Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO TURUN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Turun lentokentällä helposti

  Mikäli suunnitelmissasi on lähteä tutkimaan suosittua Muumimaailmaa, Turun lentokenttä on juuri se oikea valinta. Turun lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometriä kaupungista pohjoiseen ja on Suomen neljänneksi suurin lentokenttä. Turun saaristo tarjoaa erilaisia elämyksiä laidasta laitaan ja kaikkea musiikkijuhlista perheystävällisiin kesätapahtumiin. Autonvuokraus Turun lentokentältä auttaa sinua lomasuunnitelmissasi ja antaa vapauden matkustaa ympäri Turkua ja sen lukuisilla lähialueilla. Saariston lisäksi Turun kaupungissa on paljon historiallisia kohteita, kuten linna, vanha satama ja upea vanha arkkitehtuuri. Satamasta löydät kiinnostavan merimuseon vanhoilla sotalaivoilla ja keskustassa voit ihailla vanhoja rakennuksia. Turusta rantaviivaa pitkin voit ajaa pohjoiseen vaikkapa Vaasaan asti, tai käy päiväretkellä Tampereella tai Helsingissä. Virkisty kävelyreitillä Aurajoen ympärillä ja tutustu vanhaan talonpoikaiselämään, tai lähde melontaretkelle viraa pitkin Turkuun. Turku oli kulttuurikaupunki vuonna 2011, mutta historian ja tapahtumien lisäksi täällä pääset nauttimaan luonnon tarjoamista aktiviteeteistä ja maisemista. Ulkoile joko meren rannalla tai sisämaassa, kumpikin tuo sielullesi rauhan! Tutustu nyt myös autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Turusta ja opi, miksi sinun kannattaa vuokrata auto matkallesi!

  Auto Europe varmistaa lomasi mukavuuden tarjoamalla suuren valikoiman eri autoja halusi mukaan ja korkeatasoista palvelua. Yli 60 vuoden kokemus on tuonut mukanaan tietoisuutta siitä, mitä asiakkaat haluavat ja voimme siis täyttää kaikki korkeimmatkin odotukset. Teemme yhteistyötä paikallisten ja myös suurten kansainvälisten vuokraamojen kanssa, mikä takaa suuren valikoiman erilaisia ajoneuvoja kaikissa luokissa. Valitse esimerkiksi pienempi ajoneuvo, jos päätät viettää suurimman osan ajastasi kaupungissa, haluat mahtua pienempiinkin pysäköintipaikkoihin tai matkustat yksin. Toisaalta voit myös täyttää pitkäaikaisen toiveesi ja vuokrata upean avoauton, jolla pääset matkustamaan upeaa Itämeren rannikkoa pitkin kesän auringossa. Kaupungilla on tehokas julkisen liikenteen järjestelmä, mutta miksi sitoutua muiden aikatauluihin? Omalla autolla pääset nauttimaan molempien Turkua ympäröivien merten rannoista ja lähteä patikoimaan upeissa sisämaan maisemissa. Turun saaristo on todellinen aarre, joilla pääset näkemään historiallisia kohteita, nauttimaan kahvia omaperäisissä kahviloissa ja nähdä saariston omaa luontoa ja eläimistöä.

  Lentokenttätiedot

  Suomen ensimmäinen siviililentoasema oli 1920-luvulla perustettu Ruissalon saarella oleva pieni vesilentoasema. Uusien lentokoneiden käyttö johti uuden aseman perustamiseen, josta tuli Artukaisten lentokenttä, joka avattiin vuonna 1935. Tältä lentokentältä liikennöi lentoja Tukholmaan, Helsinkiin, Poriin ja Vaasaan, ja se oli toiminnassa vain vuoteen 1955. Tämän jälkeen se siirrettiin jälleen lähelle Turkua ja on toiminut samalla paikalla siitä lähtien. Lentokenttää on vuosien varrella parannettu rutkasi ja laajennettu koko ajan. Matkustajamäärä on kasvanut tasaisesti vuosien varrella, joten lentokenttä on pyrkinyt modernisoimaan tilojaan mahdollisimman paljon. Lentokentällä voit nauttia maittavaa paikallista ja ulkomaalaista ruokaa, tehdä ostoksia paikallisissa putiikeissa ja käyttää langatonta nettiä, soittaa pianoa ja työskennellä työhuoneessa.

  Turun lentokenttä (TKU)
  Osoite: Lentoasemantie 150, 20360 Turku, Suomi.
  Puhelinnumero: +358 20 7084717
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä keskustasta pohjoiseen. Se on vanhin ja Suomen neljänneksi vilkkain lentokenttä.
  Lentoyhtiöt Turun lentokentällä: Suurin osa liikennöivistä lentoyhtiöistä ovat halpalentoyhtiöitä, jotka lentävät sesonkilentoja: Finnair, airBaltic, SAS ja Wizz Air.

  Mistä noudan vuokra-auton Turun lentokentältä?

  Autovuokraamot Turun lentokentällä sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa terminaalirakennuksessa. Monet niistä ovat auki vain varausten mukaan, joten on aina parempi, jos pystyt varaamaan autosi kauttamme hyvissä ajoin. Näin voimme vahvistaa auton saatavuuden mahdollisimman hyvin. Monissa tapauksissa autovuokraamoiden työntekijät tulevat asiakasta vastaan ja joko tuovat auton heille lentokentälle, tai tarjoavat kyydin asiakkaalle vuokraamon toimistoon lentokentän ulkopuolelle. Saat lisätietoja auton noudon toimenpiteestä joko varausvahvistuksestamme tai verkkosivuillamme.

