Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO VAASAN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Autonvuokraus Vaasa lentokenttä - Varaa ja säästä

  Vaasa sijaitsee Suomen länsirannikolla ruotsinkielisellä alueella Pohjanmerellä. Vaasan ympäristöstä löytyy monipuolinen saaristo. Vaasa on täynnä historiaa, museoita ja taidetta. Tekemistä riittää vuoden ympäri koko perheelle kaupungissa sekä sitä ympäröivässä luonnossa. Vaasasta pohjoiseen löydät Raippaluodon sillan, joka on Suomen pisin silta mantereelta saaristolle. Autonvuokraus Vaasan lentokentältä antaa sinulle oivan mahdollisuuden matkustaa vapaasti omaan tahtiisi minne ikinä haluatkin. Vaasa on tutustumisen arvoinen ja sen ympäristö on täynnä aktiviteettejä. Vaasasta ei ole pitkä matka Ruotsin Uumajaan lautalla tai autolla vaikkapa Tampereelle tai Ouluun. Valitse Auto Europe ja nauti lomastasi.

  Lentokenttätiedot

  Vaasa Airport (VAA)
  Virallinen nimi: Vaasa Airport, Vaasan lentoasema
  Osoite: 65380 Vaasa
  Puhelin: 020 708 6130
  Sijanti: Vaasan keskustaan on matkaa noin 9 kilometriä.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Finnair, Blue1, Flybe ja Norwegian.

  Terminaalit

  Vaasan lentokentällä on vain yksi terminaali.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Toimistot autovuokraamoilla Vaasan letokentällä sijaitsevat suoraan rakennuksessa. Lentokentän edustalla on vuokra-autoille oma parkkipaikka.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Budget 8.00 - 22.00
  Europcar 7.00 - 22.00
  Hertz Ma-pe 6.00 - 23.00
  la 6.00 - 18.30
  su 7.00 - 23.00
  Sixt 6.00 - 24.00

  Lentokenttäpalvelut

  Vaasan lentoasemalla on kaksi kahvilaa, joista toinen sijaitsee ennen turvatarkastusta ja toinen sen jälkeen ja joissa voit nauttia tuoreista ja herkullisista leivonnaisista ja kahvilatuotteista. Toisen kahvilan yhteydessä on myös myymälä, josta voi hankkia tuliaisia. Lentokentällä voit käyttää ilmaiseksi sen wifi-yhteyttä. Muihin palveluihin kuuluu kokoustilat (max 18 henkilölle), lastenhoitohuone ja postilaatikko. Lentoasemalla ei ole pankkiautomaattia.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Vaasan lentokentältä on matkaa noin 74 kilometriä Seinäjoelle, 97 kilometriä Kristiinankaupunkiin ja 103 kilometriä Pietarsaareen. Lentoaseman ja Vaasan välillä liikennöi Vaasan paikallisliikenne Oy. Joukkoliikenteen aikataulut Vaasan linja-autoasemalle ja rautatieasemalle voi tarkistaa Matkahuollon ja VR:n sivuilta. Lentokentän edustalla voit löytää takseja lentojen mukaan. Voit tilata taksin terminaalin ilmaisesta taksipuhelimesta. Jos autonvuokraus Vaasan lentokentältä ei sovi, vuokraa auto vaikkapa kaupunkitoimistosta.

  Pysäköinti

  Lentokentällä on kaksi pysäköintialuetta, jotka ovat molemmat terminaalin läheisyydessä ja pienempi alue (P1) on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin. Alle 25 minuutin pysäköinti on P2 alueella ilmaista ja josta löytyvät myös lämpöpaikat. Invapaikat löytyvät P1 alueelta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Vaasa Airport kotisivut