Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO PORTUGALI

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Portugali – Loputtomat hiekkarannat odottavat sinua!

  Autonvuokraus Portugali

  Portugalissa on rikkaat ja monipuoliset maisemat pohjoisen karuista vuoristoalueista etelän tasangoille, joista löytyy jokaiselle jotakin. Matkasi aikana muinaiset linnat, mukulakivikadut, loputtomat kultaiset hiekkarannat ja runsas määrä historiallisesti rikkaita kaupunkeja, sekä maan suosittu saarikohde Madeira, odottavat sinua. Voit tutustua näihin kaikkiin kohteisiin ja paljon muuta, jossa sinua auttaa autovuokraus Portugalissa. Rentoudu Farossa lämpimän auringonpaisteen alla nauttien upeaa ruokaa ja lasillisesta portugalilaista punaviiniä samalla, kun katselet maailman menoa. Älä unohda Lissabonia, Portugalin pääkaupunkia ja elinvoimaista metropolia, jossa on paljon baareja, ravintoloita ja viehättäviä kahviloita sen joen varrella.

  Portugali on jo pitkään ollut vakiintunut turistikohde, joten täällä toimii lukuisia paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä autovuokraamoja. Maailmankuuluista vuokraamoista, kuten Hertz, Europcar ja Sixt, paikallisiin pienempiin vuokraamoihin, kuten Rent a Star, löydät varmasti oikean vaihtoehdon. Meidän kautta saat taatun parhaan markkinoiden vuokrahinnan. Säännölliset erikoistarjoukset ovat erityisesti suunniteltu auttamaan autonvuokrauskokemuksesi parantamiseksi.

  Auton vuokraaminen Portugalissa ei voisi olla helpompaa; Auto Europella on yli 60 vuoden kokemus autojen vuokraamisesta. Vuosien aikana yritys on luonut vahvoja kumppanuussuhteita useiden autovuokraamojen kanssa. Tarjoamme laajan valikoiman ajoneuvoja, joista valita, mutta tarjoamme myös muita vaihtoehtoja, kuten matkailuautojen vuokrausta ja luksusautoja. Soita yhdelle asiakaspalvelijoistamme numeroon +358 942 720 607 saadaksesi lisätietoja. Miksi et myös käy lukemassa lukuisia autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Portugalista, joita asiakkaamme ovat kirjoittaneet viimeisimmistä kokemuksistaan Auto Europen kanssa eri kaupungeissa ympäri Portugalia.

  Lisätietoja autonvuokrauksesta Portugalissa saat klikkaamalla alla olevia linkkejä eri vuokrauksen aiheista:

  Kumppanit UKK Ajoneuvovalikoima

  Mistä noudan vuokra-auton Portugalissa

  Auto Europe tarjoaa lähes rajattomat nouto- ja palautuskohteet koko Portugalissa, kuten lentokentillä, rautatieasemilla ja kaupungin keskustoissa. Jos sinulla on näin suuri valikoima vuokraamoja, sinulla on saatavilla laaja valikoima ajoneuvoja. Lukuisat asiakkaat päättävät noutaa autonsa Portosta, Albufeirasta tai muualta Algarvessa. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Torres Vedras, Cascais tai Viana do Castelo pohjoisessa. Voit jopa nauttia kauniista portugalilaisesta saaresta Madeirasta.

  Kun suunnittelet autonvuokrausta Portugalissa, sinun tarvitsee yksinkertaisesti paikan päällä kävellä vuokraamoon ja odottaa vuoroasi. Varmista, että sinulla on voimassa oleva ajokortti, varausvahvistus ja pääkuljettajan nimissä voimassa oleva luottokortti turvatakuun varaamista varten. Kun noudat auton, varmista, että tarkistat kaikki vauriot ja merkitset ne vuokrasopimukseen. Muista lukea myös vuokraehdot kokonaisuudessaan ja kiinnitä erityistä huomiota polttoainekäytäntöön.

