Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  GOLD RATE INFOGRAFIIKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Gold Rate: Erikoispaketti matkalle USA:ssa ja Kanadassa

  Suunnitteletko matkaa, tai ennemminkin, matkaa USA:han tai Kanadaan? Meillä on mahtavia uutisia sinulle! Auto Europella on erikoispaketti saatavilla autonvuokraukselle USA:ssa ja Kanadassa! Varaa Gold Rate- paketti vuokra-autollesi näissä kohteissa ja hyödyt ensimmäisestä tankillisesta polttoainetta täysin ilmaiseksi ja jopa kolmesta lisäkuljettajasta! Vaihtoehtoisesti voit myös varata erillisen paketin, joka sisältää navigaattorin Rold Rate- paketin kanssa.

  Auto Europe on kokenut autonvuokrauksen välittäjä maailmanlaajuisesti. Meillä on rikas verkosto kaikilla suurimmilla ja paikallisilla autovuokraamoilla ja yli 24,000 nouto- ja palautustoimistoa maailmalla. Auto Europe takaa asiakkailleen hyödyn parhaista tarjouksistamme markkinoilla ja mahtavan asiakaspalvelun. Varaa netissä tai soita meille varauskeskukseen Suomesta!

  Oletko matkustamassa USA:han tai Kanadaan? Me tiedämme, miten voit säästää paljon matkallasi! Kaikki mitä tarvitset, on Gold Rate!

  Kolme lisäkuljettajaa
  Ei yksi lisäkuljettaja, vaan kolme!
  Kun vuokraat auton muualta peruspaketilla, se todennäköisesti sisältää vain yhden kuljettajan. Kaikista lisäkuljettajista on maksettava lisämaksuja. Hyödynnä Gold Rate-pakettia ja voit kirjata ei vain yhden, mutta kolme lisäkuljettajaa! Eikö tämä olekkin mahtava ominaisuus matkallesi? Ja Pohjois-Amerikassa on tästä taatusti hyötyä!

  Ilmainen ensimmäinen tankillinen polttoainetta
  Miksi maksaa ensimmäisestä tankillisesta polttoainetta, kun voit saada sen ilmaiseksi? Meidän Gold Rate-paketti sisältää sinulle ensimmäisen tankillisen polttoainetta. Kiinnitä turvavyö ja lähde tien päälle unelmiesi matkalle.

  Vapaaehtoinen navigaattori
  Gold Rate-paketti voi pitää sisällään valinnaisen navigaattorin. Tämä on osa erillistä pakettia, jonka tarjoavat jotkut yhteistyökumppaneistamme. Käy läpi hakutuloksia varausjärjestelmässämme ja voit löytää autovuokraamot, jotka tarjoavat navigaattoria Gold Rate-paketissa.

  Infografiikka: Gold Rate