Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Eurooppalaisen keittiön parhaimmistoa

  Ruoan ystävät tietävät, että loma on yleensä synonyymi dietin ikkunasta ulos heittämiselle - kuten Auto Europen viimeisimmän tutkimuksen mukaan todettiin.

  Eurooppalaisen ruokailutottumukset ulkomailla

  Tulokset osoittavat, että suurin osa eurooppalaisista syö noin 500 ylimääräistä kaloria lomalla. Sama tutkimus paljastaa myös, että 41,3% vastanneista ei tarkkaile, mitä he syövät lomalla. Se on lähes yksi kolmesta italialaisesta. Tämä määrä on korkeampi ruotsalaisten kesken - yli 50 prosenttia myönsi, että he eivät rajoita kalorien määrää ulkomailla. Toisaalta 6,7 prosenttia eurooppalaisista ovat tietoisesti pyrkineet vähentämään lomalla kulutettujen kaloreiden määrää.

  Kaikki tarvitsevat energiaa

  Onko siis mahdollista löytää tasapaino? No, voimme tehdä monia asioita tuntematta syyllisyyttä lomalla. Esimerkiksi voimme kopioida saksalaisten terveitä tottumuksia, ketkä kävelevät keskimäärin 3,1 tuntia päivässä lomalla. Vaellus tai laskettelu ovat muutamia hienoja tapoja pitää huolta vartalosta. Voimme myös pitää silmällä annosten kokoja, kuten 2,9% ranskalaisista ja hollantilaisista vastaajista, ketkä yrittävät syödä 1000 kaloria vähemmän. Vähennä loman aikana saatujen kalorien määrää.

  Ruokailijoiden paratiisi

  Loma Euroopassa on aivan kuin paratiisi ruokailijoille. Perinteinen keittiö on arvostettu ja jokaisella maalla on oma ainutlaatuinen aineksien yhdistelmä, joka tuottaa maukkaita ja erikoisia kansallisia ruokia.

  Ranska on tunnettu 'patongeista' ja 'macaroneista', mutta ranskalainen keittiö on uskomattoman rikas, varsinkin kun otetaan huomioon, että jokaisella maakunnalla on erilaisia ruokalajeja. Niiden kuvaamiseen tarvitsemme koko artikkelin, joten keskitymme heidän runsaaseen vihannespataan nimeltä 'ratatouille', 'Quiche Lorraine' (perinteinen piirakka munilla, pekonilla ja juustolla), sekä makeisiin kermantäytteisiin leivonnaisiin 'éclairs'.

  Saksassa tarjoillaan grillattuja 'Bratwurst'-makkaroita täydellisellä ruokajuomalla, parhaan paikallisen oluen kanssa. 'Spätzle', joka on kasvisruoka kananmunanuudeleilla, on myös hyvin yleinen maassa. Lisäksi herkullinen 'Apfelkuchen', makea leivos täynnä omenoita, saa sinut hymyilemään ja pyytämään lisää!

  Kreikkaan suuntaavien matkailijoiden on kokeiltava kuuluisaa 'moussakaa', joka koostuu munakoisoista ja maustetusta lihasta. Välipalaksi sinulle tarjotaan 'tiropitea', pienikokoista kolmioleivonnaista täynnä juustoa. Ateria ei olisi täydellinen ilman jälkiruokaa, kuten baklavan paloja, suussa sulavia leivonnaisia, jotka on kerrostettu kanelinmakuisilla pähkinöillä ja siirapilla. Kreikkalaiset rakastavat niitä, luultavasti myös sinä.

  Alankomaissa paikallisten suosikki on 'stamppot', pannu täynnä muussattuja perunoita, joihin on sekoitettu vihanneksia tai pekonia. Ja makeaa himoitseville löytyy maailmankuuluja karamellitäytteisiä keksejä, jotka tunnetaan nimellä 'stroopwafels'. Meidän on myös mainittava para lihasta valmistettu välipala 'snackball'. On mahdotonta syödä vain yksi!

  Italialainen ruoka on tuonut merkittävän panoksen maailman ruokalistoille ja on hyvin monipuolista alueellisesti. Pasta ja pizzat ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle ja vaikuttaneet moniin eri versioihin ulkomailla. Italia on myös vastuussa riisilajikkeiden luomisesta, nimeltään 'risotto', uskomattomista kalaresepteistä ja mahtavista jälkiruuista, kuten 'tiramisu' ja 'panna cotta'.

  Tiivistettynä

  Voisimme puhua portugalilaisesta 'pastéis de natasta' ja espanjalaisesta 'paellasta' tai jopa rakastetusta ruotsalaisesta silliateriasta 'surströmming'. Totuus on, että on olemassa niin monia muita eurooppalaisia ruokia, joita ruoan ystävät juhlistavast. Mutta nyt olemme niin nälkäisiä! Kerro meille, mikä paikallinen herkku kiinnitti huomiosi ja älä unohda jakaa reseptejä omasta maastasi kommenteissa.

  Etsi blogi


  Categories