Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO AMSTERDAMIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Kätevä autonvuokraus Amsterdamin lentokenttä

  Klassinen, historiallinen ja täysin uniikki Amsterdam on yksi maailman parhaista vierailukohteista sen monimuotoisuuden vuoksi. Benelux-maiden kulttuuripääkaupunkina ja yhtenä Euroopan parhaiten säilyneistä vanhoista kaupungeista Amsterdamista ei puutu gallerioita, museoita eikä upeaa arkkitehtuuria. Kaupunki on tunnettu rennosta ilmapiiristään, polkupyörämyönteisyydestään, kanaaleistaan ja leppoisista kahviloistaan.

  Amsterdam on kooltaan kompakti, ja leudon säänsä puolesta loistava lomakohde etenkin keväisin, kun kukkaloisto valtaa maan. Tulppaanien lisäksi upeasta väriloistosta vastaavat muun muassa krookukset, hyasintit, narsissit ja ruusut. Kaupungin tarjoama sekoitus viehättäviä, historiallisia rakennuksia ja modernit, urbaanit alueet sekä sen vaikuttava valikoima kulttuuritapahtumia takaavat kaikkea muuta kuin yksitoikkoisen loman. Alankomaiden pääkaupungissa vierailu tarjoaa myös helpon pääsyn maan muihin merkittäviin kaupunkeihin, kuten Rotterdamiin, Pohjanmeren rannan tärkeään satamakaupunkiin ja Haagiin, maan hallintokaupunkiin. Lentokentältä on myös helppo hurauttaa naapurimaihin, kuten Saksaan, Luxemburgiin tai Belgiaan, eli voit tehdä autonvuokrauksen Amsterdamin lentokentältä ja vierailla muutamassakin eri valtiossa lomasi aikana!

  Hyödynnä markkinoiden alhaisimpia hintoja tekemällä varauksesi Auto Europen kautta. Maailman johtavana autonvuokrauksen välittäjänä voimme varmistaa, että saat parhaat tarjoukset hinta-laatusuhteessa. Lisäksi pitkä, yli 65 vuoden menestyksekäs yhteistyömme johtavien kansainvälisten ja paikallisten vuokraamojen kanssa antaa mahdollisuuden tarjota laajaan ajoneuvovalikoiman missä tahansa päin maailmaa, myös Alankomaissa. Alhaisten hintojen lisäksi Auto Europe haluaa tarjota laadukasta ja yksilöllistä palvelua asiakkailleen. Voit tehdä varauksen netissä helppokäyttöisen varausjärjestelmämme kautta, tai soittaa asiakaspalveluumme, joka palvelee viikon jokaisena päivänä. Luotettavimmat suositukset saat muilta asiakkailta, voit halutessasi lukea heidän kokemuksiaan Amsterdamin autonvuokrauksen asiakasarvostelut -sivultamme.

  Lentokenttätiedot

  Kiireiseltä Amsterdamin Schipholin lentoasemalta on useita yhteyksiä ympäri maailman ja se sijaitsee kätevästi vain hieman alle kahdenkymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta lounaaseen. Lentoasemaa palvelee myös erittäin nopea maanpäällinen junayhteys. Schiphol on Alankomaiden suurin lentoasema ja matkustajamäärältään kolmanneksi vilkkain Euroopassa. Amsterdamin lentoasema suunniteltiin yhden terminaalin lentoasemaksi ja tämä yksi terminaali on jaettu kolmeen tilavaan ja huippumoderniin lähtöaulaan. Lentoasema oli alun perin sotilaslentotukikohta ensimmäisen maailmansodassa, ja nykyään se palvelee noin 70 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentoasemalla on yli 165 lähtöporttia ja suuri Schiphol Plaza -ostosalue, josta suurin osa kentän palveluista löytyy. Schiphol on KLM:n ja Transavian kotikenttä. Finnair ja KLM lentävät suoria lentoja Helsingin ja Amsterdamin välillä, lentoajan ollessa hieman yli kaksi ja puoli tuntia.

  Amsterdam Schipholin lentoasema (AMS)
  Osoite: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Alankomaat
  Puhelin: +31 207 940 800
  Amsterdamin lentokentällä liikennöivät lentoyhtiöt: Suuri määrä lentoyhtiöitä liikennöi Amsterdamin lentokentältä tärkeimpiin matkakohteisiin ympäri maailmaa, muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Air Canada, Air France, American Airlines, British Airways, China Airlines, Delta, easyJet, Emirates, Finnair, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, Transavia, TUI Fly Netherlands, Turkish Airlines, United Airlines ja Vueling.

  Mistä noudan vuokra-auton Amsterdamin lentokentältä?

