Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO AMSTERDAM

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Amsterdamissa Auto Europen kanssa

  Auto Europe on tarjonnut laadukkaita autonvuokrauspalveluita kilpailukykyisin hinnoin yli 60 vuotta. Yli 24,000 kätevillä noutotoimistoilla eri puolilla maailmaa ja laajalla valikoimalla saatavilla olevilla autoilla, ajoneuvon vuokraaminen matkoilla ei ole koskaan ollut helpompaa. Löydä Auto Europen kautta sopiva autonvuokraus Amsterdamissa ja nouda auto Amsterdamin Schipholin lentokentältä tai mistä tahansa meidän keskustan toimistoista. Mahdollisuus tutustua värikkääseen arkitehtuuriin, mukaviin kahviloihin ja kuvankauniisiin tulppaanipeltoihin on vain muutaman klikkauksen päässä. Vuokraa auto netissä autonvuokrauksen asiantuntijan kanssa ja nauti unohtumattomasta ajokokemuksesta Amsterdamissa. Lue sivuiltamme myös kokemuksia ja autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Amsterdamista.

  Liikenne

  Kehätie ympäröi kaupunkia ja tarjoaa pääsyn useille liittymäteille, jotka yhdistävät kaupungin tiet. Ole tarkkana, sillä kaupungissa on lukuisia yksisuuntaisia katuja ja huomaa, että ajamista kaupungin keskustassa on rajoittettu ja joukkoliikenteen käyttöä taas kannustetaan ruuhkan vuoksi. Amsterdam on kaupunki, joka on todella muutettu pyöräily-ystävälliseksi. Keskustassa joillakin alueilla voi olla todella hankala liikkua autolla suuren määrän pyöräiliöiden takia. Harvaan asutuilla lähiöissä on helpompaa liikkua autolla.

  Pysäköinti

  Pysäköinti kaupungin keskustassa voi olla todella kallista kunnanvaltuuston asettamien hintojen takia, joiden tehtävä on kannustaa käyttämään ympäristöystävällistä joukkoliikennettä tai polkupyöriä. Tavalliset lippuautomaatit tuulilasille jätettävillä lipukkeilla on vaihdettu digitaalisen pysäköinti. Mittari vaatii auton rekisterinumeron painetun lipun sijaan. Käteistä ei hyväksytä näissä mittareissa, joten sinun täytyy käyttää luotto- tai sirukorttia. Yöpysäköintiä varten on myöskin ostettava erilliset liput. Julkisia pysäköintialueita löytyy koko Amsterdamissa erilaisin hinnoin. Uloimmalla kehätiellä löytyy myös monia pysäköintialueita, jonne voit jättää autosi ja matkustaa keskustaan julkisilla. Vieraile meidän Alankomaiden kuljettajan oppaan sivuilla lisätietoja varten ajamisesta Alankomaissa.

  Maantieteelliset tiedot

  Amsterdamin kanavat ovat merkittävä kaupungin piirre ja yli kaksinkertaisesti tiheämmin asuttuja kuin kanavat Italian Venetsiassa. Tapahtuipa autonvuokrauksesi Amsterdamissa Schipholin lentokentälle tai esikaupunkialueella, ylität matkalla kaupungin keskustaan kolme kanavaa. Pituudeltaan pidemmästä lyhyempään ne ovat nimeltään Prinsengracht, Keizersgracht ja Herengrachtin. Kanavat ovat yhdistetty pienemmillä vesiteillä ja noin sata kilometriä kanavia kulkee kaikkialla Amsterdamissa. Muita suosittuja ominaisuuksia ovat Van Gogh ja Hermitage Amsterdam- museot. Kaupungissa on laaja kirjo arkkitehtuuria, kuten barokkia, goottilaisuutta ja Art Deco, jotka kaikki sekoittuvat modernisien rakennuksien kanssa. Lukuisat puistot ja kaupungin torit sopivat mainiosti kaupunkikuvaan.

  Sää Amsterdamissa on arvaamaton ja parasta vertailu sopii Englantiin. Vaikka kesän lämpötilat ovakin keskimäärin mukavasti 22 astetta, ei ole harvinaista, että meren tuulet tuovat äkillisen kylmän rintaman mukanaan. Vaikka talvi on melko kylmä, lunta sataa harvoin ja kevät ja syksy ovat erinomaisia aikoja matkustaa kanssa leudon lämpötilan ja vähäisen turistimatkailun takia.

  Lentokentät

  Schiphol Airport (AMS)
  Amsterdamin lentokenttä sijaitsee noin 9 km päässä Amsterdamista.
  Osoite: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Niederlande
  Nettisivut: www.schiphol.nl
  Puhelin: +31 20 794 0800

  Julkinen liikenne

  Koska kaupunki on erittäin tietoinen sen ekologisesta jalanjäljestä, kaupungissa on useita julkisen liikenteen vaihtoehtoja, joita kannattaa hyödyntää keskustassa. Pääset autovuokraamollesi Amsterdamissa erittäin helposti mistä tahansa.

  Bussit ja raitiovaunut
  Bussien ja raitiovaunujen yhdistelmälinjoja liikennöi Gemeentelijk Vervoerbedrijf, jotka yhdessä tarjoavat tehokkaan liikennemuodon useimpiin kohteisiin kaupungin sisällä.

  Vesitiet
  Sarja eri vasitakseja, vesibusseja, lauttoja ja muita kanavaliikennemuotoja on saatavilla sekä julkisessa liikenteessä, että yksitysomistuksessa.

  Junat
  Nederlandse Spoorwegen vastaa Amsterdamissa sen rautatieliikenteestä sekä yhteyksistä muualle Alankomaan kaupunkeihin, kuten Utrecht ja Maastricht.

  Polkupyörät
  Polkupyörän vuokraaminen on mahdollista eri puolilla kaupunkia. Polkupyörien pysäköintiasemat ovat myös yleisiä, mutta muista, että kymmeniä tuhansia polkupyöriä varastetaan vuosittain Amsterdamissa ja viidennes niistä päättyy kanaviin. Käytä turvallisia lukittuja asemia ja riippulukkoja, kun jätät pyörän vartioimatta.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Turisti-info Amsterdam