Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  KOMPAKTILUOKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Vuokra-autot kompaktiluokassa maailmalla

  Vuokraa kompaktiluokan autoKompaktiluokan auto on täydellinen valinta pienille perheille, ketkä etsivät tilavaa ja edullista autoa. Euroopassa tähän ajoneuvoluokkaan usein kuuluvat automallit, kuten VW Golf ja Opel Astra, joiden koko on verrattavissa Ford Focus-merkkiin. Kukin näistä ajoneuvotyypistä tarjoaa tilaa neljälle hengelle ja runsaasti tilaa matkatavaroille. Tilava tavaratila tarjoaa tarpeeksi kolmelle pienelle ja keskisuurelle matkalaukulle tai laukulle, ja on ihanteellinen kaupunkimatkoille esimerkiksi Pariisissa.

  Kompaktiluokan vuokrauksesta lyhyesti

  Kompaktiluokan auto voi olla seuraavalle matkallesi Euroopassa paras valinta. Sinulla on kompakti auto, jolla voi helposti liikkua kapeilla kaduilla Euroopan vanhoissa kaupungeissa ja toisaalta se takaa myös tyylikkään ja mukavan ajokokemuksen. Kompaktiluokka on täydellinen korotus meidän pienimmille autoille ja sopii mainiosti jopa neljälle henkilölle.

  Lue lisää saatavilla olevista kompaktiluokan autoista ja valitse yksi kompakti vuokra-auto - yksi parhaista tavoista liikkua varsinkin Euroopassa ja sopii hyvin myös kaupunkiliikenteeseen suurimmissa kaupungeissa, kuten Barcelonassa. Oletko valmis matkaasi varten? Varaa kompaktiluokan auto ja voit tehdä sen helposti netissä!

  Millainen on kompaktiluokan auto?

  Kompaktiluokan autot eivät ole liian pieniä, mutta eivät myöskään liian suuria. Erona pienempään autoon tai autoon keskikokoluokassa, kompaktiluokassa on automalleja, joissa on tarpeeksi tilaa perheille, kuten esimerkiksi kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Lisäksi kompaktiluokan autot ovat suosituimpia vuokra-autoja niiden alhaisesta hinnasta johtuen.

  Amerikkalainen Nash Rambler otti käyttöön ensimmäisen kompaktiluokan auto vuonna 1950. Klassiset pienet perheautot voittivat lisää suosiota vuonna 1960 myös Euroopassa ja kysyntä kompaktiluokan autoista on kasvanut valtavasti viime vuosina. Kompaktiautot ovat yksinkertaisesti suurempia kuin economy-luokan ja sitä pienemmät autot, mutta kuitenkin yhtä suuria kuin perheautot. Tänä päivänä mahdollisuutesi ovat erittäin hyvät, jos haluat varata kompaktiluokan auton yhdessä monista Euroopan kaupungeista, koska useimmat autovuokraamot tarjoavat erilaisia kompaktiajoneuvojen valikoimassaan.

  Vuokraa kompaktiluokasta ja nauti etuuksista

  Sen jälkeen, kun pienet autot tulivat markkinoille, vuosien saatossa on jatkuvasti pyritty laajentamaan pienten autojen kokoa mahdollisimman paljon. Kuluttajat haluavat useimmin juuri tällaisia autoja, ohjattavuuuden on oltava yhtä helppoa kuin miniauton tasolla, mutta he eivät halua luopua avarasta sisätilasta. Tässä suhteessa, kompaktiluokka on paras ratkaisu.

  Sen keskitasoisella koolla kompaktiautossa on tarpeeksi sisätilaa kaikille matkustajille ja tilava runko. Kompaktiautot ovat ihanteellisia, jos tarvitset paljon säilytystilaa ja haluat samalla ajaa mukavasti.

  Kompaktiautoissa on parempi turvallisuus ja hieman suurempi polttoainetehokkuus. Vaikka polttoaineen kulutus on hieman suurempi kuin pienemmissä autoissa, on vaivan arvoista varata kompaktiluokan auto, varsinkin jos haluat tuntea olosi turvalliseksi ja rentoutuneeksi matkasi aikana.