  Suurin osa autovuokraamoista sijaitsee Schiphol Plaza -pääaulassa, johon pääset matkatavara-aulasta poistuessasi. Selkeitä opasteita seuraten löydät toimistot helposti. Kun olet suorittanut kaikki tarvittavat vuokratoimenpiteet autovuokraamossa Amsterdamin lentokentällä, ohjeistaa vuokraamon työntekijä sinut autollesi. Jatka kohti ramppia, joka yhdistää lentokentän P1 -pysäköintialueeseen. Kävellen matka vien noin 5–10 minuuttia vuokraamosta auton noutopisteeseen. Löydät hissit, joissa olevat kyltit osoittava kunkin autovuokraamon noutopisteen kerroksen. Tavallisesti kaikki vuokra-autot ovat pysäköintialueen tasoilla 0 tai -1, mutta seuraa vuokraamon työntekijän antamia ajankohtaisia ohjeita. Muista ilmoittaa lennonnumerosi varauksellesi, ja ota mukaasi ajokortti, henkilöllisyystodistus ja luottokortti. Kaikkien dokumenttien tulee olla varauksessa ilmoitetun pääkuljettajan nimissä.

  Avis Amsterdam Schipholin lentoasema Avis Amsterdam Schipholin lentoasemalla
  Evert van de Beekstraat 202,
  1118, Schiphol, Alankomaat

  +31 882 847 620
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  6.30-22.30
  Europcar Amsterdam Schipholin lentoasema Europcar Amsterdam Schipholin lentoasemalla
  Evert van de Beekstraat 202,
  1118, Schiphol, Alankomaat

  +31 203 164 190
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  7.00-21.00
  Hertz Amsterdam Schipholin lentoasema Hertz Amsterdam Schipholin lentoasemalla
  Evert van de Beekstraat 202,
  1118, Schiphol, Alankomaat

  +31 205 020 240
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  6.00-22.00
  Sixt Amsterdam Schipholin lentoasema Sixt Amsterdam Schipholin lentoasemalla
  Evert van de Beekstraat 202,
  1118, Schiphol, Alankomaat

  +31 204 059 090
  Aukioloajat:
  Maanantai-sunnuntai:
  6.30-23.00

  Terminaalit

  Amsterdamin lentokenttä on moderni ja yksi tärkeimmistä Euroopan lentoliikenteen solmukohdista. Se esiintyy säännöllisesti Euroopan viiden suurimman lentokentän listalla vuosittaisen lentoliikennemääränsä ansiosta. Lentokentällä on vain yksi suuri terminaali, joka on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, ja ne keskittyvät lentoaseman tärkeimmän aulan "Schiphol Plazan" ympärille. Säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse matkustaa terminaalien välillä, ja lukuisat liukukäytävät jouduttavat liikkumistasi lentokentällä. Lentokentällä löydät neljä saapuneiden lentojen aluetta. Kiinnitä huomiota myös kylttien väriin – keltainen kyltti mustalla tekstillä viittaa eri tulo- ja lähtöalueisiin, rautatieasemaan, linja-autoihin, takseihin ja pysäköintialueisiin. Tumman harmaat kyltit keltaisella tekstillä osoittavat autovuokraamojen toimistoja, matkatavaroiden säilytyslokeroita, matkailuneuvontaa ja vessoja. Siniset kyltit valkoisella tekstillä näyttävät erilaisia kauppoja Schiphol Plazalla. Plazalta kerrosta ylempänä löytyy kolme lähtöaluetta, jotka on hyvin yhdistetty toisiinsa, ja joista löytyy lähtöselvitystiskit ja sisäänkirjautumisen itsepalvelukoneet. Itsepalveluautomaatteja lennolle kirjautumiseen löytyy myös autonvuokrauspisteiden ja terminaalin väliltä.

  Lentokenttäpalvelut

  Amsterdamin lentokentällä löydät laajan valikoiman luksuskauppoja, ravintoloita ja wellness-tiloja, jotka tekevät odotusajan miellyttäväksi ja rentouttavaksi. Palvelut, kuten Amsterdamin lentokentän autovuokraamot, löytyvät pääosin Schiphol Plaza -pääaulasta. Nälkäinen matkustaja voi käydä yhdessä lukuisista ruokapaikoista, joita löytyy laidasta laitaan aina terveellistä tuoretta ruokaa valmistavista kahviloista á la carte ravintoloihin ja pikaruokapaikkoihin.

