Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KESKIKOKOLUOKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Keskikokoluokan autot maailmalla

  Keskikokoluokan autotKeskikokoluokan autot ovat täydellinen väline perhelomalle tai jopa pienemmille ryhmille! Se tarjoaa vapaan liikkuvuuden kuljettajalle ja matkustajille ja runsaasti säilytystilaa. Suosituimmat keskikokoluokan vuokra-autojen mallit ovat Ford Mondeo ja VW Passat. Näihin autoihin mahtuu 5 henkilöä ja noin 15-17 kuutiometriä säilytystilaa, tämä vastaa noin kolmea tai neljää keskisuurta laukkua tai matkalaukkua.

  Vuokraa keskikokoluokan auto

  Suunnitteletko matkaa esimerkiksi Brysseliin ja tarvitset edullista keskikokoista autoa? Auto Europe tekee yhteistyötä maailman suurimpien autovuokraamojen kanssa, jotta voimme tarjota parhaimmat vuokra-autot seuraavalle lomalle tai työmatkalle. Alta löydät lisätietoa keskikokoluokan vuokra-autoista. Selvitä, miksi nämä autot ovat täydellisiä lomalle ja valitse matkallesi oma autovuokraamo.

  Keskikokoluokan auton historia

  Vuonna 1960 keskikokoluokan ajoneuvojen keskimääräinen koko kasvoi huomattavasti. Itse asiassa vuonna 1960 keskiluokan ajoneuvot olivat surpiirtein samassa koossa suhteessa 50-luvun perheautoihin. Seuraavina vuosikymmeninä kuitenkin bensiinin hintojen nousun jälkeen suosittiin jälleen pienempiä malleja. Varmista itsellesi ja perheellesi sekä riittävästi liikkumis-, että säilytystilaa edullisessa keskikokoluokan autossa Auto Europelta ja nauti stressittömästä lomasta!

  Keskikokoluokan hyvät ja huonot puolet

  Tämä kategoria on täydellinen pienille perheille tai ryhmille, ketkä tarvitsevat paljon tavara- ja jalkatilaa.

  Vankka runkorakenne keskikokoluokan autoissa antaa sinulle mielenrauhan tuntemattomassa ympäristössä tai suurissa kaupungeissa, kuten Münchenissä.

  Jos et ole tottunut ajamaan tämän kokoluokan autoja, sinun kannattaa olla varovainen, kun ajat kapeiden katujen läpi, kapeilla kujilla ja pysäköidessä. Tähän kuitenkin tottuu suhteellisen nopeasti.

  Parhaat keskikokoluokan vuokra-autot: Paljon tilaa ja vähän rahaa

  Tarvitsetpa sitten keskikokoluokan perheauton, nelivedon, coupen tai kombin, Auto Europe tarjoaa laajan valikoiman parhaita keskikokoluokan vuokra-autoja. Esimerkkinä vaikkapa 1-sarjan BMW: tyylikäs, tilava sedan automaattivaihteistolla, johon mahtuu jopa viisi henkilöä. Tai nauti matkasi vaikkapa Audi A3 Cabrioletin kyydissä, joka on kätevä ja mukava.

  Myös VW Passat löytyy keskikokoluokasta. Klassinen perheauto on saatavilla myös automaattivaihteistolla ja on taloudellinen polttoaineen kulutuksen kanssa. Aja rennosti ja taloudellisesti liiketapaamisille Lontoossa tai muissa suurissa kaupungeissa. Haluatko isomman auton, mutta silti haluat pysyä keskikokoluokassa? VW Touareg tai Audi Q7 tarjoavat erinomaisen sekoituksen hyötyä ja ylellisyyttä.

  Vuokraa jo tänään keskikokoluokan vuokra-auto Auto Europelta

  Käytä hyötyjäsi Auto Europella: kohtuulliset hinnat ja ajoneuvojen laaja valikoima tunnetuilta autovuokraamoilta! Varausjärjestelmästämme voit löytää kompaktiluokan autot "Suuri"-luokituksen alta. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, soita palvelunumeroon +358 942 720 607. Varaustiimimme tukee sinua varauksen teossa ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

  Suositut keskikokoluokan ajoneuvot

  Alla löydät valikoiman suosituimpia keskikokoluokan ajoneuvoja valikoimassamme.

  Audi A3 Sportback autonvuokraus Citroen C4 Picasso autonvuokraus Ford Grand C Max autonvuokraus
  Audi A3 Sportback Citroen C4 Picasso Ford Grand C Max
  Hyundai i40 autonvuokraus Jeep Compass autonvuokraus Mercedes B Class autonvuokraus
  Hyundai i40 Jeep Compass Mercedes B Class
  Opel Insignia autonvuokraus Opel Zafira autonvuokraus Peugeot 3008 autonvuokraus
  Opel Insignia Opel Zafira  Peugeot 3008
  Renault Kadjar autonvuokraus Renault Scenic autonvuokraus Skoda Octavia Estate autonvuokraus
  Renault Kadjar Renault Scenic Skoda Octavia Estate

  Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

  Miniluokka Economy-luokka Kompaktiluokka
  Full Size-luokka SUV/nelivedot Tila-autot/minibussit
  Luksusautot Avoautot