahdollisuuden vähentää päästöjään kestävän liikkuvuuden avulla. Siksi Thriftyn pitkän aikavälin suunnitelmana on tarjota kaikille asiakkailleen käytännöllisempiä ja kätevämpiä vaihtoehtoja tuleville vuokrille vähentämällä maantieliikenteen ympäristövaikutuksia suosituissa kohteissa ympäri maailmaa ja auttamalla heitä nauttimaan suurista säästöistä polttoaineessa.