  Ensimmäinen lentokentän kirjasto maailmassa löytyy Amsterdamin lentokentältä, joka sisältää runsaasti digitaalisia asemia kirjojen lukemiselle, musiikin kuuntelulle ja hollantilaiseen kulttuuriin tutustumiselle. Jos odotusaika on vähän pidempi, voit hemmotella itseäsi kylpylähoidolla tai kampaamokäynnillä lentokentän hyvinvointikeskuksessa, kun taas onneaan kokeileville löytyy kasinot viihdettä ja jännitystä varten ennen lentoonlähtöä.

  Matkustajat ja vierailijat voivat tutustua Panorama Terraceen ja ihailla Fokker 100 lentokonetta, kuuluisan hollantilaisen lentokonetehtaan suurinta koskaan valmistamaa lentokonetta. Löydät myös hiljaisen keskuksen, joka on tarkoitettu kaikille uskonnoille ja rentoutumiseen. Kanta-asiakas voi hyödyntää lentokentän suunniteltua Privium-ohjelmaa, joka tuo nopeutta, prioriteettia ja mukavuutta matkalle ilman viivästyksiä. Peruspalveluina lentokentällä on tietysti mm. langaton nettiyhteys, lastenhoitohuoneet, suihkut, lentokenttähotelli, raha-automaatteja ja tax-free myymälä.

  Kulkuyhteydet Amsterdamin lentokentällä

  Lentokenttä sijaitsee kätevästi vain noin 20 minuutin päässä Amsterdamin keskustasta A4 tietä seuraten. Aja Amsterdamin lisäksi myös muihin kauniisiin Alankomaiden kaupunkeihin, kuten Haagiin, Rotterdamiin, Utrechtiin ja Maastrichtiin, kaikki ovat helposti ulottuvillasi Schipholin lentoasemalta. Tutustu Alankomaiden ajo-oppaaseen saadaksesi lisää hyödyllistä tietoa liikennesäännöistä ja ajokulttuurista. Junat ja bussit tarjoavat edullisen kuljetusmuodon. Junia liikennöi Alankomaiden VR:n vastine NS, eli Nederlandse Spoorwegen. Junat lähtevät terminaalista kerros alaspäin raiteilta 1, 2 ja 3 ja ne kulkevat ympäri vuorokauden, kuljettaen matkustajat kätevästi Amsterdamin päärautatieasemalle ja muihin suurimpiin kaupunkeihin. Linja-autoasema sijaitsee pääsisäänkäynnin ulkopuolella. Huomaa kuitenkin, että viikonloppuisin linja-autot tarjoavat vain rajoitettua palvelua ja autonvuokraus Amsterdamin lentokentältä voi olla parempi vaihtoehto. Halutessasi matkustaa taksilla, seuraa vain taksikylttejä Schiphol Plazan eteen ja astu kyytiin. Kuljettajien tulee antaa sinulle kuitti matkan päätteeksi, ja matkustaminen on turvallista, kun valitset rekisteröidyn taksiyrityksen.

  Pysäköintivinkkejä

  Parkkipaikan löytäminen lentokentällä on melko helppoa - Schiphol Parking alueella on sekä pitkän aikavälin, että lyhyen ajan pysäköintipalveluja eri hinnoilla ja etäisyyksillä terminaalista. Osa pysäköintipaikasta on katettuja, ja osa taivasalla. Voit valita itsellesi sopivan paikan kuudesta eri vaihtoehdosta. Vaikka Amsterdamin kaupunki on kompakti ja siellä on helppo navigoida autolla, toisinaan voi keskustasta olla vaikea löytää pysäköintipaikkaa. Siksi on suositeltavaa pysäköidä kaupungin laitamilla moottoriteiden lähellä Park+Ride (P+R) pysäköintialueille. Tämä ei ole ainoastaan paljon halvempaa, mutta myös helpompi vaihtoehto, koska näillä liityntäpysäköintipaikoilla, joka sijaitsevat A10 kehällä, on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet.

  Pysäköintihalleja löytyy keskustasta päänähtävyyksien läheltä, kuten Anne Frankin talon ja NEMO tiede- ja tekniikkakeskuksen läheltä. Amsterdamissa on katupysäköinnissä käytössä digitaalinen pysäköintijärjestelmä, joka edellyttää sitä, että annat rekisterikilpesi tiedot pysäköintialueelle mittariin maksaessasi pysäköintipaikan kadun varrella. Sinun ei tarvitse asettaa pysäköintikuittia auton tuulilasille, sillä rekisterinumero toimii digitaalisena kuittina. Huomaa, että parkkiautomaatit Amsterdamissa eivät hyväksy käteistä. Maksun voi suorittaa vain kansainvälisellä luottokortilla tai hollantilaisella pankkikortilla.

  Hyödyllisiä linkkejä

  Amsterdam Schiphol lentoaseman kotisivut