Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Liikematkat ja matkustaminen

  Kuka ei pidä mukavasta ja joustavasta lomasta? Vaikka työskentelemme kovasti, pidämme myös kovasta pelistä ja luomme hyvän tasapainon työn ja ilon välille. Kysyimme bleisure-matkustajilta (liikematkustaminen ja vapaa-aika), vaihtavatko he työaikojansa liikematkojen aikana ja 26% vastasi myöntävästi. Näin voit ottaa kaiken irti matkasi määränpäästä ja nauttia asioita omaan tahtiin.

  Voit viettää koko päivän hoppuilemassa kokouksissa, istua yhdessä asiakkaiden kanssa ja vierailla toimistoissa, mutta on mukavaa hengähtää kiireisinä aikoina ja mauttia kaikesta, mitä kohteella on tarjota.

  Kuvittele lounastauko New Yorkissa. Uppoudu Central Parkin ääniin ja nähtävyyksiin samalla, kun siemailet Caffè Americanoa ja maukasta leivosta auringossa. Istu nurmikolla ja hidasta tahtia hetkeksi ja rentoudu, kun seuraat ihmisiä, nautit maisemista tai löydät mielenkiintoisia paikkoja tässä valtavassa ja maailmankuulussa puistossa.

  Yksi suurimmista bleisure-matkan etuisuuksia on, että vaikka saatat työskennellä koko päivän, sinulla on mahdollisuus ruokailla ulkona, kun päivä on ohi. Miltä lasillinen kuohuvaa samppanjana maukkaan juuston ja tuoreen leivän kanssa kuulostaa? Varsinkin, kun pöytäsi sijaitsee Seine-joen varrella Pariisissa, voit nauttia täysillä ranskalaisesta kulttuurista ja kiehtovista nähtävyyksistä.

  Joskus bleisure-matkustajat muuttavat työtunteja tai -päiviä, jotta he voivat myös viettää aikaa vierailemassa muutamilla nähtävyyksillä. Olet matkustanut pitkän matkan tänne asti ja olisi sääli jättää pois sen, mitä kaupungilla on tarjota! Voi olla hyvä idea keskittyä ja saada tärkeä työ tehdyksi ja pois tieltä, mutta lisää myös muutamia ylimääräisiä päiviä vain itsellesi. Jos saavuit yhteen maailman suurimpiin finanssin kaupunkeihin, kuten Lontooseen, olisi sääli jättää pois Big Ben, Tower of London ja Westminster Abbey.

  Muista, että on tärkeää pitää yllä terve työelämän tasapaino ja sinun pitäisi tehdä työtä elääksesi, ei elää tehdäksesi töitä. Jos etsit autonvuokrausta seuraavalle matkalle, voit vapaasti selailla sivuillamme ja tutkia laajaa valikoimaa ajoneuvoja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin!

  Etsi blogi


  Categories