Auto Europe

 • SUOMI
 • Ota yhteyttä varaustiimiin

  EDULLINEN AUTOVUOKRAAMO ALANKOMAAT

  Autonvuokraus maailmalla
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Autonvuokraus maailmalla
  Miksi vuokrata meiltä
  • Vertaile vuokraamoja parhailla hinnoilla
  • Ei luottokorttimaksuja
  • Puhelinkeskus avoinna joka päivä
  • 24,000 noutokohdetta maailmalla
  • Parhaat hinnat ja palvelu vuodesta 1954

  Autonvuokraus Alankomaissa parhailla hinnoilla

  Auto Europe on kansainvälinen autonvuokrauksen välittäjä, jolla on jo yli 60 vuoden kokemus alalta ja joka on saanut paljon arvostusta vuosien varrella. Kun vuokraat auton Alankomaista meidän kautta, voit valita haluamasi noutotoimiston 35 eri kaupungista ja kylästä. Tämä sisältää tietysti kaikki suurimmat kaupungit, kuten Amsterdam, Utrecht ja Hague, voit myös vuokrata auton Amsterdamin Schiphol lentokentältä ja Amsterdamin päärautatieasemalta.

  Auto Europe löytää sinulle juuri sopivan autonvuokrauksen Alankomaista, joka sopii matkasuunnitelmiisi ja mahdollistaa mukavan ajokokemuksen tässä ihastutaavassa maassa! Voit myös lukea aikaisempien asiakkaiden autonvuokrauksen asiakasarvosteluja Alankomaista edellisiltä matkoiltaan.

  Nauti täysillä autonvuokrauksestasi

  Autonvuokraus Alankomailla mahdollistaa vapaan tutkimusmatkan ympäri kaunista maaseutua ja kuvankauniita kaupunkeja tässä maassa, joka tunnetaan sen puukengistä, tuulimyllyistä ja mestarillisista taidemaalareista. Alankomaita usein kutsutaan myös nimellä Hollanti, mutta virallisesti nimi viittaa vain kahteen provinssiin Alankomaissa, jotka muodostavat "Hollannin". Suurimmat kaupungit, kuten Amsterdam, Rotterdam ja The Hague sijoittuvat tälle alueelle. Pidemmän loman aikana voit myös käydä tutustumassa Alankomaiden naapurimaihin, kuten Belgiaan tai Saksaan.

  Liikennesäännöt ja huoltoasemat

  • Liikenne kulkee Alankomaissa tien oikealla puolella ja ohitus tapahtuu vasemmalta.
  • Tutkanpaljastimet autossa ovat laittomia.
  • Ellei toisin mainittu, oikealta tulevilla autoilla on aina etuajo-oikeus.
  • Pyöraileminen on suosittua Alankomaissa, varsinkin Amsterdamissa. Muista pitää mielessä pyöräilijöille merkityt alueet kun ylität niitä, sillä pyöräilijöillä on aina etuajo-oikeus.
  • Hollantilaiset tiet ovat yleensä todella kapeita ja niillä on monia nopeushidasteita. Varo pysäköintiä estäviä tolppia, jotka ovat lyhyitä ja niitä voi olla hankala erottaa tiestä.
  • Kun ajat moottoriteillä, huomioi, että ohittaminen oikealta on kielletty. Voit ohittaa oikealta vain, jos liikenne on todella ruuhkaista.
  • Huoltoasemia on helppo löytää suurimmissa kaupungeissa ja tärkeimpien moottoriteiden varsilla. Monet huoltoasemat ovat nyt auki 24 tuntia päivässä. Polttoaine on usein halvempaa miehittämättömillä asemilla, jossa voit maksaa polttoaineen pankki- tai luottortilla.

  Meidän Alankomaiden kuljettajien oppaasta voit löytää halutessasi lisää tietoa matkustamisesta ja liikennesäännöistä Alankomaissa.

