Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin
  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Etsi blogi


  Categories

  Blogeja etsitään......

  Parhaat Unescon kohteet Euroopassa

  Eurooppalla on pitkä, rikas historia ja onneksi sen menneisyyteen voi vielä tutustua tänä päivänä Unescon ansiosta. Monet eniten vaikuttavimmat ja kulttuurisesti tärkeät kohteet on tunnustanut Yhdistyneiden kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö (tunnetaan paremmin nimellä UNESCO) useiden vuosien ajan - eli ne on huolellisesti säilytetty ja pidetty ennallaan, valmiina kävijöiden nautittavaksi. Nämä kohteet on valittu useista syistä, mukaan lukien niiden kulttuurinen tai fyysinen merkitys.Euroopassa on olemassa satoja kohteita, mutta nämä ovat meidän top 10 UNESCO:n kohteet, jotka on nähtävä seuraavalla lomallasi!

  Cinque Terre, Italia

  Ligurian rannikolla Italiassa sijaitsee upea ryhmä viisi pientä kalliokaupunkia, kaikki tasapainoilevat uhkailevasti pitkin kalliota. Kuva-täydellinen ympäristö on kuuluisa kirkkaanvärisistä taloista ja vaikuttavista vaellus- ja kävelyreiteistä. Julistettu kansallispuistoksi vuonna 1999, alue ja sen kaupungit ovat myös Unescon maailmanperintöluettelon näkemisen arvoinen kohde. Aloita matka toiseksi pohjoisimmasta kaupungista Vernazzasta todellista Cinque Terren kokemusta varten.

  Jungfrau-alue, Sveitsi

  Tämä upea alue Sveitsissä on alue, jota hallitsee 4 158 metriä korkea huippu nimeltään Jungfrau. Yksi kauneimmista ja historiallisimmista vaelluskohteista Euroopassa, Jungfraun alue on myös kuuluisa hiihdosta, jossa pidetään vuosittainen Lauberhorn-hiihtokilpailu. Upeat vesiputoukset ja kauniita kaupungit, jotka ovat tunnettuja niiden kiipeilypaikoista ja vaikuttavista jäätiköistä, tämä alue on ihanteellinen luonnonystäville, lumen etsijöille ja historian harrastajille.

  Loire Valley, Ranska

  Listattu vuonna 2000, Loire Valley on sekä historiallinen, että arkkitehtuurinen ihme. Kulttuurisesti tärkeä Ranskan kansalle sen historian läpi ja itse asiassa muulle Euroopalle, Loire Valley on joen laakso, josta löytyy upea Chateau de Chambord.

  Stonehenge, Englanti

  Neoliittinen kivinen kohde Stonehenge on esihistoriallinen monumentti, joka on paitsi Unescon maailmanperintökohde, mutta myös yksi 7 ihmeestä. Kiviympyrä on täynnä historiaa, myyttejä ja legendaa ja kohteen kierrokset ovat vilkkaita ja mielenkiintoisia. Käy siellä seisauksen aikana kiehtovaa vuoden juhlaa varten.

  Giant's Causeway, Pohjois-Irlanti

  Yksi Pohjois-Irlannin upeimmista kohteista, Giant's Causeway koostuu yli 40000 mustasta basalttisarakkeista. Yksi mielenkiintoisimmista luonnonilmiöistä Euroopassa, kohde kertoo tarinoita jättiläisten liikkuvan Irlannin ja Skotlannin välillä.

  Cordoba, Espanja

  Cordoba oli espanjalainen keskusta antiikin muslimimaailmassa ja Unescon kohde vieläkin paljastaa sen menneistyyden sen vaikuttavan kokoelman rakennuksia, kuten suuri moskeija. Kaupunki oli myös tärkeä roomalainen kohde ja katolinen keskus koko sen pitkän historian ajan. Tutustu loistaviin sisä- ja ulkotiloihin yhdessä kaikkein majesteettisimmissa rakenteista Euroopassa.

  Länsivuonot, Norja

  Länsivuonot Norjassa ovat juuri niin kuin kuvittelet - luonnollisesti kauniita ja henkeäsalpaavia. Kuvankauniit ja näyttävät vuonot nousevat yli 1400 metrin korkeuteen Norjanmerellä ja seinämät uppoavat yli 500 m merenpinnan alapuolelle.

  Köln, Saksa

  Unohdettu mahtavan goottilaisen katedraalin varjoon, jonka rakentaminen kesti yli 600 vuotta, Köln Saksassa on upea kaupunki, jossa on viehättävä siluetti ja upeita kohteita. Ihanan Rein-joen rannalla, kaupunki on yhtä viehättävä nykyään kuin silloinkin ja on tänä päivänä vielä yhtä tärkeä kulttuurisesti kuin se oli 2000 vuotta sitten.

  Avignon, Ranska

  Tätä vanhaa ranskalaista kaupunkia hallitsee suurelta osin paavin palatsi, sen 1200-luvun kivisilta ja piispakunta. Tutustu näihn ainutlaatuisiin kohteisiin keskellä upeita laventelipeltoja, jotka aidosti heräävät eloon kesällä; toinen henkeäsalpaava Unescon kohde lomallesi.

  Skellig Michael, Irlanti

  Irlannin rannikolla, Skellig Michaelia käytettiin alunperin luostarikohteena kristityille munkeille. Saarelle on hieman vaikea päästä, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Älä odota näkeväsi niinkään paljon kävijöitä; sen sijaan löydät runsaasti lunneja!

  Etsi blogi


  Categories