Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  PARHAAT JOULUMARKKINAT EUROOPASSA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Joulumarkkinat Euroopassa

  Joulun aika on paras aika tutkia suosittuja Euroopan pääkaupunkeja täysin uudella tavalla. Useimmilla niistä on kauniita joulumarkkinoita kaupungin keskustassa värikkäiden kirkkaiden valojen lisäksi kaupungin kaduilla. Anna meidän viedä sinut lumoavaan maailmaan ja näyttää sinulle tuntematon puoli joulusta! Kiitoksena yhteistyökumppanuudelle kansainvälisten ja paikallisten autovuokraamojen kanssa, me voimme tarjota yli 24,000 noutotoimistoa 150 eri maassa. Matkustat sitten Euroopan maassa tai toisella mantereella, löydät varmasti täydellisen auton tarpeillesi. Juhli ja nauti tästä joulusta täysin eri tavoin vuokra-autolla Euroopassa!

  Kööpenhamina, Tanska

  Tivoli Gardens
  Joulun vietto Tivolin huvipuutarhassa on oikea klassikko kööpenhaminalaisten kesken. Markkinoiden kohokohta on jokavuotinen ilotulitusfestivaali joulun aaton ja uuden vuoden aaton välillä, jolloin voit ihailla valojen ja värien purkauksia puutarhan yllä!

  Wien, Itävalta

  Christkindlmarkt
  Nämä joulumarkkinat pystytetään kaupungintalon eteen jane tunnetaan suuresta valikoimasta aktiviteettejä jokaiselle ikäluokalle: joulupipareiden leipominen ja kynttilöiden teko on jotakin lapsille, ja aikuiset voivat sillä välin nauttia eri kuoroesityksistä ilmaiseksi joka viikonloppuna.

  Praha, Tsekin tasavalta

  Vanhankaupungin aukion markkinat & Wenceslasin aukio
  Nämä viehättävät markkinat ovat levittäytyneet ympäri vanhaa kaupunkia ja valaisevat kaupunkia tuhansilla valoilla. Värikkäästi koristeltu joulukuusi Vanhankaupungin aukiolla on markkinoiden tärkein symbooli. Joulukuu on paras aika kokeilla maukasta trdelrikia: tyypillinen makea leivonnainen sokerilla ja saksanpähkinäsekoituksella.

  Lontoo, Englanti

  Hyde Park
  Kuuluisasta Hyde- puistosta löytyy fantastiset joulumarkkinat, joilla vierailijat voivat ostaa erikoisia lahjoja tai nauttia lämpimistä juomista. Sisäänpääsy on ilmainen. Puisto tarjoaa myös sirkusta, suuren maailmanpyörän ja Lontoon suurimman luistelukaukalon. Anna maagisen jäävaltakunnan hämmästyttää!

  Zürich, Sveitsi

  Zürich Christmas Market
  Zürichin päärautatieasema muuttuu jättiläismäisiksi joulumarkkinoiksi yli 160 myymälällä. Ne ovat Euroopan suurimmat joulumarkkinat. 15 metrinen joulukuusi on koristeltu Swarovskin kristalleilla.

  Nürnberg, Saksa

  Christkindlesmarkt
  Nürnberger Christkindlesmarkt tunnetaan ensimmäisinä ja alkuperäisinä joulumarkkinoina Saksassa ja ne ovat maan suurimmat, jolla käy yli kaksi miljoonaa virasta ympäri maailman. Perinteisten jouluostoksien lisäksi on tavanomaista kokeilla kuppi Glühweinia (lämmin glögi) alkuperäisen kaupungin makkaran kanssa, Nürnberger Würstl.

  Rooma, Italia

  Piazza Navona
  Nämä ovat Italian kuuluisimmat markkinat. Markkinoiden keskellä voit nähdä Befanan hahmon: noita, joka tuo lahjoja lapsille ympäri Italiaa yöllä 5. tammikuuta. Voit myös löytää Befana nukkeja, joita voit ostaa markkinoiden kojuista.

  Brysseli, Belgia

  Winter Wonders - Plaisirs D'Hiver
  Voit löytää yli 250 kojua Gran-Place aukiolla Brysselin keskustassa. Luistelun lisäksi voit viihdyttää itseäsi suurella valikoimalla esityksiä ja puuhia, kuten konserteilla ja musiikkiparaateilla sekä katuesityksillä ja uskonnollisilla kulkueilla.

  Strasbourg, Ranska

  Christkindelmärik
  Nämä joulumarkkinat ovat Ranskan vanhimmat ja niitä on pidetty Strasbourgin katedraalin ympärillä vuodesta 1570 asti. Lämpimän glögin ja mausteiden lisäksi kokeile upeita Alsatian leivonnaisia Saksan kulinaariperinteen mukaan.

  Göteborg, Ruotsi

  Lieberg Christmas Market
  Göteborgin huvipuistossa pidetyt joulumarkkinat ovat Ruotsin suurimmat. Markkinat antavat hyvän mahdollisuuden lapsille ja vanhemmille jouluostoksia varten yhdessä ja tarjoaa ruotsalaista ruokaa ja joulunajan herkkuja.

  Infografiikka: Joulumarkkinat Euroopassa