Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Australian parhaimmat kohteet

  Australia on ihmeiden maa täynnä upeita maisemia, hämmästyttäviä mereneläviä ja parasta kauneutta. Runsailla luonnonvaroilla Australia on menestyvä valtio ja tämä näkyy korkean elämänlaadun lisäksi myös edelleen kasvavassa turistimäärässä. Lukematon määrä matkailijoita lumoutuu tämän maan tarjonnasta ja päätyvät sinne töihin tai asumaan pysyvästi, ja tuskin kukaan voi syyttää heitä siitä.

  Auto Europe haluaa inspiroida sinua seuraavalle lomalle tämän pienen oppaan avulla Australian parhaimmista kohteista. Muista, että voimme järjestää sinulle auton tai jopa asuntoauton vuokrauksen, joka on täydellinen tapa tutustua tähän unohtumattomaan saarivaltioon. Tässä on vinkkimme paikoista, joita sinun ei tule jättää välistä matkallasi!

  Sydney

  Nimi Sydney tuo välittömästi mieleen ikonisen oopperatalon, romanttisen auringonlaskun Sydneyn kaarisillan takana ja lasiset pilvenpiirtäjät, jotka ylpeänä seisovat meren rannalla. Tässä on muutamia kohokohtia:

  Sydneyn satama

  Käy kävelyllä, lähde lauttamatkalle tai mukavalle risteilylle yhdeltä maailman parhaista luonnollisista satamista. Kiipeä kuuluisalle terässillalle tai nauti kaupungin maisemista.

  Cape Solander

  Cape Solander on paras paikka valaiden tarkkailun upealla korokkeella. Joskus valaat tulevat rannikon lähelle jopa 180 metrin päähän!

  Sydneyn keskusta

  Sydney keskusalue on erittäin kaunis paikka, täynnä design-liikkeitä, viileitä baareja, kirpputoreja, omituisia taidegallerioita ja festivaaleja. Suosittelemme käymään täällä kuuluisan Mardi Gras -paraatin aikana.

  Sydneyn oopperatalo

  Todennäköisesti Sydneyn ikonisin maamerkki, oopperatalo, on välttämätön kohde kaikille. Valitse yksi lukuisista huipputason musiikkiesityksistä, jotka vaihtelevat oopperasta nykyaikaisiin tanssiesityksiin.

  Bondi Beach

  Tämä maailmankuulu ranta ei tarvitse paljon esittelemistä. Rentoudu hienolla hiekalla ja kokeile snorklausta, surffausta tai muuta hauskaa vesiurheilua!

  Melbourne

  Australian tyylikkäin kaupunki on maan epävirallinen pääkaupunki kaikessa urheilussa ja kulttuurissa. Jos etsit suurta kosmopoliittista kaupunkia, jota pidetään erittäin liberaalina monessa suhteessa, olet tullut oikeaan paikkaan.

  Kattoterassit

  Voit nauttia cocktailin korkean rakennuksen katolla, kuunnella jatkuvasti muuttuvia kaupungin ääniä ja rentoutua katsellen upeaa auringonlaskua Melbournessa.

  Piilotetut sivukadut

  Et voi olla koskaan varma, mitä sinua odottaa Melbournen ainutlaatuisilla sivukaduilla hieman kaupungin keskustan ulkopuolella. Vaella 'piilotettuja' sivukatuja pitkin ja koe ainutlaatuinen kaupungin tunnelma - kuuntele katusoittajia, nappaa nopeaa purtavaa uusimmissa pop-up ruokapaikoissa tai ota kuvia katutaiteesta. Jotkut sivukadut ovat omistettu kuuluisille rock'n'roll muusikoille, kun taas joiltakin löytyy piirteitä etnisistä kulttuureista ja ruuasta.

  Yara-joen risteily

  Varaa jokiristeily nähdäksesi enemmän kaupunkia ja opi lisää paikallisesta historiasta. Ollessasi siellä käy vierailulla Birrarung Marrissa, jossa näet ja kuulet lisää alkuasukkaiden yhteydestä jokeen.

  Krikettipeli

  Katso krikettipeli maailmankuulussa MCG:ssä (Melbourne Cricket Ground) tai katso tennispeliä Melbournen puistoa vastapäätä.

  Queen Victoria Market

  Kaupungin historiallinen maamerkki, Queen Victoria Market, on tarjonnut tuoretuotteita 1800-luvulta lähtien. Nykyään hedelmien, vihannesten ja lihan lisäksi voit myös ostaa ainutlaatuisia matkamuistoja, jotka muistuttavat vierailustasi Melbournessa.

  Perth

  Aurinkoisimman osavaltion pääkaupunki Australiassa, Perth itärannikolla, ylpeilee koskemattomilla rannoilla, rennolla ilmapiirillä ja mukavalla elämänlaadulla, jotka kaikki keskittyvät kaupungin maantieteellisten etujen ympärille. Perth on lähellä Balia, salomaata ja aivan meren rannalla. Nämä eivät kuitenkaan ole ainoita syitä vierailla.

