Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO UKRAINA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Ukrainassa parhailla hinnoilla

  Ukraina on Itä-Euroopan maa Mustanmeren pohjoisosassa, jolla on seitsemän eri naapurimaata, joista suurimpia ovat Puola, Romania ja Venäjä. Suunnittele omatoiminen ja rento loma Auto Europen avulla autonvuokrauksella Urainassa. Yli 60 vuoden kokemuksella voimme tarjota asiakkaillemme suuren valikoiman eri autoluokkia ja markkinoiden edullisimmat hinnat. Ukrainan rikas kulttuuri ja edulliset matkakohteet ovat helposti tavoitettavissa omalla autolla autovuokraamosta Ukrainassa. Etsi itsellesi sopivin autovuokraamo lentokentillä, kaupunkien keskustasta tai rautatieasemilta. Varaa heti ja lomasi voi alkaa!

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Ukrainassa on suotuisat olosuhteet ja rikas tarjonta vapaa-ajalle, eri terveyden hoitomuotoja ja matkailun kehittämiseen mahdollisuuksia. Ainutlaatuiset maisemat, ihana luonto, kansallispuistot, vuoret ja eri lääketieteelliset hoitomuodot luovat hyvät mahdollisuudet muodostaa erittäin kehittyneet virkistysmahdollisuudet. Ukraina on niin monipuolinen, että sieltä löytyy tekemistä jokaiselle. Vaihteleva luonto tarjoaa lämpimiä hiekkarantoja auringonpalvojille, vuoristomaisemia retkeilijöille, kauniita metsiä täynnä sieniä ja marjoja ja kulttuurikaupunkeja shoppaajille. Autonvuokraus Ukrainassa antaa sinulle mahdollisuuden kokea kaiken yhdessä!

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  • Ukrainassa ajetaan tien oikealla puolella.
  • Tarvitset kansainvälisen ajoluvan/ajokortin kotimaisen ajokortin lisäksi.
  • Turvavöiden käyttö on pakollista ja veren alkoholipitoisuus oltava nolla.
  • Useimmat liikennemerkit ovat kirjoitettu kyrillisin kirjaimin.
  • Suurempia teitä on viimeaikoina kunnostettu, mutta yleisesti pienemmät ja maaseututiet ovat huonossa kunnossa ja kuoppaisia.
  • Paikalliset eivät aina noudata liikennesääntöjä ja ajaminen maassa voi olla haastavaa. Suosittelemme kuitenkin sinua noudattamaan kaikkia sääntöjä sakkojen yälttämiseksi.
  • Teiden varsilta löytyy useita hyviä huoltoasemia. Kaikilla huoltoasemilla ei hyväksytä luottokortteja, joten pidä mukana käteistä. Normaalisti ne ovat itsepalveluasemia ja polttoaine maksetaan etukäteen.

  Tiemaksut

  Ukrainassa ei ole maksullisia teitä.

  Ikävaatimukset

  Autovuokraamot Ukrainassa vaativat kuljettajalta vähintään 21 vuotta vuokratessa autoa. Ikä kuitenkin vaihtelee 21-26 vuoden välillä vuokraamosta riippuen ja yleensä alle 26 vuotiaiden on maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu.

  Valuutta

  Ukrainan valuutta on hryvnia, joka otettiin käyttöön vuonna 1996. Kansainvälinen Ukrainan valuutan merkki on UAH. Rahaa voi vaihtaa pankeissa, hotelleissa, kaupoissa tai lisensoiduissa valuutanvaihtopisteissä. Valuutanvaihtoa varten ei tarvitse passia. VISA, MasterCard/EuroCard luottokortteja hyväksytään suurimmissa hotelleissa, ravintoloissa, kasinoissa, kaupoissa ja pankkiautomaateilla.

  Aikaero

  Ukrainassa on sama kellonaika kuin Suomessa.

  Sanakirja

  Virallinen kieli maassa on ukraina, jota puhuu 70% väestöstä. Siitä seuraava yleisesti käytetty kieli on venäjä, joka oli tunnustettu yhdeksän alueen kieleksi ja on etnisten vähemmistöjen kieli.

  Hei - Vitayu
  Hyvää huomenta - Dobroho ranku
  Näkemiin - Do pobacennja
  Tervetuloa - Laskavo prosymo
  En ymmärrä - Ja ne rozumiju
  Kyllä - Tak
  Ei - Ni
  Paljonko tämä maksaa? - Skilky ce kostuje?
  Kiitos - Diakuju
  Anteeksi - Pereprosuju
  Ole hyvä - Bud' laska
  Apua! - Dopomozi?!

  Verkkovirta

  Sähkövirta ja pistorasiat Ukrainassa ovat samat kuin Suomessa, joten et tarvitse adaptereita mukaan.

  Viisumi & suurlähetystöt

  Suomen ja muiden EU-maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Ukrainaan alle 3 kuukauden pituisille matkoille. Pidemmille matkoille ja oleskelulle on hankittava oleskelulupa tai viisumi.

  Suomen suurlähetystö Kiev
  Suomen suurlähetystö
  Vul. Striletska 14
  01901 Kiova, Ukraina
  Puhelin: +380 442 787 049
  Sähköposti: sanomat.KIO@formin.fi

  Käytännöllisiä linkejä

  Ukraina turisti-info