  Vertaile autonvuokrauksen hintoja suosituimmilla lentokentillä ja rautatieasemilla Portugalissa

  • Lissabon Oriente rautatieasema
  • Porto Sao Bento rautatieasema
  • Cascais rautatieasema

  Varaa parhailta autovuokraamoilta Portugalissa

  Yli 24 000 maailmanlaajuisella noutokohteella Auto Europe ei ole läsnä ainoastaan koko Portugalissa, vaan myös kauniilla Madeiran saarella Funchalissa ja kauniilla Azoreilla, jotka sijaitsevat Atlantin Valtamerellä.

  Yhteistyömme lukuisten autovuokraamojen kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota hyviä tarjouksia suuresta valikoimasta ajoneuvoja. Yksi tärkeimmistä eduistamme on mahdollisuus peruuttaa vuokrasi jopa 48 tuntia ennen vuokran alkua ilmaiseksi. Pyrimme tarjoamaan täydellisen läpinäkyvyyden varauksen aikana, käyttöehdoissamme ja polttoainekäytännöissä saatavilla oleviin lisävarusteisiin ja paikallisiin maksuihin.

  Guerin autovuokraamo Budget autovuokraamo Europcar autovuokraamo
  Hertz autovuokraamo Avis autovuokraamo Sixt autovuokraamo

  Jos tarvitset lisäapua valitessa autovuokraamoja Portugalissa verkkosivuillamme, älä epäröi ottaa yhteyttä tietoisiin varausten asiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse ja he antavat sinulle kaikki lisätiedot, kuten paikallisten autovuokraamojen toimistojen aukioloajat, aukioloaikojen ulkopuolisen vuokrauksen ehdot, viimeisimmät erikoistarjouksemme, lisävarusteet, lisäturvat ja paljon muuta.


  Usein kysytyt kysymykset autonvuokrauksesta Portugalissa

  Ota meihin yhteyttäAuto Europe tarjoaa runsaasti tietoa ja kokemusta, jonka avulla voimme vastata kaikkiin autonvuokraukseen liittyviin kysymyksiin. Riippumatta siitä, missä maassa olet, paikallinen tuntemuksemme varmistaa, että olet aina turvassa tien päällä. Seuraavaksi esittelemme yleisimmät kysymykset autonvuokrauksesta Portugalissa, joten riippumatta vuokraatko autoa Portossa tai Albufeirassa, voit soittaa vapaasti varausasiantuntijoillemme, jos kysymyksesi eivät löydy täältä.


  Minkä ikäisenä voin vuokrata autoni Portugalissa?

  Kaikki autovuokraamot Portugalissa vaativat, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Lisäksi sinulla on oltava vähintään yhden vuoden voimassa oleva ajokortti. Vaikka tämä on yleinen sääntö, yksittäiset autovuokraamot voivat myös asettaa omat ikärajat ja rajoitukset. Jos tämä on ensimmäinen autonvuokrauksesi, älä huoli, Auto Europe on täällä opastamassa sinua. Jos olet alle 26-vuotias, vuokraamot voivat periä nuoren kuljettajan lisämaksun. Hinnat löytyvät verkossa varausprosessin aikana tai ne on määritelty varausvahvistuksessa varauksen tekemisen jälkeen.

  Portugalissa Avis ja Budget ovat kaksi pitkäaikaista kumppaniamme, jotka vuokraavat autoja vähintään 18-vuotiaille asiakkaille. Muut vuokraamot, kuten Guerin ja Europcar, tarjoavat autonvuokrausta kaikille nuorille, yli 19-vuotiaille kuljettajille. On elintärkeää olla täysin tietoinen ikävaatimuksista varausta tehdessäsi lisäämällä tarvittaessa todellinen ikäsi, jotta sekä Auto Europe, että vuokraamosi saa oikeat tiedot. Näin pystymme ilmoittamaan sinulle kaikista rajoituksista.

   

  Voinko noutaa vuokra-autoni Portugalissa yhdestä kohteesta ja palauttaa sen toiseeen?

