Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  AUTOVUOKRAAMO AMSTERDAMIN LENTOKENTTÄ

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Amsterdamin lentokentällä

  Pieni mutta mahtava Amsterdamin kaupunki on ehdoton Euroopan pääkaupunki vierailukohteena. Eklektinen sekoitus viehättäviä, historiallisia rakennuksia ja modernit, urbaanit alueet sekä sen vaikuttava valikoima kulttuuritapahtumia lupaa kaikkea muuta kuin yksitoikkoisen loman. Suunnittele merkittävä nähtävyyksien reitti Alankomaissa ennakkoon autonvuokrauksella Amsterdamin lentokentältä ja hyödynnä alhaisimpia hintoja markkinoilla varaamalla Auto Europen kautta. Yhtenä maailman johtavista autonvuokrauksen välittäjistä voimme varmistaa, että saat parhaat tarjoukset hinta-laatusuhteessa. Lisäksi meidän menestyksekäs yhteistyö kaikkien johtavien kansainvälisten ja paikallisten vuokraamojen kanssa antaa mahdollisuuden tarjota laajaan ajoneuvovalikoiman maailmanlaajuisesti. Jos haluat lukea asiakkaiden kokemuksia, tutustu autonvuokrauksen asiakasarvosteluihin Amsterdamista.

  Lentokenttätiedot

  Amsterdam Airport (AMS)
  Virallinen nimi: Amsterdam Airport Schiphol (hollanniksi: Luchthaven Schiphol)
  Osoite: Evert v/d Beekstraat 202; 1118 CP Schiphol, Alankomaat
  Puhelin: +31 20 794 0800
  Sijanti: Lentokenttä sijaitsee Haarlemmermeerin kunnassa vain 9 kilometrin päässä lounaaseen Amsterdamista.
  Liikennöivät lentoyhtiöt: Suuri määrä lentoyhtiöitä liikennöi Amsterdamin lentokentällä tärkeimpiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Suoria lentoja Suomeen tarjoaa ainakin Finnair.

  Terminaalit

  Tänä päivänä Amsterdamin lentokenttä on moderni ja yksi tärkeimmistä Euroopan lentoliikenteen solmukohdista. Se esiintyy säännöllisesti Euroopan viiden suurimman lentokentän listalla vuosittaisella lentoliikenteellä. Lentokentällä on vain yksi suuri terminaali, joka on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, jotka keskittyvät sen tärkeimmät asemahallin "Plazan" ympärille. Säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse matkustaa terminaalien välillä, mutta lukuisiat liukukäytävät auttavat kuitenkin liikkumista lentokentällä. Lentokentällä löydät neljä saapuneiden lentojen aluetta. Kiinnitä huomiota kylttien väriin - keltainen mustalla tekstillä viittaa eri tulo- ja lähtö alueisiin, rautatieasemaan, linja-autoihin, takseihin ja pysäköintialueisiin. Tumman harmaat kyltit keltaisella tekstillä osoittavat autovuokraamojen toimistoja, matkatavaroiden säilytyslokeroita, matkailuneuvontaa ja vessoja. Siniset kyltit valkoisella tekstillä näyttävät erilaisia kauppoja Schipholin Plazalla. Plazaa kerrosta ylempänä löytyy kolme lähtöäaluetta hyvin yhdistetty toisiinsa, josta löytyy lähtöselvitystiskit ja sisäänkirjautumisen itsepalvelukoneet. Itsepalvelukoneet sijaitsevat myös alueella, joka yhdistää autonvuokrauksen hallin ja terminaalin.

  Vuokra-auton nouto ja palautus

  Suurin osa autovuokraamoista sijaitsevat Schipholin Plazalla suoraan saapuneiden alueen takana. Selkeitä opasteita seuraten löydät toimistot melko helposti. Kun olet suorittanut kaikki vuokratoimenpiteet autovuokraamossa Amsterdamin lentokentällä, jatka kohti ramppia liukukäytävän avulla, joka yhdistää lentokentän P1 pysäköintialueeseen. Kävellen matka vien noin 5-10 minuuttia vuokraamolta auton noutopisteeseen. Löydät hissit, joissa kyltit osoittava kunkin autovuokraamon noutopisteen kerrokseen. Tavallisesti kaikki vuokra-autot ovat joko tasolla 0 tai tasolla -1 pysäköintialueella.