  Tiemaksut

  Maassa on kaksi tunnelia, joissa on maksettava tiemaksuja: Kil-tunneli ja Westerschelde-tunneli. Sinun on myös maksettava tiemaksuja, jos ajat 'Tolbrug'- sillalla, joka löytyy Nieuwerbrugista Etelä-Hollannin provinssista.

  Ikävaatimukset

  Autolla voi ajaa Alankomaissa 18 vuotiaana, mutta useammat autovuokraamot Alankomaissa vaativat vuokra-autojen kuljettajilta 21 vuoden ikää, mutta tämä saattaa vaihdella autovuokraamosta riippuen. Alle 26-vuotiaiden kuljettajien on yleensä maksettava paikan päällä nuoren kuljettajan lisämaksu.

  Valuutta

  Alankomaat on osana euroaluetta ja käyttää siksi valuuttana euroa. Monet kaupat eivät kuitenkaan aina hyväksy suuria euroseteleitä, kuten €100, €200 ja €500, sillä huolenaiheena on väärennetyt setelit ja muunlainen rikollisuus. Hinnat yleensä pyöristetään lähimpään viiden sentin hintaan, sillä vaihtorahoja ei anneta yhden ja kahden sentin kolikkoina. Luottokortteja hyväksytään maksuvälineenä laajalti, mutta tarvitset aina PIN-koodia maksaessasi kortilla. Pankkiautomaatteja voi löytää ympäri maata.

  Aikaero

  Alankomaat ovat tunnin Helsingin aikaa jäljessä. Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna maassa siirrytään kesäaikaan ja taas vastaavasti lokakuun viimeisenä viikonloppuna talviaikaan.

  Sanakirja

  Alankomaissa on kaksi virallista kieltä, hollanti ja friisi. Friisiä kuitenkin puhutaan lähes ainoastaan Frieslandin provinssissa. Myös englantia puhutaan hyvin laajalti koko maassa. Tässä muutama lause hollanniksi, joista voi olla apua matkasi aikana Alankomaissa.

  Hei - Hallo
  Hyvää huomenta - Dank je wel
  Näkemiin - Tot ziens
  Paljonko tämä maksaa? - Hoeveel kost dit?
  Missä on lähin poliisiasema? - Waar is het dichtstbijzijnde politiebureau?
  Missä on lähin sairaala? - Waar is het dichtstbijzijnde ziekenhuis?
  Moottoritie - Snelweg
  Pysäköinti kielletty - Verboden te parkeren
  Tietyöt - Wegwerkzaamheden
  Yhdensuuntainen katu - Eenrichtingsstraat

  Verkkovirta

  Verkkovirta Alankomaissa on 230 volttia ja 50 Hz. Suomalaisia sähkölaitteita varten et tarvitse Alankomaissa adaptereita.

  Viisumi & suurlähetystöt

  Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Alankomaihin, mutta voimassaolevan henkilötodistuksen kylläkin. Alankomaissa Suomen suurlähetystö sijaitsee Haagissa ja sen lisäksi Suomella on kolme kunniakonsulaattia Rotterdamissa, Terneuzenissa ja Willemstadissa.

  Suomen suurlähetystö Haag
  Ambassade van Finland
  Groot Hertoginnelaan 16
  2517 EG Den Haag, Nederland
  Puhelin: +31 70 346 9754
  Sähköposti: info.haa@formin.fi

  Asuntoauton vuokraus Alankomaissa

  Toteutetta loma koko perheen kanssa ja matkustaa ympäri Alankomaita rauhassa vuokraamalla asuntoauto. Näin sinun ei tarvitse tinkiä siitä, vierailetko rannalla tai kaupungissa, mutta voit tehdä molempia ja vieläpä omaan tahtiisi! Auto Europella hinnat ovat hyvin edullisia, mutta emme tingi laadusta valittavista matkailuautoista. Asuntoauton voit kätevästi noutaa Amsterdamissa.

  Käytännöllisiä linkejä

  Alankomaat turisti-info