  Kyllä, on mahdollista noutaa vuokra-auto Portugalissa yhdestä kohteesta ja palauttaa se toiseen. Kuitenkin joitakin rajoituksia saattaa esiintyä ja siitä voidaan periä lisämaksuja. Prosessi tunnetaan nimellä yhdensuuntainen autonvuokraus, jonka maksu näkyy selvästi verkossa varausprosessin aikana. Vaikka usein auton vuokraaminen Portugalissa sallii yhdensuuntaisen vuokrauksen ilmaiseksi, jotkut vuokraamot veloittavat lisämaksuja, kun taas toiset kieltävät sen kokonaan. Kun rajoituksia sovelletaan, tämä johtuu yleensä ajoneuvoluokista, vähimmäisvuokra-ajasta ja kohteista.

  Autovuokraamo Portugalissa voi antaa luvan palauttaa auton toiseen Euroopan maahan ilman lisämaksuja; tämä pätee yleensä vain naapurimaihin tai Länsi-Eurooppaan. Vakuutusmääräysten takia luksusautoihin kuitenkin sovelletaan rajoituksia. Jos vuokraat auton Länsi-Euroopan maassa ja suunnittelet matkustamista Itä-Euroopan maahan, sinun on todennäköisesti maksettava siitä lisämaksu ja noudatettava tiettyjä rajoituksia.

  Jos sinulta peritään yhdensuuntaisen vuokran maksu, niin se joko sisältyy vuokratarjoukseen verkossa tai jos ei, vuokraamo veloittaa sen noudon yhteydessä - prosessi vaihtelee eri vuokraamojen välillä. Auto Europe ei veloita mitään maksua, mutta koska haluamme olla täysin avoimia, jotta asiakkaamme voivat tehdä tietoon perustuvan päätöksen, yhdensuuntaisen vuokran maksut esitetään ilman arvonlisäveroa ja ne voi nähdä verkossa varausjärjestelmässämme "Hinnoittelun tiedot"-osiosta. Etu varata Auto Europen kautta on asiakkaan kyky perua koko varaus ilmaiseksi 48 tuntia ennen noutoa.

  Kun teet varauksen verkossa, sinun on mainittava kaikki maat, joihin haluat matkustaa vuokra-autolla. Varausvahvistuksessa näkyy sitten luettelo kaikista maista, joihin haluat matkustaa. Paikallisen vuokraamon on sitten annettava lupa matkustaa jokaiseen haluamaasi maahan. Paikallisesti he voivat veloittaa pienen maksun, joka näkyy varausprosessin aikana hinnoittelun tiedoista. Nämä kustannukset näkyvät myös varausvahvistuksesta, kun varauksesi on suoritettu.

   

  Tarvitsenko luottokortin autonvuokrausta varten Portugalissa?

  Kuljettajan nimissä ja voimassa oleva luottokortti on pakollinen turvatakuun jättämiselle noudon yhteydessä. Autovuokraamo pidättää tietyn summan, joka palautetaan heti, kun ajoneuvo palautetaan samassa kunnossa kuin se noudettiin. Auto Europe hyväksyy vain luottokortit alkuperäisen varauksen tekemiselle, paikalliset vuokraamot eivät hyväksy pankkikortteja. Tarvitset siis voimassa olevan luottokortin, jolla on tarpeeksi varoja turvatakuuta varten. Jos et esitä luottokorttia, autoa ei voi noutaa ja varaus katoaa. Luksusautojen osalta vuokraamo voi pyytää kaksi pääkuljettajan nimissä olevaa luottokorttia.

  Visa, Mastercard, Diners ja American Express ovat paikallisten vuokraamojen yleisimmin hyväksymät luottokortit. Lisätietoja löytyy luottokorttien ja omavastuun blogista. Voit vahvistaa, mitkä luottokortit hyväksytään varaustasi varten tarkastelemalla vuokraamon vuokraehtoja, jotka löytyvät varausprosessin aikana hinnoittelun tiedoista.

   

  Mitkä ovat tärkeimpiä liikennesääntöjä Portugalissa?