  Kompaktiluokan erityispiirteet

  Auto Europe tarjoaa erilaisia kompaktivuokra-autoja oikeilla varusteilla. Meidän tarjouksella voi valita, tarvitsetko 2- tai 4-ovisen auton tai pienemmän kombin, kun tarvitset enemmän tilaa takakonttissa. Asiakkaat voivat myös löytää tässä luokassa tyylikkäitä pikkulimusiineja ja jopa kompakteja nelivetoja.

  Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme lukuisia kokoluokan korotuksia ylempään autoluokaan tai paremmin varustettuun ajoneuvoon. Kokonaisen listan saatavilla olevista malleista ja lisätietoja lisäpalveluista saat meidän varausjärjestelmän kautta.

  Varaa paras ja turvallisin kompaktiluokan auto

  Auto Europe tarjoaa useita automerkkejä kompaktiluokassa, joista jotkut kuuluvat Euroopan parhaimpiin. Yksi turvallisimmista malleista meidän kompaktiluokassa on 4-ovinen Mercedes A-malli sen luksuskontilla ja mukavuuksilla, kuten automaattivaihteistolla, joka on kehitetty Saksan laadunvalvonnan alla. Mercedes A-luokka on erinomainen polttoainetaloudellisesti ja kuuluu tehokkuusluokkaan A+. Sen suurin nopeus moottorilla R4 on 180 km / h. Tällä autolla matkustat mukavasti työkokouksiin Marseillessa.

  Toinen suosittu automerkki meidän vuokrattavassa kompaktiluokassa on 4-ovinen Ford Focus. Käyttäjäystävällinen ja polttoainetta säästävä, sekä selkeä ohjaamo tekevät tämän tyyppisestä ajoneuvosta yhden suosituimmista autoilijoiden keskuudessa. Kompaktiautoja on saatavana käsivaihteistolla, sekä automaattivaihteistolla ja noin 14 m³ sisustus tarjoaa runsaasti tilaa matkustajille.

  Romanttiselle matkalle kahdelle sopii erinomaisesti 2-ovinen Citroen DS3. DS3 on saatavilla myös kompaktina kombina tai avoautona. Sen muotoilun kautta avatulla katolla, tämä vuokra-auto on täydellinen henkeäsalpaavaa ajokokemusta varten Amalfian rannikkoa pitkin. Automerkki Opel tarjoaa myös hienoja kompaktiautoja. Esimerkiksi Opel Astra on sen taloudellisen polttoaineenkulutuksen ansiosta optimaalinen vaihtoehto, jos matkustat paljon.

  Parhaat kompaktiautot Auto Europelta

  Valitse kompakti vuokra-auto Auto Europelta ja hyödynnä meidän alhaisia hintoja. Varausjärjestelmästämme voit löytää kompaktiluokan autot "Suuri"-luokituksen alta. Tarjoamme sinulle parhaan hinnan takuun autonvuokrauksesta ei ainoastaan Euroopassa, vaan myös ympäri maailmaa. Kompaktiluokasta löydät korkeatasoisia ja moderneja ajoneuvoja autoilijan kaikkiin tarpeisiin. Vertaile verkossa tai ota yhteyttä maksuttomaan palvelunumeroon: +358 942 720 607.

  Suositut kompaktiluokan ajoneuvot

  Alla löydät valikoiman suosituimpia kompaktiluokan ajoneuvoja valikoimassamme.

  Ford Focus autonvuokraus Opel Astra autonvuokraus VW Golf autonvuokraus
  Ford Focus Opel Astra Volkswagen Golf
  Fiat 500 L autonvuokraus Audi A3 autonvuokraus BMW 1 Series autonvuokraus
  Fiat 500 L Audi A3 BMW 1 Series
  Peugeot 308 autonvuokraus Peugeot2008 autonvuokraus Renault Captur autonvuokraus
  Peugeot 308 Peugeot 2008 Renault Captur
  Seat Leon autonvuokraus Fiat Tipo autonvuokraus Volvo V40 autonvuokraus
  Seat Leon Fiat Tipo Volvo V40

  Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

  Miniluokka Economy-luokka Keskikokoluokka
  Full Size-luokka SUV/nelivedot Tila-autot/minibussit
  Luksusautot Avoautot