  Vuokraamot Aukioloajat
  Avis 6.30 - 23.30
  Dollar 7.00 - 22.15
  Enterprice 6.30 - 23.00
  Hertz 6.00 - 23.30
  Thrifty 6.00 - 23.30

  Lentokenttäpalvelut

  Amsterdamin lentokentällä löydät laajan valikoiman kauppoja, ravintoloita ja wellness-tiloja, jotka tekevät odotusajan miellyttäväksi ja rentouttavaksi. Nälkäinen matkustaja voi käydä yhdessä lukuisista ruokapaikoista, trendikkäässä, terveellistä tuoretta ruokaa valmistavassa tai á la carte ravintolassa, tai hemmotella itseään lasillisella pikketanissieta (tyypillinen hollantilainen juoma) perinteisessä hollantilaisessa kahvilassa.

  Ensimmäinen lentokentän kirjasto maailmassa löytyy Amsterdamin lentokentältä, joka sisältää runsaasti digitaalisia asemia kirjojen lukemiselle, musiikin kuuntelulle ja hollantilaiseen kulttuuriin tutustumiselle. Jos odotusaika on vähän pidempi, voit hemmotella itseäsi kylpylähoidolla lentokentän hyvinvointikeskuksessa, kun taas onnean kokeileville löytyy kasinot viihdettä ja jännitystä varten ennen lentoonlähtöä.

  Matkustajat ja vierailijat voivat tutustua Panorama Terraceen ja ihailla Fokker 100 lentokonetta, kuuluisan hollantilaisen lentokonetehtaan suurin koskaan tuottama lentokone. Löydät myös hiljaisen keskuksen, joka on tarkoitettu kaikille uskonnoille ja rentoutumiseen. Kanta-asiakas voi hyödyntää lentokentän suunniteltua ohjelmaa Privium, joka tuo nopeutta, prioriteettiä ja mukavuutta sekä iloa matkalle ilman viivästyksiä.

  Kuljetus/ Miten pääset lentokentälle

  Lentokenttä sijaitsee kätevästi vain 20 minuutin päässä Amsterdamin keskustasta A4 tietä seuraten. Aja Amsterdamin lisäksi myös muihin kauniisiin Alankomaiden kaupungeihin, kuten Haag, Rotterdam, Utrecht ja Maastricht, kaikki ovat helposti ulottuvillasi. Tutustu Alankomaiden ajo-oppaaseen enemmän hyödyllistä tietoa varten. Junat ja bussit tarjoavat edullisen kuljetusmuodon. Junat lähtevät raiteilta 1, 2 ja 3 kerrosta terminaalia alempana ja linja-autoasema sijaitsee pääsisäänkäynnin ulkopuolella. Huomaa kuitenkin, että viikonloppuisin linja-autot tarjoavat vain rajoitettua palvelua ja autonvuokraus Amsterdamin lentokentältä voi olla parempi vaihtoehto.

  Pysäköinti

  Parkkipaikan löytäminen lentokentällä on melko helppoa - Schiphol Parking alueella on sekä pitkän aikavälin, että lyhyen ajan pysäköintipalveluja. Vaikka Amsterdamin kaupunki on kompakti ja siellä on helppo navigoida autolla, toisinaan voi olla vaikea löytää pysäköintipaikka keskustassa. Siksi on suositeltavaa pysäköidä kaupungin laitamilla moottoriteiden lähellä. Tämä ei ole ainoastaan paljon halvempaa, mutta myös helpompi vaihtoehto, koska näillä liityntäpysäköintipaikoilla, joka sijaitsevat A10 kehällä, on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Amsterdamissa on digitaalinen pysäköintijärjestelmä, joka edellyttää sitä, että annat rekisterikilpesi tiedot pysäköintialueelle mittariin maksaessasi pysäköintipaikan kadun varrella. Sinun ei tarvitse näyttää pysäköintikuittia autossa, koska rekisterinumero toimii digitaalisena kuittina. Huomaa, että pysäköintimaksut Amsterdamissa eivät hyväksy käteistä. Maksun voi suorittaa vain kansainvälisellä luottokorttilla tai hollantilaisella pankkikortilla.

  Käytännöllisiä linkkejä

  Amsterdamin lentokentän kotisivut


  Lisätietoa Amsterdamin lentokentästä

  Amsterdamin lentokenttä
  202 Evert van de Beekstraat
  1118, CP Schiphol, Alankomaat

  IATA koodi: AMS
  ICAO koodi: EHAM
  Wikipedian sivu
  Leveysaste: 53.3105
  Pituusaste: 4.7681

  Yleistietoa: Amsterdamin Schipholin lentokenttä sijaitsee Schipholissa Alankomaissa. Se sijaitsee noin 9 kilometriä keskustasta Amsterdamin lounaispuolella ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla.