Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Erilaisia ideoita täydellisille treffeille

  Lomat ovat ihana kokemus - uudet kohteet, kulttuurien tutkimista ja ihmisten kanssa sekoittumista. Puhumattakaan sen olevan hyvä tilaisuus täydellisille treffeille! Joillekin kuitenkin jännitys ei pysähdy siihen. Monet matkustajat hyödyntävät tätä tilaisuutta viettää entistä intiimimpiä hetkiä kumppaniensa - tai lomaromanssin kanssa! Ja meillä on lukuja, jotka osoittavat sen Auto Europen viimeisimmän kyselyn perusteella.

  Yli 30% eurooppalaisista vastaajista paljastivat, että heillä oli sutinaa kahden viikon loman aikana, 12,4% ei edes pystynyt laskemaan kaikkia kertoja - niitä oli yksinkertaisesti liikaa! Tarkemmin sanottuna 18% ranskalaisista osallistujista väittivät viettäneensä vähintään yhden intiimin hetken, kun taas yli 25% espanjalaisista osallistujista ei pystynyt laskemaan, montako kertaa he olivat onnekkaita lomillaan. Toisaalta valitettavasti 26,5 prosenttia ruotsalaisista sanoivat, että heillä ei koskaan ole tällaisia ​​kokemuksia, ja hollantilaiset ja saksalaiset eivät ole kaukana, 25,9 prosentista 25,7 prosenttiin.

  Ei ole yllättävää, että monet tekijät vaikuttavat romanttiseen ilmapiiriin ulkomailla. Ja varmasti jotkut paikat ja aktiviteetit ovat tehokkaampia sen saavuttamiseksi. Meillä on muutamia ideoita täydellisille treffeille, jotka auttavat sinua parantamaan tilastoja.

  Ruokailu-pari

  Kotitekoinen ateria voi olla mainio tapa osoittaa rakkautta. Mutta ollessa lomalla, miksi et vie kumppaniasi illalliselle panoraamaravintolaan, josta on hienot näkymät? Heille, ketkä pelkäävät korkeukeita paikkoja, meillä on vieläkin pelottavampi ajatus: syö pimeässä. Maistaminen ja koskettaminen pikimustassa huoneessa on luultavasti yksi ainutlaatuisimmista kokemuksista, joita sinulla tulee olemaan. Pariisissa, Lontoossa, Pietarissa, Madridissa ja muissa kohteissa teet täydelliset treffit Dans le Noir.

  Seikkailunhaluinen pari

  Ole rohkea! Voit aloittaa yksinkertaisesti uimalla meressä yöllä tähtitaivaan alla tai käydä snorklaamassa kumppanin kanssa satojen merieläinten kanssa. Ajatus on olla aktiivinen. Parit, ketkä haluavat niin tehdä, voivat viettää täydellisen päivän Ticinossa Sveitsin eteläpuolella. Siellä seikkailun ystävät voivat tehdä bungee-hypyn 220 metriä Verzascan padolta. Tämä paikka on myös tunnettu James Bondin 'Goldeneye' elokuvasta. Voit lisätä adrenaliinitasosi vieläkin enemmän hyppäämällä yöllä, kun patoa heijastavat tulvavalot ja kuu!

  Yöelämän pariskunta

  Yöaktiviteeteista puheen ollen, miksi et ota kumppaniasi mukaan konserttiin? Musiikki on erinomainen tapa herättää lämpöä suhteessa. Voit myös mennä tanssimaan, yökerhoon tai baariin. Komediaklubit, joilla on stand-up esitykset ja avoimet yöt, ovat hauskoja aktiviteetteja. Jos ajatus cocktaileista rannalla kuulostaa täydellisiltä treffeiltä, niin valitse Opium klubi Barcelonassa, Espanjassa. Bileet alkavat rannalla päiväsaikaan ja jatkuvat yöllä kansainvälisten DJ:n upeilla biiseillä.

  Hiljainen pariskunta

  Suurimman osan ajasta yksinkertaiset eleet ovat enemmän kuin tarpeeksi täydellisten treffien luomiseksi. Innokkaat hiljaiset hetket kumppanin kanssa voivat olla melko hyvä tapa viettää lomaanne yhdessä. Suosittelemme hierontaa yhdessä, hyvän elokuvan katsomista, lautapelien pelaamista tai yksinkertaisesti kävelemistä rannalla. Pariskunnat, ketkä nauttivat ajasta kahdestaan, voivat kokeilla Paddle Swan-veneitä Peblinge Dosseringen-järvellä. Viehättävä Kööpenhaminan kaupunki Tanskassa on myös kuuluisa Tivoli-huvipuistosta, toiseksi vanhimmasta huvipuistosta maailmassa.

  Olitpa sitten pitkässä parisuhteessa tai ensimmäisillä treffeilläsi, lomat ovat täydellinen aika romanttisille aktiviteeteille. Ja nyt on sinun vuorosi jakaa ideoita täydellisiä treffejä varten. Jätä meille kommentti alle!

  Etsi blogi


  Categories