  Ajaminen Portugalissa sujuu samalla tavalla kuin missä tahansa muussa Länsi-Euroopan maassa. Siksi varmista, että noudatat täysin maan kaikkia liikennesääntöjä. Perussääntöihin kuuluu kuitenkin ajaminen tien oikealla puolella ja ohittaminen vasemmalta. Kaikkien matkustajien on käytettävä turvavöitä auton liikkuessa ja lasten on käytettävä heille sovitettua turvaistuinta. Alle 12-vuotiaat eivät saa istua etupenkillä, elleivät he ole vähintään 135 cm pitkiä. Takapenkikllä alle 12-uotiaat tarvitsevat lastenistuimen alle 135 cm pituisina. On myös tärkeää, että autossa on aina kaikki tarvittavat asiakirjat, joka on lakisääteinen vaatimus, ja lisäksi kaikilla on oltava keltainen turvaliivi. Varoituskolmio, jos vuokra-auto hajoaa, on myös oltava mukanasi, joten varmista, että se on autossa ennen matkaan lähtöä.

  Ajaminen Portugalissa voi vaikuttaa aggressiiviselta, mutta jos pidät seuraavat seikat mielessä, sinun pitäisi olla kunnossa. Ajaessa on käytettävä ajovaloja tunneleissa ja huonon näkyvyyden vuoksi. Portugalissa on yleistä roikkua puskurissa, joten älä ole liian huolestunut, anna heidän yksinkertaisesti ohittaa, kun se on turvallista. Älä odota vilkkujen käyttöä kovin usein ja ole erityisen varovainen. Ohittaminen oikealta puolelta ei ole sallittua ja voit saada sakon, joka voi olla jopa 1 000 euroa. Samoin mobiililaitteiden käyttö ilman sopivaa handsfree-laitetta on laitonta. Jopa 600 euron sakot ja myös ajoluvan menettäminen on mahdollista. Kun pysäköit, varmista, ettet pysäköi liikennettä vastaan, josta voidaan sakottaa.

  On tärkeää tietää, että sinun on annettava tietä raitiovaunuista poistuville matkustajille, mikä tapahtuu pääasiassa kaupungeissa. Jos haluat tankata auton, koko maassa on tarjolla lukuisia huoltoasemia. Yleensä ne ovat avoinna klo 7.00–22.00 välillä ja jotkut kaupungin ja moottoriteiden huoltoasemat ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Jos viranomaiset pysäyttävät sinut, varmista, että sinulla on henkilöllisyystodistukset ja paikan päällä maksettavia sakkoja varten tarvitset aina käteistä. Joissakin poliisin partioautoissa on pankkiautomaatti ajoneuvon tavaratilassa avuksesi.

  Autonvuokrauksen aikana saadut sakot välitetään sinulle autovuokraamon kautta, joka veloittaa myös käsittelymaksun. Samoin tietosi, jos niitä vaaditaan, annetaan paikallisille viranomaisille. Tietenkin ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on kiellettyä ja sakot ovat suuria, ja voit myös menettää ajo-oikeutesi. Lakisääteinen raja on 0,5 promillea, mutta jos veressäsi on 1,2 promillea, joudut viettämään jonkin aikaa vankilassa.

   

  Tarvitseeko minun maksaa tiemaksuja matkalla vuokra-autolla Portugalissa?

  Kyllä, Portugalin moottoriteillä tulee maksaa tietulleja. Sinua laskutetaan moottoritielle saapumisesta sieltä poistumiseen saakka. Kun saavut perinteiselle kopille, ota yksinkertaisesti lippu ja esitä se poistuessa. Perinteisillä moottoriteillä on tietullikopit, joissa voit maksaa käteisellä tai kortilla. Jotkut kaistat ovat varattu myös vain korteille ja "Via Verde" -kaista niille ajoneuvoille, joiden tuulilasille on asennettu maksulaite. Lissabonin molempien siltojen yli ajaessa on olemassa toinen kaista nimeltään "Via Card", joka on tarkoitettu vain rekisteröityneille käyttäjille ja sitä tulisi välttää.

  Uudet tietullit, joita kutsutaan e-tiemaksuiksi edellyttävät, että autossasi on tuulilasilla maksulaite. Autovuokraamot Portugalissa aktivoivat nämä pyynnöstä noudon yhteydessä pientä maksua vastaan. Maksulaitteet yhdistetään luottokorttiisi tai pankkitilillesi, joilta sitten laskutetaan vastaavasti. Joillakin sähköisillä tietulliteillä on moottoriteiden varsilla olemassa levähdysalueita, joilla sijaitsee maksulaitteita, vaikka ne sijaitsevat yleensä vain Algarvessa. Jos ohitat sähköisen tullin ilman maksulaitetta, rekisterikilpesi rekisteröidään. Tämän jälkeen sinun on suoritettava maksu valtuutetussa postitoimistossa viiden päivän kuluessa, mutta aikaisintaan kahden päivän kuluessa.

