Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Kiertomatkakilpailu ja ideoita

  Äskettäinen kiertomatkakilpailumme päättyi ja tamperelainen Pekka Pirhonen voitti muhkean 80€ Auto Europen autonvuokrauksen lahjakortin, jonka hän aikoo käyttää tänä syksynä Espanjassa.Kysyimme kaikilta mukana olleilta, kenet he haluaisivat ottaa mukaan kiertomatkalle ja miksi, ja he kommentoivat vastauksensa Auto Europen Facebook -sivulle.

  Pekka, kuka voitti kommentilla 'Oman vaimokullan - yhteisellä matkalla ollaan oltu jo kolme vuosikymmentä ja matkaa yhdessä on hyvä jatkaa!', voi nyt alkaa suunnittelemaan seuraavaa lomaa vaimonsa kanssa. Syksyllä, kun ilma on vielä ihastuttavan lämmin muttei tukahduttava, on mainio idea lähteä matkalle pitkin Espanjan rannikkoa.

  Sinun tulee harkita useita eri asioita, ennen kuin varaat kiertomatkasi Auto Europen kanssa. Pidä mielessä, että olet varmasti tien päällä useita päiviä, ehkä jopa viikkoja. On tärkeää pakata tarpeeksi vaatteita ja ennakoida, millaisia mahdollisia ongelmia voi ilmetä matkan aikana. Lue Top 10 kiertomatkavinkkiämme ja niiden avulla voit suunnitella täydellisen loman tien päällä.

  Varmista, että suunnittelet reittisi oikein ja valmistaudu matkalle ajoissa ottamalla mukaan tarpeeksi apuvälineitä ja tarvikkeita, äläkä unohda, että lapset tarvitsevat viihdykettä koko matkan ajan. Voit valita sadoista upeista kiertomatkoista, joita löytyy ympäri maailmaa, mukaan lukien monet Euroopan maat.

  Espanja on täydellinen paikka seikkailulle auton ratissa, etenkin kauniin Asturian maakunnassa, joka sijaitsee maan upealla pohjoisrannikolla. Esimerkiksi Oviedon historiallisessa kaupungissa voit helposti ja nopeasti päästä Galician, Cantabrian, Kastilian ja Leónin naapurialueille, joista myöskin löytyy runsaasti kiertomatkavaihtoehtoja.

  Pohjois-Espanjan Asturian alueelta löytyy upeita kalastajakyliä ja vehreitä jokilaaksoja, sekä upeita maisema-alueita, kuten Picos de Europa. Täällä asuu suuria määriä luonnonvaraisia karhuja ja susia, jotka vaeltavat vapaana vaikuttavien kalkkikivihuippujen seassa. Täältä löytyy myös yksi maailman syvimmistä luolista, Torca del Cerro, joka ulottuu noin 900 metrin syvyyteen.

  Oviedo sijaitsee vanhan pyhiinvaellusreitin varrella, joka kulkee idästä länteen Asturian yli Lugoon Galiciaan, ennen kuin se suuntaa etelää Santiago de Compostelaan, missä sijaitsee St Jamesin pyhäkkö.

  Enemmän perinteisempää ja trendikkäämpää kiertomatkakokemusta varten suuntaa kuuluisalle Route 66 -reitille, joka kulkee USA:n pohjoisosan läpi Chicagon ja Santa Monican välillä Kaliforniassa.Lähes 3 755 kilometrin pituinen reitti oli jo olemassa yhdeksän vuotta, kun Nat King Cole teki siitä kuolemattoman suositulla vuoden 1946 kappaleella nimeltä 'Get Your Kicks on Route 66'. Se on siitä lähtien ollut magneetti kiertomatkailijoille ympäri maailmaa.

  Useiden matkailijoiden matkalistan kärjessä oleva Route 66 tarjoaa nostalgisen kuvan Amerikan syvään juurtuneesta menneisyydestä, jolta löytyy lukemattomia hylättyjä huoltoasemia, kahviloita, grillikioskeja, parkkialueita ja ränsistyneitä motelleja. Kaikki tämä tarjoaa matkailijoille kiehtovan elämyksen heidän ajaessa yli kahdeksan Yhdysvaltain osavaltion läpi.

  Yhtä miellyttävä on ikimuistoinen kiertomatka Skotlannin ylämaiden halki. Matka lupaa kilometrejä pitkän matkan korkeiden, karkeiden huipujen ja laajojen laaksojen ohi. Ylämaat ovat täynnä majesteettisia vuoristoja, sumupeitteisiä järviä ja muinaisia metsiä. Tällä kiertomatkalla koet upeaa luontoa taukoamatta.

  Ja viimeisenä muttei varmasti vähäisimpänä, Australiassa kiertomatkailijoiden tulisi kokea madollisuus matkustaa Great Ocean Road -reittiä pitkin. 243 kilometriä pitkä reitti kulkee joidenkin maailman kauneimpien maisemien halki maan etelärannikkoa pitkin.Matkustaessa vanhojen valaanpyynnin kaupunkien, suosittujen surffauskohteiden ja suurten suojeltujen sademetsien ohi huomaat, miksi tämä rannikon kiertomatka on niin suosittu. Matkalla pidä silmällä kahtatoista apostolia, jotka ovat joukko kalkkikivipylväitä. Ne ovat geologinen kohokohta rannikkoalueella, jonka paikalliset tuntevat haaksirikon rannikkona, koska satoja aluksia katosi maan asuttamisen aikana 1800-luvulla.

  Hyvää matkaa!

  Etsi blogi


  Categories