Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  ECONOMY-LUOKKA

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla

  Economy-luokan auton vuokraus Auto Europelta

  Vuokraa economy-luokan autoPienet autot ovat täydellisiä matkailijoille, ketkä suunnittelevat lyhyempiä matkoja autolla määränpäähänsä. Nämä ajoneuvot ovat täydellisiä opiskelijoille, pariskunnille ja pienille perheille pienellä määrällä matkatavaroita. Yksi yleisimmistä economy-luokan autoista Euroopassa on Volkswagen Polo. Riippuen sen saatavuudesta, tämän auton vuokraus on saatavilla eri malliversiona, esimerkiksi käsivaihteistona, automaattivaihteistolla, bensiini- tai diesel-moottorilla. Autoon mahtuu jopa neljä henkilöä, kaksi keskisuurta laukkua ja tilaa käsimatkatavaralle. Vuokraa polttoainetta säästävä ja mukava auto economy-luokasta Auto Europelta.

  Economy-luokan vuokrauksesta lyhyesti

  Ei ole väliä, minne olet suunnitellut lomamatkasi, Auto Europe on yhteistyökumppanisi määränpäässäsi, kuten vaikkapa Farossa. Voimme tarjota laajan valikoiman vuokra-autoja economy-luokassa. Jotta selviät pidemmästä matkasta, pieni auto on parempi vain yhdelle tai kahdelle aikuiselle. Pienelle perheelle, joka haluaa käyttää autoa pääasiassa lyhyille matkoille lomakohteessa, tämä on hyvä ja budjettiystävällinen vaihtoehto.

  Millainen on economy-luokan auto?

  Pienet autot ovat yksi suosituimmista autokokoluokista, koska ne ovat kompakteja ja edullisia, mutta silti turvallisia. Lisäksi moottorit näissä pienissä autoissa ovat erittäin polttoainetehokkaita, mutta tarpeeksi tehokkaita hallitsemaan jopa mäkisiä teitä vaikkapa Sisilian rinteillä.

  Economy-luokan auton historia

  Autoteollisuuden alkuvuosina nämä autot olivat ylellisyyttä ja käytössä vain varakkaiden kansalaisten keskuudessa. Tämä muuttui vuonna 1908, kun käyttöön otettiin Ford Model T. Ensimmäistä economy-koon autoa Henry Ford kuvasi ensimmäiseksi edulliseksi autoksi, joka oli kuluttajien tarpeiden kanssa tällä kertaa samalla linjalla. Vuosien varrella tämän ajoneuvoluokan markkinat ovat kasvaneet voimakkaasti. Samaan aikaan, autoteollisuus maailmanlaajuisesti tuottaa erilaisia pieniä automalleja.

  Economy-luokan auton hyvät ja huonot puolet

  Pienen auton etu on ensisijaisesti näiden autojen taloudellisuus. Matka pienellä kaupunkiautolla säästää rahaa, jota voi käyttää muihin lomanautintoihin.

  Toinen etu on auton kompakti koko. Useimmissa tapauksissa voit nopeasti löytää jopa ruuhkassa sopivan pysäköintipaikan. Näin säästät aikaa ja hermoja.

  Haittapuoli economy-luokan autoissa on kuitenkin sen suhteellisen rajallinen tila. Jos aiot matkustaa suuremmalla määrällä matkatavaroita, suosittelemme auton vuokraamista suuremmasta luokasta. Usein lisäkustannukset autolle seuraavasta ylemmästä luokasta ovat hyvin alhaiset.

  Economy-luokan autolla edullisesti matkalla

  Kun olet etsimässä sopivaa pientä autoa lomalle, alhainen polttoaineen kulutus on luultavasti yksi tärkeimmistä päätöksentekijöistä. Siksi Auto Europe tarjoaa asiakkailleen monia edullisesti polttoainetta kuluttavia ajoneuvoja, kuten Volkswagen Polo. Toinen erittäin suosittu pieni auto on tyylikäs Fiat 500, joka on vähän vilkkaampi, kuten monet ajoneuvot economy-luokassa, jonka kulutus on kuitenkin alhainen. Kaikille heille, ketkä tarvitsevat hieman enemmän tilaa, suosittelemme pienen autokombin vuokraamista, kuten Seat Ibiza Kombi. Tässä pienessä 4-ovisessa mallissa on suurempi tavaratila kuin normaaleissa pienissä autoissa ja on myös sen takia sopiva matkoille koko perheen kanssa Marseillessa.

  Vuokraa economy-luokan autosi Auto Europelta

  Auto Europe toimii hyvämaineisten vuokraamojen kanssa maailmanlaajuisesti ja tarjoaa laajan valikoiman pieniä, sekä muiden kokoluokkien autoja. Hyödynnä meidän edullisia tarjouksia ja sinulla on mahdollisuus peruuttaa tai vaihtaa varaustasi jopa 48 tuntia ennen vuokran alkua ilman lisäkuluja.

  Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja tarjouksista, voit myös ottaa meihin yhteyttä palvelunumeroon +358 942 720 607.

  Suositut economy-luokan ajoneuvot

  Alla löydät valikoiman suosituimpia economy-luokan ajoneuvoja valikoimassamme.

  Audi A1 autonvuokraus Chevrolet Aveoautonvuokraus Citroen C3 autonvuokraus
  Audi A1 Chevrolet Aveo Citroen C3
  Fiat Punto autonvuokraus Ford Fiesta autonvuokraus Hyundai i20 autonvuokraus
  Fiat Punto Ford Fiesta Hyundai i20
  Mitsubishi Mirage autonvuokraus Nissan Micra autonvuokraus Opel Corsa autonvuokraus
  Mitsubishi Mirage Nissan Micra Opel Corsa
  Renault Clio autonvuokraus Seat Ibiza autonvuokraus VW Polo autonvuokraus
  Renault Clio Seat Ibiza Volkswagen Polo

  Ota enemmän selvää autojen kokoluokista

  Miniluokka Kompaktiluokka Keskikokoluokka
  Full Size-luokka SUV/nelivedot Tila-autot/minibussit
  Luksusautot Avoautot