  Sähköiset maksulaitteet ovat nopea ja tehokas tapa kulkea moottoriteiden läpi sekä perinteisen "Via Verden" kautta, että sähköisillä tulleilla. Se on erinomainen tapa välttää ruuhkia, kun sinun ei tarvitse pysähtyä ja tekee liikenteestä sujuvan. Lisätietoja Portugalin tiemaksuista voit tarkastella vuokraehdoista ja paikallisia maksuja koskevasta osiosta varausprosessin aikana. Lisätietoja tiemaksuista ja reitin kustannukset voit laskea käymällä Portugalin infrastruktuuriministerin virallisilla verkkosivuilla.

   

  Mitä vakuutuksia tarvitsen vuokra-autoa varten Portugalissa?

  Jos aiot vuokrata auton Portugalissa, on hyvä tietää, että kaikkiin Auto Europen vuokrien perushintoihin sisältyy vastuuvakuutus ja kolarisuoja (CDW). Perushintaan sisältyy myös varkaussuoja (TP). Valitsemasi vuokraamon mukaan voit joutua maksamaan omavastuun, jos joudut onnettomuuteen tai jos ajoneuvo varastetaan. On tärkeää huomata, että CDW ei koskaan kata ajoneuvojen renkaita, peilejä, pyöriä, laseja, sisätiloja, kattoa, moottoria tai auton pohjan vaurioita. Lukkojen vaurioita tai avainten katoamista ja vaurioita ei myöskään kateta.

  Mielenrauhaa varten ja lisämaksua vastaan voit harkita Auto Europen palvelua Super Cover omavastuun hyvityksellä. Tämä kattaa auton peilit, lasit, katon, auton pohjan, hinauskustannukset, avainten vahingot ja katoamisen, mahdolliset käsittelymaksut ja väärän polttoaineen käytön. Super Cover omavastuun hyvityksen maksu riippuu sijainnista, vuokraamosta, vuokra-ajankohdasta ja autoluokasta.

  Meidän autonvuokrauksen suojien sivulla löytyy perusteelliset selitykset kaikista kattavuusvaihtoehdoista. Voit tarkastella sovellettavia maksuja "Hinnoittelun tiedot"-osiosta verkkovarauksen aikana. Siellä näet tarjouksen täyden kattavuuden ja hinnan, mukaan lukien CDW-omavastuun, varkaussuojan omavastuun ja vastuusuojan tiedot. Tietoja löydät myös varauksesi käyttöehdoista.

  Paikallinen vuokraamo voi tarjota sinulle vakuutuksen saapuessasi hakemaan autoa. Tämä on valinnaista ja jos olet jo ostanut Auto Europen suojavaihtoehdon, todennäköisesti et tarvitse muuta. Auto Europe ei voi hyvittää mitään vakuutuksia, jotka on ostettu paikallisesti vuokraamolta. Autovuokraamot voivat tarjota muita vakuutuksia, kuten henkilövahinkotapaturmavakuutus (PAI), henkilökohtaisen omaisuuden suoja (PEC), Super CDW, Seguro Relax vakuutus, tiepalvelu ja paljon muuta. Niistä veloitetaan yleensä päivittäinen hinta ja ne ovat valinnaisia.

   

  Voinko lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukseen Portugalissa?