  Rottnest Island

  Paikalliset tuntevat sen nimellä Rotto ja se on hyvä pakopaikka ilman autoja. Pääset tälle idylliselle saarelle helposti lautalla ja vietä päivä yhdellä upeista 63:sta rannasta! Sukella koralliriutalla tai tutustu saaren 20:een lahteen. Polkupyörät ovat loistava tapa kiertää saarta, mutta siellä kulkee myös säännöllinen linja-autoliikenne.

  Twilight Hawkers Market

  Suurin ja vanhin elintarviketori on Perthin asukkaiden ja vierailijoiden paikka, jossa he voivat kokeilla herkkuja ympäri maailmaa. Se on erityisen suosittu perjantaina työaikojen jälkeen rentouttavien juomien, kevyeen illallisen ja elävän musiikin takia.

  Cartref Park Country Garden

  Sukella syvälle kotimaisiin puutarhoihin, kävele laventelireittejä ja hengitä raikasta ilmaa täynnä sitrushedelmien tuoksua Cartref Parkin maalaispuutarhoissa. Ihastele epätavallista kasvistoa ja eläimiä tässä ihastuttavassa kohteessa Perthin lähellä.

  Brisbane

  Tämä auringonpaisteen osavaltion pääkaupunki vetää puoleensa auringonpyytäjiä ympäri vuoden aurinkoisen sään ja lämpimän meren ansiosta. Vastakohtien kaupunkina Brisbane saa sinut rakastumaan reheviin puutarhoihinsa, uusimpaan viinin ja ruokailutarjontaan sekä delfiineihin turkoosissa meressään. Pysähdy ja rentoudu viinitarhoissa kaupungin laitamilla.

  Koalojen turvapaikka

  Onnelliset koalat Lone Pine -alueella, joka on ensimmäinen ja suurin koalojen turvapaikka, ovat niin ihania ja alue sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Brisbanesta! Voit hoivata ja ruokkia täällä näitä söpöjä pörröisiä eläimiä! Lisäksi täältä löytyy monta muuta villieläinlajia, joten tämä on oikea paikka kaikille eläimiä rakastaville. Varaa vähintään yksi päivä lomastasi Lone Pine-kohteessa ja et tule katumaan sitä!

  Yömelonta Moretonin saarella

  Hieman erilaista kokemusta varten voit varata yöllisen melontakiertueen maailman kolmanneksi suurimmalla saarella, jossa on hienoimmat hiekkarannat. Kajakeissa on läpinäkyvä pohja ja se on valaistu yöllä, mikä houkuttelee luoksesi merenalaisia eläimiä, kuten värikkäitä kaloja, dugongeja ja merikilpikonnia. Kajakkioppaat vievät sinut myös katsomaan vanhaa Tangalooma-haaksirikkoa.

  Auringonnousu Coot-tha -vuorelta

  Vaikka et olisikaan aamuvirkku, sinun kannattaisi silti nousta ja lähteä katsomaan auringonnousua kaupungin tunnetuimmalle näköalapaikalle. Aja Mount Coot-tha vuorelle ennen aamunkoittoa, istu huovalle ja katsele auringonnousua Brisbanen yli!

  Cairns

  Kaukana Australian mantereen luoteisosassa sijaitsee Cairnsin kaupunki, jossa sademetsä yhdessä Ison valliriutan kanssa vaikuttaa kaupungin elämäntapaan ja tuo turismia maailmalta. Cairns oli historiallisesti merkittävä kaupunki, mutta jatkuvan matkailijavirran vuoksi kaupunki on menettänyt suuren osan alkuperäisestä vanhan satamakaupungin tunnelmasta. Cairnsissa ei ole rantoja, mutta lähistöltä löytyy Esplanadin laguuni, jolla on todellinen trooppinen tunnelma.

  Iso valliriutta

  Ihmeellinen Iso valliriutta on lumoava maailmanperintökohde ja useimmiten suurin syy siihen, miksi niin monet matkailijat matkaavat Cairnsiin. Voit varata yhden tai useamman päiväretken ja viettää yön ponttonilla. Et voi mitenkään päästä tätä lähemmäksi!

  Kuranda rautatiematka

  Jätä hetkeksi snorklaus ja auringonotto ja lähde Tropical North Queenslandin matkakohteeseen. Matkusta historiallisella Kuranda-rautatiellä ja sademetsän köysirataa pitkin. Tämä tulee olemaan suuri luonnonkaunis matka villieläinten ulottuvilla, kävelyä sademetsän Kuranda kylän ympärillä ja kulttuuripuistossa, joka on omistettu alkuperäisasukkaille.

  Etsi blogi


  Categories