Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Kevät aurinkoisessa Portugalissa

  Parhaimmat kohteet

  Kevään ollessa jo ovella, on aika ruveta ajattelemaan lämmintä auringonpaistetta ja pitkiä kuumia päiviä rannalla, varsinkin loman aikana. Mutta jos lomapäivät ovat vielä kaukana ja olet jo levon tarpeessa, älä vaivu epätoivoon! Voit viettää viikonlopun ja rentoutua muutaman päivän ajan Auto Europen vuokra-auton avulla Portugalissa ilman, että sinun täytyy suunnitella kuukausia etukäteen. Portugalissa voit hyödyntää kaikkea, mitä maalla on tarjota ja rentoutua jonkin aikaa päiväaskareista ja työn paineista. On aika tutustua yhteen Euroopan kiehtovimmista paikoista ja Portugalin ihmeisiin!

  Lissabon

  Tagus joki luonnonkauniilla taustalla ja fado-musiikin kaikuessa ympäri kaupunkia, Lissabon on yksi Etelä-Euroopan suosituimmista ja symbolisimmista kaupungeista. Sen kuvankauniista näköaloista voi nauttia useista eri kohteista kaupungissa, jättäen vierailijat usein sanattomaksi. Kun yksi kuuluisimmista portugalilaisista fadolaulajista, Carlos do Carmo, lauloi kuuluisat sanat 'Lissabon, nuori viattomuuden neiti', hän viittasi siihen, miten kaupunki oli onnistunut säilyttämään houkuttelevan, luonnollisen kauneutensa. Lyhyen loman viettäminen Lissabonissa on paras tapa tutustua tähän kaupunkiin, joka tunnetaan värikkäistä marssi-paraateista vilkkaan Saint Anthony -juhlan aikana. Et voi yksinkertaisesti poistua Portugalin pääkaupungista matkustamatta Belémiin yhdellä ikonimaisista raitiovaunuista. Siellä sinun tilee vierailla Belém-tornissa, Padrão dos Descobrimentos -monumentilla ja upealla Jerónimos -luostarilla ennen kuin maistat maukkaita vaniljatorttuja, jotka tunnetaan paikallisesti nimellä pastéis de Belém. Hemmottele itseäsi muutamalla päivällä Lissabonissa ja nauti merestä ja kävelystä meren rannalla.

  Porto

  Matka pohjoisen Porton kaupunkiin joko autolla tai junalla, takaa sinulle upeat näkymät Douro-joen molemmin puolin. Porton sijoittuessa pohjoispuolelle ja Vila Nova de Gaia etelässä, et pysty päättämään, pidätkö katseesi silloilla tai joella! Monien mielestä Clérigos-torni on Porton kaikkein silmiinpistävin nähtävyys, joka tarjoaa upeat näkymät Porton historialliseen keskustaan ja sen ulkopuolelle. Toinen suosittu kohde matkailijoille Portossa ovat vanhat viinikellarit, unohtamatta kuuluisia monen kilometrin pituisia viinitarhoja Douron laaksossa. Portviini on yksi Portugalin suosituimmista viineistä ja sen tuotanto on kiehtova prosessi seurata, siitä lähtien, kun viinirypäleet viedään kellariin käymään, ikääntymiseen ja maisteluun asti. Joten varaa matka Portoon ja lähde matkaan yhdelle Portugalin kauneimmista kohteista!

  Algarve

  Algarve on Portugalin matkailun jalokivi sekä portugalilaisille, että myös ulkomaalaisille, eikä ole parempaa ja helpompaa tapaa tutustua Etelä-Portugaliin kuin autolla. Loputon auringonpaiste, pitkät hiekkarannat ja upeat maisemat odottavat sinua Algarvessa. Siellä on niin paljon nähtävää ja tekemistä Ilha de Taviran luonnontilaisista rannoista, jonne pääsee lautalla suojatun Ria Formosan luonnonpuiston kautta, Manner-Euroopan lounaisimpaan kohteeseen Cape São Vicenteen. Tule ja rakastu Algarveen, suosituimpaan lomakohteeseen Portugalissa!

  Madeira

  Atlantin Valtameren Madeiran saari - jalkapalloilija Cristiano Ronaldon syntymäpaikka - on myös kiinnostava luonnon ystäville. Vaeltaminen korkeimpien huippujen, Pico Ruivon ja Pico Arieiron välillä, on yksinkertaisesti unohtumaton kokemus. Paksu sumu on yhteinen piirre näissä korkeuksissa, mutta tätä kokemusta ei kannata jättää välistä. Madeiran matkailijoiden tulisi kokea rauhallinen kävelymatka levadoita, rakennettuja polkuteitä pitkin, jotka on rakennettu kanavoimaan vettä korkeimmilta pohjoisen alueilta kuivimpiin saaren eteläosiin. Suosituin levada (nimeltään 25 Fontes) on myös helposti saavutettavissa, mikä mahdollistaa kävelyreitit ja mahdollisuuden nauttia saaren henkeäsalpaavasta merestä ja vuoristomaisemista, sekä samannimisestä vaikuttavasta vesiputouksesta. Joten aloita matkasi suunnittelu lumoavalle tulivuoren saarelle, joka tunnetaan myös Atlantin helmenä.

  Azorit

  Halpalentoyhtiöiden saapumisen myötä Azorit ovat nousseet suosioon ja saaristo on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. São Miguel, saariston suurin yhdeksästä saaresta, on siunattu monilla mielenkiintoisilla vierailupaikoilla ja lukuisilla vapaa-ajan aktiviteeteillä. Sete Cidades on yksi parhaista esimerkkeistä. Täällä on mahdollista nauttia upeista näköaloista laguuniin Lagoa do Canáriosin ja Vista do Rein näköalapaikoista, joista jälkimmäinen on nimetty kuningas Carlos I:n vierailun jälkeen, kuka oli erittäin vaikuttunut. Voit myös tehdä veneretkiä ja nähdä delfiinejä ja valaita uimassa luonnollisessa elinympäristössä! Matkusta myös muille Azorien saarille, mutta älä unohda maistaa São Miguelin kuuluisaa Cozido das Furnasia, maukasta vuokaa, joka on valmistettu maan alla saaren kuumissa vulkaanisissa lähteissä. Rentoutudu ja kellu luonnollisesti lämmitetyissä altaissa, jotka löytyvät eri puolilta saarta, ennen kuin kokeilet herkullista muffinssia, joka tunnetaan nimellä bolo lêvedo, joka varmasti jättää sinut kaipaamaan lisää!

  Etsi blogi


  Categories