Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTONVUOKRAUKSEN VAIHTOEHDOT JAMAIKALLA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Ajoneuvovalikoima Jamaika

  Oletko matkalla Jamaikalle? Valmistaudu erinomaiselle lomalle kaikille aisteille! Tämä Karibian saari on välttämätön heille, ketkä haluavat rentoutua ja nauttia auringosta, cocktaileista, hiekkarannoista ja aktiviteeteistä. Tutustu Jamaikaan vuokra-autolla Auto Europelta parasta matkakokemusta varten täysin omaan tahtiisi! Jos olet epävarma siitä, minkä tyyppinen ajoneuvo sopii sinulle parhaiten Jamaikalla, tutustu alla olevaan oppaaseemme saatavilla olevista ajoneuvoluokista.

  Vuokraa economy-luokan auto Jamaikalla

  Economy autonvuokrausEconomy-luokan autot ovat paras valinta budjettimatkailijoille. Jos matkustat yksin tai lähdet tutustumaan Jamaikkaan kahden, meidän economy-luokan autot ovat hyvä valinta. Tämä ajoneuvotyyppi on myös erinomainen vaihtoehto matkoille rannikolle tai Kingstonissa. Normaalisti näihin autoihin mahtuu jopa neljä matkustajaa, mutta vähällä määrällä matkalaukkuja, ja ne ovat melko edullisia.
  Suositut economy-luokan vuokra-automallit: Suzuki Swift, Honda Fit ja vastaavia malleja.

  Vuokraa kompaktiluokan auto Jamaikalla

  Kompakti autonvuokrausEconomy-luokasta seuraava on kompakti ja maksaa hiukan enemmän, muttei kuitenkaan paljoa. Ne tarjoavat kuitenkin enemmän tilaa ja mukavuutta ja sopivat jopa viidelle matkustajalle. Kompaktiluokan auton vuokraus mahdollistaa mukavan matkan ja voit tutustua Jamaikaan lomallasi vapaasti.
  Suositut kompaktiluokan vuokra-automallit: Toyota Yaris, Honda City, Nissan Tilda ja vastaavia malleja.

  Vuokraa keskikokoluokan Jamaikalla

  Keskikokoluokan autonvuokrausVoit nauttia entistä suuremmasta tilasta ja mukavuudesta keskikokoluokan autossa Jamaikalla rikkomatta matkabudjettiasi. Keskikokoluokka on silti edullinen vuokrata ja täältä löytyy laaja valikoima ajoneuvoja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja budjettiin. Nämä keskikokoluokan autot Jamaikalla soveltuvat pienemmille perheille ja tarjoavat hyvää vastinetta rahalle.
  Suositut keskikokoluokan vuokra-automallit: Honda Civic, Toyota Corolla ja vastaavia malleja.

  Vuokraa perheauto Jamaikalla

  Perheauton vuokrausPerheautoluokka tunnetaan myös standardiluokkana. Perheautoissa on riittävästi tilaa viidelle matkustajalle, yhdelle isolle ja kahdelle pienemmälle matkalaukulle, ja ne ovat ihanteellisia kiertomatkoille ystävien tai perheen kanssa. Aja Montego Bayn kaupunkiin, käy huvipuistossa ja kokeile snorklausta Jamaikan upeissa kristallinkirkkaissa vesissä.
  Suositut perheautoluokan vuokra-automallit: Honda HRV, Honda Accord, Toyota Camri ja vastaavia malleja.

  Vuokraa SUV-autoluokan auto Jamaikalla

  SUV-auton vuokrausKoska jotkut Jamaikan tiet ovat kuoppaisia eivätkä ole parhaassa kunnossa, SUV-luokan autoja suositellaan turvallista matkaa varten ympäri saarta. Näe enemmän Auto Europen maastoauton avulla ja anna Jamaikan lumota sen kauniilla luonnolla, viehättävällä kulttuurilla ja henkeäsalpaavilla panoraamoilla. Maastoautot ovat tukevia ja vakaita ajoneuvoja, mikä tekee niistä ihanteellisia lähes kaikissa olosuhteissa.
  Suositut SUV-autojen vuokra-automallit: Suzuki Grand Vitara, Honda CRV ja vastaavia malleja.

  Vuokraa tila-autoluokan auto Jamaikalla

  Tila-auton vuokrausTila-autoja vuokrataan tyypillisesti ryhmämatkoille, joko perheen tai ystävien kanssa, ketkä haluavat pysyä yhdessä matkan aikana. Yksi parhaista syistä varata tila-autoluokan auto Jamaikalla on hinta, joka on halvempi kuin useamman auton vuokraaminen kerralla. Tila-autot ovat myös erinomainen vaihtoehto, jos matkustat runsaalla määrällä matkatavaroita ja urheiluvälineitä.
  Suositut tila-autojen vuokra-automallit: Toyota Hi Ace (12 paikkaa) ja Hyundai H1.
  Toivomme, että tämä autoluokkien opas auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen tulevasta autonvuokrauksesta Jamaikalla. Käytä turvallista varausjärjestelmäämme ja tee varaus nopeasti verkossa. Jos sinulla on vielä kysyttävää tai tarvitset apua, soita varauspalveluumme tai lähetä meille sähköpostia.