Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Autopesun vaihtoehdot

  Keväällä autonpesu tulee ajankohtaiseksi ja on erityisen tärkeää, sillä juuri keväällä ajoneuvo likaantuu kaikista eniten. Sulava lumi, muta, lika ja suola voivat vakavasti vahingoittaa ajoneuvoa ja aiheuttaa korroosiota. Auto Europe on päättänyt käsitellä eri menetelmiä auton pesua varten ja mikä niistä on tehokkain tapa poistaa pahimpaa likaantumista.

  Klassinen autonpesu käsin

  Tämä lienee yleisin tapa pestä autoa. Varmasti kaikki, kenellä on oma talo, ovat jossakin vaiheessa elämässään pesseet autoa pihalla vain vedellä ja saippualla. Tarvitset vain vesiletkun ja hyvää (luontoa vaurioittamatonta!) saippuaa ja olet valmis työhön. Mikäli sinulla ei ole omaa taloa ja tätä vaihtoehtoa ei voi hyödyntää, kysy lupaa pestä autoa vaikkapa perheesi tai ystäviesi pihalla. Käsinpesu vie eniten aikaa, mutta on kuitenkin halvin vaihtoehto, varsinkin, jos peset autoa itse. Autoa pestäessä yritä käyttää mahdollisimman pehmeitä meteriaaleja, jotta ne eivät naarmuta tai jätä jälkiä autoosi.

  Käsinpesujärjestelmät

  Pesulat ja pesuohjelmat eivät jätä mitään toivomisen varaan. Älykkäistä koneista voit valita pesuohjelman ja maksutavan itse, eikä hintakaan ole kovin paha. Kosketusvapaa auton pesu on suhteellisen uusi versio käsienpesulle, mutta toisin kuin klassinen versio, se ei jätä lähes yhtään naarmuja auton lakkapintaan. Pesulat ovat erittäin helppokäyttöisiä. Puhdista ensin auton kori vahvalla vedenpaineella ja sitten peitä auto erityisellä pesuaineella (se poistaa lian autosta). Jonkin ajan kuluttua pese pois jäljelle jäänyt pesuaine ja kuivaa auto.

  Innovatiivinen, ekologinen tapa pestä auto ilman vettä

  Jos olet huolestunut ympäristön tilasta, tai sinulla ei yksinkertaisesti ole mahdollista mennä autopesuun, yritä kuivapesua. Puhumme uudesta autonpesun sukupolvesta, joka ei ole vain aikaa säästävä ja selällesi ystävällinen, mutta ennen kaikkea myös kunnioittaa ympäristöä. Sitä varten tarvitset vain erityistä puhdistusainetta ja mikrokuituliinan. Tämän pienen setin ansiosta voit pestä auton sinulle sopivassa paikassa! Huonona puolena kuivapesupalvelussa on auton puhdistusaineen korkeat kustannukset. Tämä vaihtoehto on myös voimaton, jos autosi on hyvin likainen.

  Autonpesukoneet ja pesulinjat

  Pesukadut ja -linjat ovat tehokkain tapa puhdistaa auto, kun se on erittäin likainen. Lisäksi autonpesukoneet säästävät arvokasta aikaa. Toinen tärkeä etu pesukoneiden menetelmissä on kyky puhdistaa auton pohja ja muut vaikeasti saavutettavat paikat. Tämä seikka on erittäin tärkeä varsinkin talvikaudella. Hankkiutumalla eroon suolasta voit suojata auton ennenaikaiselta korroosiolta.

  Pesu vuokra-autolle?

  Miten on asia lomalla? Et halua enää palauttaa autoa samassa kunnossa kuin sen vuokrasit, vai luuletko, että pesu on vuokraamon vastuulla? Tästä voit tulla kallista, olit sitten matkalla Espanjassa, Italiassa tai Ranskassa! Roskien ja hiekan pitäisi tietenkin olla itsestään selvää, mutta myös täysi likaantuminen lasketaan huolimattomuudeksi. Jos mielellään maksat ylimääräiset kustannukset (noin 15-30 € normaalipuhdistuksesta ja noin 100-150 € ammattipuhdistuksesta, riippuen vuokraamosta) voit palauttaa auton likaisena. Jos havaitset epäpuhtauksia jo noudon yhteydessä, ilmoita välittömästi vuokraamolle ennen matkaan lähtöä!

  Riippumatta pesumenetelmästä, muista, että puhdas auto parantaa paitsi sen kestävyyttä, mutta myös omaa hyvää tuulta. Pese auto säännöllisesti ja se ei vaivaa ja palvelee sinua pitkään.

  Etsi blogi


  Categories