  Kyllä, voit lisätä halutessasi uuden kuljettajan vuokraasi. Jotkut autovuokraamot antavat mahdollisuuden lisätä toisen kuljettajan autonvuokraukselle Portugalissa ilmaiseksi. Muut vuokraamot voivat periä päivämaksun ylimääräisestä kuljettajasta. Tämä maksetaan suoraan vuokraamolle ajoneuvon noudon yhteydessä. Auto Europe tarjoaa myös säännöllisiä tarjouksia lisäkuljettajille valituissa kohteissa. Kaikkien kuljettajien, mukaan lukien lisäkuljettajat, on oltava rekisteröityneenä vuokraussopimuksessa. Heidän on myös esitettävä samat asiakirjat kuin pääkuljettajan, mukaan lukien henkilöllisyystodistus, ajokortti, osoitetietojen todiste jne. Lisäkuljettajat on nimettävä varaukseen heti saapuessasi vuokraamolle. Tämän tekemättä jättäminen voi mitätöidä vakuutukset ja suojausvaihtoehdot. Tämä tarkoittaa, että mahdollisten vaurioiden tai varkauden tapauksessa auton ollessa rekisteröitymättömän kuljettajan hallussa, he ovat vastuussa kaikista kuluista.

  Tarvittaessa kuljettajan lisämaksut löytyvät varausjärjestelmästämme "Hinnoittelun tiedot-osiosta jokaisen vuokra-auton kohdalta. Kun olet valinnut vuokraamon, napsauta kuljettajan tietoja, valitse luokka ja auton tyyppi. Myös varausvahvistuksesi sisältää kaikki nämä tiedot.


  Autonvuokrauksen lisävaihtoehdot Portugalissa

  Auto Europe tarjoaa nopean ja helpon tavan vertailla kaikkia edullisia vuokra-autoja Portugalissa eri autovuokraamoilta. Tarjoamme laajan valikoiman ajoneuvoja, joista valita, lukuisilta paikallisilta ja kansainvälisiltä autovuokraamoilta. Ajoneuvovalikoimamme heijastavat sitoutumistamme tarjoamaan sinulle oikea auto oikeaan tilanteeseen. Meidän miniluokasta aina suurempaan maastoautoluokkaan, tarjoamme sinulle paljon valinnanvaraa.

  Heille, kenellä on suurempia perheitä tai ystäväryhmille tarjoamme myös tila-autoja, joiden avulla on helpompaa tutkia Portugalin laajaa rannikkoa. Avoautot avoautoluokassa ovat ihanteellisia heille, ketkä etsivät enemmän glamouria ja haluavat nauttia Portugalin upeasta säästä. Jos tarvitset enemmän tilaa auton sisällä, niin economy- ja keskikokoluokkamme tarjoavat erinomaisesti jalkatilaa, mutta ottamatta pois polttoainetehokkuudesta.

  Lisätietoja löytyy Portugalin ajoneuvovalikoimasta, josta löydät yksityiskohtaiset selitykset kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

  Luksusautonvuokraus Portugali Autonvuokraus tila-autot Portugali Asuntoauton vuokraus Portugali

  Luksusautonvuokraus Portugali - Luksusautojen kategoriamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua Portugaliin lumoavalla ajoneuvolla. Portugalissa tähän luokkaan kuuluvat muun muassa Mercedes C -luokka, Volvo V90 ja BMX 5 -sarja. Kaikista eri kohteista voit odottaa löytäväsi käyttöösi autoja, kuten Maserati, Lamborghini, Audi ja Porsche.

  Autonvuokraus tila-autot Portugali - Ihanteellinen vaihtoehto, jos matkustat suuren perheen tai ystäväryhmän kanssa, tila-autojen vuokraus on erityisen suosittu yritysten ja liiketapahtumiin tai konferensseihin osallistuvien keskuudessa. Sisätila sopii erinomaisesti suurelle määrälle matkalaukkuja, mutta tarjoaa silti runsaasti jalkatilaa ja mukavuutta matkustajille.

  Asuntoauton vuokraus Portugali - Portugali on täydellinen maa lähteä matkaan asuntoautolla. Se on sekä tarpeeksi pieni tutkimusmatkoille, mutta mysö tarpeeksi suuri pitämään sinut kiinnostuneena ja viihteeksi. Pohjoisesta etelään maisema on erittäin monipuolinen. Pohjoinen on vuoristoinen runsaalla määrällä metsiä, kun taas eteläinen on kuivempaa tasaista maata.


  Käytännöllisiä linkkejä

  Matkustustiedot ja matkavinkit Portugalissa

  Kevät aurinkoisessa Portugalissa