Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Juhannus 2016

  Himos

  Himoksella juhannuksen aikana vietetään jokavuotiset Himos-festarit torstaista lauantaihin. Ensimmäistä kertaa se järjestettiin vuonna 1999 ja siitä lähtien se on ollut suisittu menopaikka. Festarin ainutlaatuinen tunnelma ja monipuolinen artistikattaus toi viime vuonna jopa 44 000 kävijää. Festareilla on aina mieletön meininki ja voit helposti tutustua muihin muisiikin ystäviin. Alue tarjoaa motelleja, mökkejä, karavanalueen ja teltta-alueita yösijaksi. Mikä onkaan helpompi tapa tutustua naapuriisi? Alueelta löytyy myös lukuisia ravintoloita ja baareja, joten nälkäiseksi et tule!Himoksella juhannusfestareiden lisäksi löytyy lukuisia kesäaktiviteettejä. Suosituimpiin aktiviteetteihin kuuluu tietenkin retkeily, pyöräily ja veneily. Voit vuokrata välineitä esimerkiksi Himosvuoren Klubiravintolasta. Voit osallistua vaikkapa maastopyöräilykisoihin , pelata golfia tai jäädä seuraavaksi iskelmäfestareille. Lähellä sijatsevassa Jämsässä löytyy myöskin paljon tekemistä koko perheelle. Jämsän seutu tunnetaan vahvasta käsityöperinteestään ja myymälöistä löytyy aitoja huopikkaita. Kulttuurielämyksiä tarjoavat korkeatasoiset näyttelyt, konsertit, teatterit sekä erikoismuseot. Vuokra-autoja saat Auto Europen kautta Tampereelta tai Jyväskylästä, jotka ovat lähimpänä Himosta.

  Tahko

  Toista kertaa järjestettävä Tahkon juhannus järjestetään Tahko Event Parkissa 24.-25.6. Tämä tapahtuma on Himoksen lailla juhannusfestivaali, mutta hieman pienenmpimuotoinen. Hienon artistikattauksen lisäksi luvassa on muutakin ohjelmaa! Tarjolla on aikuisten pomppulinna, ja Vesitaxin kyydissä voi ihailla Tahkon upeita maisemia yläilmoista. Luvassa on myös useita pelejä ja jatkot juhlitaan tuttuun tapaan Ravintola Piazzassa, missä juhlafiilis jatkuu aamuyön tunneille asti! Leirintäalueen lisäksi voit yöpyä lukuisissa alueen hotelleissa.Kesällä Tahkolla voit kokeilla monia eri aktiviteettejä luonnon helmassa. Tarjolla on kaikkea golfista kalastukseen, monkijäsafareihin ja kylpylöihin. Aktiviteettien lisäksi voit nauttia eri elämyksistä kiertelemällä museoita ja paikallisessa teatterissa. Ravintoloissa voit nauttia paikallista ruokaa ja tanssiravintolat tarjoavat viihdykettä illaksi. Matkusta vuokra-autollasi Nilsiäisiin tai Kuopioon vaihtelun vuoksi. Lähimmät yhteistyökumppanimme löytyvät Kuopiosta, tai hiukan kauempana Kajaanista tai Joensuusta.

  Raumanmeren juhannus

  Kaikkien aikojen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren Juhannus, järjestetään Raumalla. Tapahtuma järjestetään perjantaista lauantaihin ja se on täynnä kuuluisia kotimaisia ja jopa kansainvälisiä artisteja. Leirintäalue on meren rannalla ja saatavilla telttailulle ja asuntoautoille. Juhannusfestarin lisäksi voit ottaa osaa huikeille jatkoille molempina päiviä. Telttailun lisäksi voit valita yösijaksi yhden monista Rauman majoitusmuodoista.Raumalla ei tule tekemisen puutetta. Vanha kaupunki vie sinut ajassa taaksepäin, joka houkuttelee idyllisillä kahviloilla viihtyisine kesäterasseineen sekä toistasadalla monipuolisella erikoisliikkeellä. Opastettu Nortamo-kiertue käy läpi vanhaa kaupunkia ja sen historiaa. Luonnon ystäville on tarjolla runsaasti liikuntaa ja ulkoilua. Pori, Turku ja Tampere ovat lähimpiä kohteita vuokrata auto Raumanmeren juhannukseksi.

  Kalajoen juhannus

  Suomen perinteikkäistä ja idyllisintä juhannusjuhlaa Kalajoen Juhannusta vietetään Kalajoen Hiekkasärkillä torstaista lauantaihin. Festivaalin tunnelmasta vastaa kesän kuumimmat esiintyjät ja kansainväliset klassikot. Hiekkasärkillä on mahdollisuus yhdistää rantaloma, juhannus ja mahtavat festaribileet. Talttailun lisäksi voit yöpyä mukavissa lomamökeissä ja hotelleissa ympäri Kalajokea. Livemusiikin jälkeen kaikilla on mahdollisuus jatkaa juhlimista paikallisissa klubeissa.Kalajoella kesällä voit nauttia auringosta rannalla, nauttia jäätelöä tai nuotiokahvit, viettää aikaa vesipuistossa tai seikkailla lähialueilla. Tekemistä varmasti riittää kaikille sisällä ja ulkona, ja kaupungin lukuisat museot ja kartanot tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Tutustu vanhaan kaupunkiin opastetulla kierroksella, tai lähde vuokra-autolla vaikkapa Linnankallion savusaunalle. Auto Europelta löydät helposti vuokra-autoja Kokkolasta, Raahesta tai hieman kauempana Oulusta.

  Oma mökki ja ranta

  Jos biletys ei ole mieleesi ja haluat rentoutua, mikä siihen parempi tapa, kuin omalla mökillä. Jos sinulla ei ole omaa mökkiä, niin Suomesta löytyy taatusti suuri valikoima vuokramökkejä. Sauno, grillaa ja ui kaukana kaupungin hälinästä ja sytytä kokko illan suussa. Miltei jokainen kaupunki ja kylä tarjoaa mahdollisuuden kokoontua paikallisen väen kanssa sytyttämään ja katsomaan juhannuskokkoa julkisella paikalla. Nauti siis tämän vuoden juhannuksesta ja muista järki ja kohtuus kaikessa!

  Etsi blogi


  Categories