Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO ZÜRICHIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Zürichin lentokentällä edullisesti

  Zürich, joka sijaitsee hohtavan järven vieressä ja jota kehystävät lumihuippuiset Alppien vuoret, sekoittaa saumattomasti sisä- ja ulkoaktiviteettejä. Kävele vanhankaupungin ympärillä, tarkista suosituimmat nähtävyydet, kuten Viadukt, ja pulahda sitten paikallisten rakastamiin badi ulkoilmauima-altaisiin tai Zürichin järveen. Koe henkeäsalpaavat maisemat ja hyppää junaan ja suuntaa kohti lähellä olevaa vuoristoa, tai lisää hieman ylellisyyttä ja taidetta elämääsi ja silmäile kaupungin päärautatieasemaa ja ostoskatua Bahnhofstrasse, joka on yksi maailman kalleimmista. Zürich rakastaa myös juhlintaa, ja jännittävän baari- ja klubiverkoston avulla, joka on avoinna pikkutunteihin saakka, voit kokea tämän Euroopan varakkaimman kaupungin yöelämää. Autonvuokraus Zürichin lentokentältä vapauttaa sinut aikatauluista ja voit lähteä tutustumaan sen ympäröiviin näkemisen arvoisiin kohteisiin, kuten Reinin putoukset tai maan pääkaupunki Bern. Sveitsillä on neljä naapurimaata, joista kaikki sijaitsevat suhteellisen lähellä, joten jos sinulla on enemmän aikaa, suunnittele ikimuistoinen kiertomatka tässä Euroopan osassa. Tutustu, mitä mieltä muut ovat laadustamme autonvuokrauksen asiakasarvosteluissa Zürichistä.

  Zürichin lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Kloten Airport, on Sveitsin suurin kansainvälinen lentokenttä. Sitä pidetään usein yhtenä parhaimpana lentokenttänä maailmalla kymmenen muun joukossa. Lentokenttä sijaitsee kätevästi 13 kilometrin päässä Zürichistä pohjoiseen, mikä tarkoittaa, että joukko paikallisia ja alueellisia linja-autoja palvelevat lentokenttää sen linja-autoasemalla. Nopein ja kätevin tapa päästä lentokentälle on raitiovaunulla nro. 10, joka kulkee 7–15 minuutin välein lentokentältä Zürichin päärautatieasemalle. Autonvuokraus Zürichin lentokentällä on saatavilla lentokentän keskuksessa ensimmäisessä kerroksessa. Auto Europe haluaa olla aina siellä, minne matkailijat suuntaavat joko viettämään lomaa, tai liikematkalle. Täältä on erinomaiset yhteydet muihin suosittuihin Sveitsin kohteisiin, kuten Geneve, mistä taas pääsee lyhyessä ajassa Ranskaan. Idässä sijaitseva Itävalta ja pohjoisen Saksa takaavat oivat puitteet saksankielistä kiertomatkaa varten, ja me avustamme sinua parhaan auton löytämisessä Zürichi lentokentällä!

  Lentokenttätiedot

  Zürichin lentokenttä on monien kansainvälisten lentolinjojen tärkein solmupiste, jolla on kolme terminaalia, A, B/D ja E. Terminaalit A ja B/D ovat kytketty Airside Centeriin (tärkein lentokenttäkompleksi), kun taas terminaalista E pääsee keskukseen maanalaista Skymetron liukusiltaa pitkin. Lentokenttä rakennettiin vuonna 1945 heti kansainvälisiä lentoja ajatellen ja ensimmäisen kerran sitä laajennettiin vuonna 1956. 70-luvulla rakennettiin terminaali B ja merkittävä laajennushanke tapahtui vuonna 2003, jonka seurauksena lentokentälle rakennettiin uusi pysäköintihalli, uusi keskikenttäterminaali ja automaattinen maanalainen liukusilta. Vuonna 2008 terminaali B kunnostettiin kokonaan ja avattiin muutama vuosi sen jäkeen. Matkustajat voivat löytää lukuisia eri palveluja, joihin kuuluvat myös harvemmin saatavilla olevat, lääkäri- ja hammaslääkärikeskukset, silmäklinikka ja eläinlääkäri.

  Zürichin lentokenttä (ZHR)
  Virallinen nimi: Flughafen Zürich.
  Osoite: 8058 Kloten, Switzerland.
  Puhelinnumero: +41 43 816 22 11
  Sijainti: Lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä pohjoiseen Zürichin keskustasta Klotenin, Rümlangin, Oberglattin, Winkelin ja Opfikonin kunnissa.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Zürichin lentokentällä liikennöi lukuisia eri lentoyhtiöitä, vain pieni osa niistä ovat ainoastaan sesonkilentoja. Tärkeimpiä ja suurimpia lentoyhtiöitä ovat Air Baltic, Air France, Alitalia, British Airways, easyJet, Emirates, Eurowings, Finnair, KLM, Lufthansa, SAS ja Swiss.

