Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Pääsiäisloma lasten kanssa

  Pyhä kristittyjen loma on suuri mahdollisuus perheelle olla yhdessä ja hengähtää stressaavasta arjesta. Koska useimmat koulut ovat kiinni pääsiäisenä, tämä on yksi suosituimmasta ajasta vuodessa mukavalle perhelomalle. Nähtävyyksien lisäksi on monia aktiviteettejä, jotka pitävät lapset kiireisinä, mikäli sää on täydellinen. Auto Europe suosittelee Italiaa, Itävaltaa ja Iso-Britanniaa sopivina pääsiäisen kohteina. Etsi perheystävällinen majoitus, olipa se sitten hieno hotelli, jossa on uima-allas ja pelialueita, tai maatila, viimeisin maaseutumatkailun villitys, jonka avulla voit viettää aikaa luonnossa. Runsaasti aikaa käsillä ja lukuisilla lapsiystävällisillä aktiviteeteillä, pääsiäislomastasi tulee eritäin hauska tapahtuma!

  Italia

  Jätä Rooma ja retket täynnä historiaa tasksesi ja valitse maatilaloma Toscanassa! Kaunis Toscana sen mäkisellä maastolla, viinitarhoilla ja oliivilehdoilla on satu, josta tulee totta! Majoitu yhteen vanhoista, mutta kunnostetusta rakennuksesta ja koe todellinen Toscanan hohto. Hyvä uutinen on, että suurimmassa osassa huviloista on uima-allas. Vaelluksen lisäksi, joka on suosituin toiminta, jossa voit vaeltaa ja ihmetellä luontoa, varaa kokkikurssi tai vieraile laventelitilalla ja opi, miten tehdään paikallisia luomutuotteita!

  Itävalta

  Kuvantäydellinen Tirol kutsuu unohtumattomalle lomakokemukselle. Nauti alppimaisemista ja henkeäsalpaavasta suomasta vuorenhuippuja, jonne pääset helposti köysiratahissiä pitkin. Koko Tiroli voidaan nähdä massiivisena leikkipaikkana runsaalla fantastisella toiminnalla koko perheelle. Ota lapset vaellusreitille, vietä hauskaa aikaa valtavan suositulla kesän kelkkamäellä, tai käy paikallisilla kylän messuilla. Jos sinulla riittää kunto, älä missaa kiipeilyä metsissä, jotka ovat yleensä tiheää paksua mäntymetsää. Kaikki tämä tarjoaa eri kuntotasoisia reittejä ja se tekee hyvän lomakokemuksen!

  Iso-Britannia

  Miksi et käytä tätä lyhyttä lomaa ja tutustu historialliseen Iso-Britanniaan paremmin? Vie perheesi esimerkiksi Lontooseen ja varaa riittävästi aikaa päivävierailuille Cambridgeen, Oxfordiin ja Cotswoldsiin. Itse Lontoossa on paljon toimintaa, joka sopii perhelomalle. Hyödynnä vapaata pääsyä museoihin, joissa lapset voivat ihastella käytännöllisiä näyttelyitä ja osallistua interaktiivisiin seminaareihin tai käy kauniissa ja maailmankuuluissa puistoissa. Koska pääkaupunki on melko kallis, valitse itsepalvelumajoitus, jotta lomakassa kestää pidempään. Se on tosiasia - ”Kun ihminen on kyllästynyt Lontooseen, hän on kyllästynyt elämään”.

  Lontoon lisäksi järviseutu, Skotlannin ylämaat ja Walesin rannikko ovat myös fantastisia perheystävällisiä kohteita.

  Etsi blogi


  Categories