Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Monta tapaa säästää

  Tässä blogissa pyrimme tuomaan esille kaikkia eri tapoja, joita voit käyttää ja säästää rahaa, kun varaat Auto Europen kautta. Saatat tietää, että nettihinnamme sisältävät alennuksen ja tilaamalla uutiskirjeemme saat vieläkin enemmän tarjouksia ja alennuksia. Mutta näiden etujen lisäksi löydät myös muita tarjouksia meidän varausjärjestelmästä. Ne, joita haluamme esitellä täällä, ovat ilmaiset korotukset, tarjoukset navigaattorilla, ilmainen lisäkuljettaja, viikonlopputarjoukset ja Gold Rate-tarjoukset.

  Ilmaiset korotukset

  Lukuisat autovuokraamot aika ajoin tarjoavat ilmaisia korotuksia varauksille Auto Europen kautta. Korotukset ovat joko korotus suurempaan autoluokkaan tai paremmin varustettuun autoluokkaan. Toisin sanoen, jos olet varannut economy-luokan auton, voit sen sijaan saada kompaktiluokan auton. Tai jos varaamasi autoluokka ei sisällä ilmastointilaitetta, voit päivittää autoluokkaan, joka sisältää tämän toiminnon. Autot, jotka sisältävät ilmaisen korotuksen ovat selvästi merkitty meidän varausjärjestelmässä tekstillä 'ilmainen korotus', ja saat korotuksen paikan päällä autoa noutaessa. Lisää tietoa ajankohtaisista korotuksista on saatavilla täällä. Tarjouksia koskevat vuokraehdot.

  Ilmainen navigaattori

  Me kaikki tiedämme, miten paljon helpompaa on ajaminen uudessa paikassa, saati eri maassa, kun navigaattori voi näyttää sinulle, minne sinun täytyy mennä. Yleisesti ottaen, kun vuokraat auton, sinun tulee pyytää navigaattoria erikseen ja myös maksaa laitteesta paikan päällä autoa noudettaessa. Onneksi jotkut autovuokraamot antavat tarjouksia, joka sisältävät navigaattorin alkuperäisessä vuokrahinnassa, jolloin sinun ei tarvitse maksaa lisämaksua paikan päällä. Nämä tarjoukset on merkitty selkeästi 'Sisältää navigaattorin'-tekstillä varausjärjestelmässä. Ehdot ja lisätietoa löytyy täältä.

  Ilmainen lisäkuljettaja

  Jos matkustat muiden kanssa, ajaminen on aina helpompaa, jos voit jakaa taakan ystäviesi kanssa. Normaalisti joudut maksamaan lisämaksun lisäkuljettajista paikan päällä noutaessasi autoa. Säästä rahaa matkallasi etsimällä erikoistarjouksia, jotka jo sisältävät lisäkuljettajan alkuperäiseen hintaan. Nämä tarjoukset on merkitty 'Ilmainen lisäkuljettaja'-merkinnällä varausjärjestelmässämme. Löydä voimassa olevat tarjoukset täältä. Huomaa, että alle 26-vuotiaiden ja nuorempien kuljettajien on maksettava nuoren kuljettajan lisämaksu.

  Viikonlopputarjoukset

  Toinen tapa säästää autonvuokrauksessa on varata viikonlopuksi. Lukuisat autovuokraamot tarjoavat erikoishintoja varauksille, jotka ajoittuvat viikonlopuille. Lue käyttöehdot täältä ja katso, ovatko erikoistarjoukset tällä hetkellä saatavilla määränpäässäsi.

  Gold Rate

  Gold Rate lyhyesti sanottuna on oma paketti, joka on saatavilla Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Se sisältää ensimmäisen tankillisen polttoainetta ja kolme lisäkuljettajaa. Jälleen kerran, nämä tarjoukset ovat selvästi merkittynä varausjärjestelmässä. Käy lukemassa lisää Gold Rate-paketista sivuillamme lisätietoja varten!

  Etsi blogi


  Categories