Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  5 parasta kahvilaa Euroopassa kahvin ystäville

  Suomalaiset ovat tunnetusti maailman suurimpia kahvin kuluttajia ja vannoutuneita kahvin rakastajia. Oli suosikkisi sitten kahvi mustana, maidolla, espresso tai cappuccino, tulet varmasti rakastamaan Euroopan pairhaimpia kahviloita! Löydät kaikkea tunnelmallisita perinteisistä kahvitaloista trendikkäisiin uutuuskahviloihin, jossa valmistetaan kahvia tavoilla, joista et ole koskaan tiennyt! Nämä kuuluisat kahvilat Euroopassa tuovat iloa jokaiselle kahvin ystävälle.

  1. The Barn – Berliini, Saksa

  Löydät tämän pienimuotoisen kahvilan Berliinin taidealueella taidegallerioiden, ravintoloiden ja omaperäisten paikallisten putiikkien keskellä. 'The Barn' on uniikki 'kolmannen aallon' kahviliikkeen esimerkki; he erikoistuvat neljään eri kahvin valmistustapaan (AeroPress, Woodneck, V60, Syphon), käyttävät vain osmosis-suodatettua vettä ja paahtavat omat kahvipavut. Käy kahvilassa nauttimassa vaikkapa vain heidän yksinkertaisesti suodatettua kahvia ja samalla maista kotitekoista porkkanakakkua. Kahvittelun jälkeen hyppää vuokra-autosi kyytiin Berliinissä ja jatka lomaasi tutkien tämän Euroopan historiallisen kaupungin lumoavia kohteita.

  2. Drop Coffee – Tukholma, Ruotsi

  Skandinavian arvostettu ja tunnettu kahvikulttuuri on saanut aikaan lukuisia erinomaisia kahviloita ja pienimuotoisia kahvibaareja ympäri Skandinaviaa. 'Drop Coffee' Tukholmassa on yksi Ruotsin parhaimmista, jolla on omat suodatinkahvierikoisuudet ja kahvia tarjoillaan makeisten ja leivonnaisten kanssa. Kahvila myös pitää huolen, että kahvi on tuotettu kestävällä kehityksellä ja kuuluu reilun kaupan piiriin, ja näin ollen tukee reilua kahvin tuotantoa. Heidän kahvinvalmistusmenetelmä poistaa kitkeryyden ja tuo esiin kahvin oikean maun. Syö kahvisi kanssa perinteisiä kanelipullia.

  3. Sant’Eustachio Il Caffè – Rooma, Italia

  Italia on oikea kahviloiden kultakaivos, joka on täynnä espresson ja poikkeuksellisten kahvinvalmistustapojen asiantuntijoita. Kahvin valmistus on elämäntapa Roomassa ja voit kokea tämän filosofian 'Sant’Eustachio Il Caffè'-kahvilassa Roomassa. Perustettu vuonna 1930, tällä kahvilalla on rikas historia ja monia tarinoita kerrottavana. Heidän erikoisuuksien valmistus on salaisuus, joka tunnetaan vain nimellä 'The Blend'. Tämä kohde on tutustumisen arvoinen ja voit myös ostaa kahvia mukaasi kotiin! Tämä kahvila on pystynyt sekoittamaan perinteisiä kahvinvalmistustaitoja modernin tekniikan kanssa, joka tekee siitä hyvin erityisen verrattuina muihin Euroopan kahviloihin. Roomassa tee niin kuin fiksu matkaaja tekisi, vuokraa auto Roomasta ja näe kaikki kaupungin hämmästyttävät kohteet.

  4. Screaming Beans – Amsterdam, Alankomaat

  Ei pidä sekoittaa Amsterdamin kuuluisia 'kahvikappoja' (eli marihuanan polttamiselle tarkoitettuja liikkeitä), Amsterdamin poikkeuksellisiin asiantunteviin kahvin valmistajiin, jotka nousevat huomattavaan kansainväliseen asemaan. 'Screaming Bean' Hartenstraatissa on enemmänkin kahvila kuin ravintola ja voit nauttia hyvälaatuista kahvia leivonnaisten tai voileipien kanssa. 'Screaming Beans' paahtaa omat kahvipapunsa joka viikko, joka takaa jokaisen kupin tuoreuden yhdessä vaikuttavan maun kanssa. 'Screaming Beans' tarjoaa myös viinin ja kahvin maistelua heille, jotka haluavat saada syvemmän kahvinautinnon.

  5. Kent Kaffe Laboratorium – Kööpennhamina, Tanska

  Pohjois-Eurooppalaiset juovat eniten kahvia maailmassa, varsinkin Tanskassa, Suomessa ja Ruotsissa, mikä tarkoittaa, että pohjoismaalaiset ottavat kahvinjuonnin tosissaan. 'The Kent Kaffe Laboratorium' on kuin testamentti tanskalaisten kahvinjuonnille; suoraan käännettynä kahvilaboratorio, tämä kahvila on suunnattu mustan kahvin valmistukselle. Kokeellinen kahvin valmistus pitää sisällään lukuisia eri kahvinvalmistusmenetelmiä ja kahvila tarjoaa kahdeksan eri kahvityyppiä. 'Kent Kaffe Laboratoriumin' rakkaus mustaan kahviin on niin suurta, että heidän tehtävä on ollut avata tavallisen kahvinkäyttäjän silmät aikaisemmin unohdettuihin mustan kahvin mahdollisuuksiin. Maidon tai sokerin lisääminen kahviin ei suositella, sillä kahvipapujen makua arvostetaan kaiken muun ylitse. Kentistä on nopeasti tulossa yksi Euroopan suosituimmista kahviloista sen erikoistumisen ansiosta mustaan kahviin sekä ainutlaatuisesta laboratorio-asettelusta.

  Etsi blogi


  Categories