  Mistä noudan vuokra-auton Zürichin lentokentältä?

  Autovuokraamot Zürichin lentokentältä löytyvät vuokra-autojen alueelta lentokenttäkeskuksesta ja autot P3 parkkitalossa. Lentokentällä teemme yhteistyötä parhaimpien vuokraamojen kanssa. Kun palautat autoa, seuraa kylttejä, joissa lukee ”Cental Car Return, P3”. Se vie sinut suoraan parkkitaloon, jossa voit jättää autosi oikealle parkkipaikalle. Mikäli et ole varma menettelyistä, voit aina kysyä lisää paikan päällä vuokraamon työntekijöiltä. Huoltoasema tankkaamista varten löytyy myöskin lentokentän alueelta.

  Alamo Zürich lentokenttä Alamo Zürichin lentokentällä
  Flughafenstrasse 3,
  8302, Kloten, Sveitsi

  +41 848 445 522
  Aukioloajat:
  Ma-su 07:00-23:00
  Dollar Zürich lentokenttä Dollar Zürichin lentokentällä
  Flughafenstrasse 3,
  8058, Kloten, Sveitsi

  +41 43 816 27 37
  Aukioloajat:
  Ma-su 06:30-23:59
  Europcar Zürich lentokenttä Europcar Zürichin lentokentällä
  Flughafenstrasse 3,
  8058, Kloten, Sveitsi

  +41 43 255 56 56
  Aukioloajat:
  Ma-su 06:30-23:30
  Sixt Zürich lentokenttä Sixt Zürichin lentokentällä
  Flughafenstrasse 3,
  8060, Kloten, Sveitsi

  +41 848 884 444
  Aukioloajat:
  Ma-su 06:00-23:30

  Terminaalit

  Lentokentällä on kolme terminaalia, joita kutsutaan terminaaleiksi A, B ja E (joskus myös porteiksi A, B/D ja E). Ne yhdistyivät toisiinsa vuonna 2003 rakennettun Airside Centerin kautta keskeiseen rakennukseen. Terminaalissa A liikennöi Schengen maiden ja kotimaisia lentoja ja suunnitelmissa on muuttaa koko kompleksi vuodesta 2021 alkaen. B/D terminaali käsittelee sekä Schengen, että sen ulkpuolisten maiden matkustajia erillisten porttien kautta. Hieman kauempana keskuksesta sijatseva terminaali E on tarkoitettu vain Schengenin ulkopuolisille kansainvälisille lennoille. Airside keskuksen yhteydessä oleva lentokenttäkeskus käsittää useita rakennuksia ja sisältää lentoyhtiöiden lähtöselvitysalueet, ostoskeskuksen, rautatieasema, parkkipaikat ja bussi- ja raitiovaunuterminaalit. Kaikki lähtevät matkustajat pääsevät turvatarkastuksen kautta samalle lähtötasolle, josta löytyvät verovapaat kaupat ja erilaiset baarit ja ravintolat. Sen jälkeen matkustajat erotellaan Schengen ja muiden maiden kesken portin oleskelutiloihin, ja Schengen maiden ulkopuolelle matkustavien on kuljettava tullitarkastuksen kautta. Saapuvat Schengen maiden ja muut matkustajat saapuvat lentokentälle ja kulkevat lentokenttäkeskukseen eri reittejä pitkin.

  Lentokenttäpalvelut

  Zürichin lentokentältä löytyy yli 40 ravintolaa, jotka vaihtelevat tunnetuista pikaravintoloista, kuten Starbucks, McDonald’s ja Burger King, tavallisiin ravintoloihin, kuten WALTER, joka tarjoaa Välimeren ruokia, Confiserie Sprüngli Café & Lounge tarjoaa aamiaista, Fernweh voileipiä, Umaizushi sushia, Chalet Suisse sveitsiläisiä aterioita ja Marché sekä sveitsiläistä, että kansainvälistä ruokaa. Radisson Blu hotelli sijaitsee suoraan lentokentällä, joten matkustajat pääsevät sen ravintolaan Filini, joka on erikoistunut italialaiseen keittiöön. Hotellin Angels’ Wine Tower Bar tarjoaa laajan viinivalikoiman lisäksi klassisia cocktaileja ja valikoiman ruokia, mukaan lukien pienet lautaset ja voileivät. Nauti juoma lentokentällä Alpenblick-baarissa, josta on upeat näkzmät Alpeille. Lentokentän ainutlaatuisimpia aktiviteetteja ovat bussi- ja opastetut retket, joita tarjotaan yksilöille ja perheille. Ne vievät asiakkaat lentokentän kulissien taakse, jota suurin osa ihmisistä ei koskaan näe. Zürichin lentokentällä on pari näkötasannetta, jotka ovat avoinna matkustajille. Sveitsin makuja saat ostaa useista sveitsiläisistä kaupoista, kuten Sprüngli ja Lind suklaakaupat, ikonisten sveitsiläisten rannekellojen liike Swatch ja alkuperäisen Sveitsin armeijan veitsen valmistaja Victorinox. Muuhun valikoimaan kuuluvat tutut tuotemerkit, kuten H&M, Hugo Boss, Burberry, Hermès ja Gucci. Koska Zürichin lentokenttä on tärkeä solmukohta, täältä löytyy useita Swiss lentoyhtiön oleskelutiloja. Muita ovat Emirates Lounge, dnata Skyview Lounge ja kaksi ASPIRE Lounge -tilaa, jotka on tarkoitettu osallistuvien lentoyhtiöiden ja klubien liike- tai economy-luokan jäsenille ja matkustajille. Autonvuokraus Zürichin lentokentältä löytyy omalta autovuokraamojen alueelta.