  Avis Turku lentokenttä Avis Turun lentokentällä
  Lentoasemantie 150,
  20360, Turku, Suomi

  +4358 20 7991222
  Aukioloajat:
  24/7
  Europcar Turku lentokenttä Europcar Turun lentokentällä
  Lentoasemantie 150,
  20360, Turku, Suomi

  +358 40 3062831
  Aukioloajat:
  Ma-pe 06:30-22:00
  La-su 08:00-22:00
  Hertz Turku lentokenttä Hertz Turun lentokentällä
  Lentoasemantie 150,
  20360, Turku, Suomi

  +358 20 5552600
  Aukioloajat:
  06:00-23:00
  Sixt Turku lentokenttä Sixt Turun lentokentällä
  Lentoasemantie 150,
  20360, Turku, Suomi

  +358 20 1122520
  Aukioloajat:
  07:00-01:00

  Terminaalit

  Turun lentokenttä on pieni ja sillä on vain yksi, kaksikerroksinen terminaali. Se käsittelee molempia, sekä lähteviä, että saapuvia lentoja ja portteja on lentokentällä vain muutama. Pienestä koosta riippumatta kahdesta kerroksesta löytyvät kaikki, mitä tarvitset miellyttävää ajanviettoa varten lentokentällä. Viimeisen kerran terminaalirakennusta laajennettiin 2000-luvun alussa ja lentokentällä oli ennen kaksi terminaalia, mutta terminaali 2 purettiin öljyvuodon takia ja uutta ei koskaan rakennettu sen tilalle.

  Lentokenttäpalvelut

  Lentokentällä on muutamia mukavuuksia, jotka tekevät oleskelustasi lentokentällä mukavan. Jos lennät Wizzairilla, porttialueella sijaitsee heidän oma kahvila, joka on avoinna lentojen mukaisesti. Kaikille avoinna olevalla Turku Cafella on lentokentällä kaksi kahvilaa, porttialueella ja terminaalihallissa. Täällä voit nauttia kupillisesta kahvia ja pientä purtavaa, sekä lounas on saatavilla lähtöselvitysaulassa sijaitsevassa kahvilassa. Se on avoinna lentojen mukaisesti ja istuessa kahvilassa voit katsella kiitotien tapahtumia. Lentokentän myymälässä voit tehdä erilaisia ostoksia ja valita laadukkaiden paikallisten lahjatavaroiden, kuten Muumi-tuotteiden ja makeisten välillä. Yksi lentokentän erityispalveluista on Louge-työtila, joka on avoinna kaikille ja voit täällä ladata elektronisia laitteitasi, istua mukavissa tuoleissa, lukea kirjoja hyllystä ja jopa soittaa pianoa. Langaton verkko on saatavilla kaikille ilmaiseksi lentokentän alueella. Tämän kaiken lisäksi voit huoltaa auton lentohuollossa, keinua keinutuoleissa, käyttää postilaatikkoa tai varata VIP-tilat. Autovuokraamot Turun lentokentällä sijaitsevat lähtöselvitysaulassa.

  Kulkuyhteydet Turun lentokentällä

  Turun lentokentältä kaupungin keskusta sijaitsee noin kahdeksan kilometrin, Raisio seitsemän kilometrin ja Naantali 20 kilometrin päässä. Lentokentän ja Turun keskustan välillä liikennöi linja-autolinja 1. Bussipysäkki sijaitsee terminaalin edessä ja sitä liikennöi Föli. Lipun voit ostaa suoraan kuljettajalta. Kaupungin Matkahuollolta pääset matkustamaan kaukoliikenteen linja-autoilla muualle Suomeen, vaikkapa Tampereelle tai Helsinkiin, tai juna-asemalta kaukaisempiin kohteisiin. Voit myös ottaa taksin lentokentältä kaupunkiin, joita löydät terminaalin edustalta taksitolpilta. Ne odottavat matkustajia lentoaikataulujen mukaan, mutta voit myös soittaa itsellesi taksin paikalle etukäteen. Autonvuokraus Turun lentokentältä vapauttaa sinut kaikista aikatauluista ja kiireestä.

  Pysäköintivinkkejä

  Turun lentokentällä on käytössä puomijärjestelmä ja sinun tulee ottaa lippu automaatista sisään tullessa. Kaikissa tapauksissa pysäköinnistä tulee maksaa samojen hintojen mukaan. Kaupungin keskustassa on kaksi pysäköintivyöhykettä, jotka kuuluvat kaupungille, mutta kaupungista löytyy myös monia yksityisiä pysäköintialueita. Katupysäköinti on maksullista arkisin ja lauantaisin ja sunnuntaisin ilmaista. Maksun voit suorittaa käteisellä maksuautomaateissa tien varsilla tai mobiililaitteella. Kaupungilla ei ole omia parkkihalleja, ne ovat kaikki yksityisessä omistuksessa ja jokaiseen pätee oma hinnoittelu. Parkkihallit, joissa on eniten tilaa, sijaitsevat hyvällä paikalla ja helposti saavutettavissa ovat Auriga ja Harppuunaparkki keskustassa sataman vieressä, Eskelin parkkitalo, Kivikukkaro ja Julia Aurajoen varrella kaupungista itään kauppatorin läheisyydessä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turun lentokentän kotisivut