Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  FULL SIZE-LUOKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Full Size-luokan autojen vuokraus Auto Europella

  Suuren kokoluokan autoFull Size-luokan auto on täydellinen valinta vaativille perheille, ketkä painostavat erityisesti matkustusmukavuuteen. Yksi laajimmin vuokrattu malli tässä ajoneuvoluokassa on Mercedes C-luokan malli. Autoon mahtuu viisi matkustajaa ja paljon tavaratilaa.

  Mitä sinun tulee tietää Full Size-luokan vuokra-autoista

  Auto Europe tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia Full Size-autoluokassa. Yhteistyökumppanuuden ansiosta kansainvälisesti tunnettujen vuokraamojen kanssa voimme tarjota laajan valikoiman ja eri vaihtoehtoja. Vertaile hintoja eri autovuokraamoilta ja etsi niistä paras. Tarkastele hintoja ja aitoja asiakkaittemme arvosteluja. Varaa ajoneuvosi esimerkiksi Genevestä tänään!

  Full Size-luokan autojen historia

  Amerikkalaisella termillä "full-sized car" tunnettu autoluokka oli ensimmäiseksi käytetty markkinoinnin välineenä amerikkalaisilla autovalmistajilla, kuten Ford, General Motors ja Chrysler. Sitä käytettiin uuden pienemmän keskikoko- tai kompaktiluokan mallin erottamista varten suuremmista ja paremmin varustetuista ajoneuvoista. Tämä oli tarpeen pienempien autoluokkien tuotannon takia, sillä "full size"-koon autot olivat siihen asti normaalikokoluokkaa.

  Full Size-luokan autojen hyvät ja huonot puolet

  Useimmissa tapauksissa vuokra-auton valitseminen perustuu siihen, millaisella autolla ajat kotonasi. Jos sinulla on tavallisesti melko pieni malli, ota tämä huomioon vuokratessasi ensimmäistä Full Size-luokan autoa ja totuttele uuteen kokoon ensimmäisten kilometrien aikana. Heille, ketkä omistavat itse suuremman koon auton, siirtyminen pienempään automalliiin voi olla vaikeaa. Tietenkin taloustilanteella on aina tärkeä rooli vuokra-auton valinnassa. Jos olet kuitenkin tottunut suuremppin autoihin ja haluat matkustaa mukavasti, hienostuneesti ja tarvitset paljon tilaa, säästä mielummin jostakin muusta.

  Nahkaverhoilu, kattoikkuna, premium-luokan audiojärjestelmä ja paras turvallisuus ja viihdelaitteet ovat ensimmäisenä vakiona näissä autoissa. Niiden koon ja painon takia nämä henkilöautot ovat varustettu erittäin hyvällä alustalla, joka saa sinut unohtamaan jopa kuoppaiset tiet. Lisäksi ohittaminen onnistuu ongelmitta sen voimakkaalla moottorilla.

  Vuokraa parhaat Full Size-autoluokan autot

  Me tarjoamme suuren valikoiman Full Size-luokan autoja. Sedaneista coupe-malleihin, sekä minibusseja ja nelivetoja.

  Audi A4 hurmaa sen kauniilla muotoilulla ja tarjoaa viisi mukavaa istumapaikkaa sen matkustajille. Mercedes SLK tekee kahden hengen lomasta unohtumattoman nautinnon ja on erittäin ekonominen verrattuna muihin Full Size-luokan vuokra-automalleihin.

  Jos tarvitset enemmän kuin viisi istumapaikkaa, tilava Renault Espace on juuri sitä mitä tarvitset. Ranskalaiseen minibussiin mahtuu jopa seitsemän henkilöä matkaa varten. Suurimmille matkaryhmille, ketkä haluavat käydä tutustumassa Innsbruckiin, voivat tehdä sen joustavasi kaupungin läpi tällä vuokra-autolla.

  Sinun Full Size-luokan vuokra-auto

  Tutustu meidän nettisivuihin, jossa me tarjoamme maailmanlaajuisesti laadukkaita vuokra-autoja lukuisilta autovuokraamoilta ja voit itse päättää, mikä sopii parhaiten juuri sinulle. Lue asiakasarvostelujamme ja päätä itse. Mikäli sinulla on lisää kysymyksiä, autonvuokrausasiantuntijamme auttaa sinua mielellään sähköpostitse tai palvelunumerosta +358 942 720 607.

  Suositut Full Size-luokan ajoneuvot

  Alla löydät valikoiman suosituimpia Full Size-luokan ajoneuvoja valikoimassamme.

  Alfa Romeo Giulia autonvuokraus Audi A4 Estate autonvuokraus BMW 2 Series autonvuokraus
  Alfa Romeo Giulia Audi A4 Estate BMW 2 Series
  BMW 3 Series autonvuokraus Citroen C4 Space Tourer autonvuokraus Mercedes C Class autonvuokraus
  BMW 3 Series Citroen C4 Space Tourer Mercedes C Class
  Mercedes C Class Estate autonvuokraus Renault Espace autonvuokraus Skoda Superbautonvuokraus
  Mercedes C Class Estate Renault Espace Skoda Superb
  Volvo S 60 autonvuokraus Toyota Avensis Estate autonvuokraus VW Passat Estate autonvuokraus
  Volvo S60 Toyota Avensis Estate Volkswagen Passat Estate

  Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

  Miniluokka Economy-luokka Kompaktiluokka
  Keskikokoluokka SUV/nelivedot Tila-autot/minibussit
  Luksusautot Avoautot