  Kulkuyhteydet Zürichin lentokentällä

  Autovuokraamosta Zürichin lentokentältä pääset helposti ja nopeasti kaupunkiin A51moottoritietä pitkin noin 10 minuutissa. 16 linja-autoa ja Postbus-bussia yhdistävät Glatt-laakson, Zürcher Unterlandin ja Zürich Oerlikonin alueiden tärkeimmät kunnat lentokentän kanssa. Ne liikennöivät noin joka 10 minuutin välein tunneittain. Zürichin lentokentän katoksellinen linja-autoasema on Sveitsin suurin, jolta pääsee suoraan lähtöselvitysalueille ja muihin lentokentän osiin. Raitiovaunu numero 10 kulkee noin joka 7-15 minuutin välein suoraan lentokentältä Zürichin päärautatieasemalle Glattparkin, Oerlikonin ja Irchelin kautta. Numero 12 kulkee lentokentältä Stettbachin asemalle Glattbruggin ja Wallisellenin aseman kautta. Se kulkee 15 minuutin välein ja tarjoaa monia vaihtovaihtoehtoja muihin kohteisiin. Numero 12 tarjoaa nopean, mukavan ja edullisen matkan Glatt-laakson kautta. Tarvitse vain yhden lipun vyöhykkeelle 121 koko raitiovaunun 12 reitille. Lentokentän rautatieasema sijaitsee lentokenttäkeskuksen alla. Asemalta löytyvät Zürichin S-Bahn palvelut sekä suorat InterRegio-, InterCity- ja Eurocity-linjat muihin kaupunkeihin, kuten Basel, Bern, Geneve, Lausanne, München ja St. Gallen. Zürichin päärautatieasemalle kulkee noin 13 junaa tunnissa. Matkaan menee aikaa noin 9–13 minuuttia.

  Pysäköintivinkkejä

  Löydät tarpeisiisi sopivan pysäköintipaikan Zürichin lentokentältä, joka on myös mahdollista varata etukäteen. Terminaalikeskuksen edestä löytyy 4 eri pykäköintihallia. Niitä voi käyttää myös silloin, jos suuntaat lentokentälle vain tekemään ostoksia. Tätä varten lentokenttä suosittelee parkkialueita P2 ja P3. Kauempana lentokentältä sijatsee parkkipaikkoja myös pitkäaikaista pysäköintiä varten, joita voi vuokrata ja suoraan sisäänkäynnin luota muutamia vain matkustajien pudottamista varten. Autonvuokraus Zürichin lentokentällä tapahtuu parkkihallissa P3. Zürichin kaupungissa voit löytää valkoisella ja sinisellä värillä merkittyjä pysäköintivyöhykkeitä ja maanalaisia pysäköintialueita, joissa sovelletaan erilaisia pysäköintilupia. Pysäköinti tien varsilla on pääsääntöisesti vain kaupungin asukkaille. Sinisellä merkityille parkkialueille voi pysäköidä parkkikiekolla noin 1-1,5 tunniksi maanantaista sunnuntaihin klo 08.00 - 19.00 välillä. Erilaisia parkkisääntöjä ja aikoja sovelletaan kuitenkin Zürichin länsipuolella. Näiden aikojen ulkopuolella pysäköinti on ilmaista. Joskus pysäköinti on ilmaista valkoisella merkityillä alueilla, mutta enimmäkseen ne ovat tarkoitettu lyhytaikaista pysäköintiä varten 30 minuutista 2-4 tuntiin. Keltaisella merkityille paikoille pysäköinti on ehdottomasti kielletty. Tien varsilla on hankala löytää vapaaita paikkoja, joten suosittelemme käyttämään joitakin kaupungin parkkihalleista, joita löytyy ympäri Zürichiä. Halvimmat P+R pysäköintialueet löytyyvät metro- ja rautatieasemien läheisyydessä.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Zürichin lentokentän kotisivut